DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Pérez Rubio, Ana Gracia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)Type
16-Mar-2006Aceite de oliva virgen con características sensoriales modificadas y procedimiento de obtenciónGarcía Martos, José M.; Martínez Peláez, María del Carmen; Pérez Camino, María del Carmen; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana GraciaPatente
2011Biochemical limiting factors affecting the synthesis of virgin olive oil volatile compoundsSánchez-Ortiz, A.; Pérez Rubio, Ana Gracia; Sanz, CarlosArtículo
Oct-2009Control of Table Grapes Postharvest Decay by Ozone Treatment and Resveratrol InductionCayuela, José Antonio; Vázquez, A.; Pérez Rubio, Ana Gracia; García Martos, José M.Artículo
30-Jun-2004Efecto del deshuesado de la aceituna sobre el aroma del aceite de oliva virgenLuaces, Pilar; Pérez Rubio, Ana Gracia; Sanz, CarlosArtículo
2012Factors limiting the synthesis of virgin olive oil volatile estersSánchez-Ortiz, A.; Romero-Segura, Carmen; Gazda, V. E.; Graham, I. A.; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana GraciaArtículo
12-May-2010Isolation, Expression, and Characterization of a 13-Hydroperoxide Lyase Gene from Olive Fruit Related to the Biosynthesis of the Main Virgin Olive Oil Aroma CompoundsPadilla, María N.; Hernández, M. Luisa; Pérez Rubio, Ana Gracia; Sanz, Carlos; Martínez-Rivas, José ManuelArtículo
2009Purification and Characterization of an Olive Fruit β-Glucosidase Involved in the Biosynthesis of Virgin Olive Oil PhenolicsRomero-Segura, Carmen; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana GraciaArtículo
31-Aug-2009Quality evaluation of processed strawberry fruitsLeón, A. M.; Torres, P.; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana GraciaArtículo
Mar-2011Role of polyphenol oxidase and peroxidase in shaping the phenolic profile of virgin olive oilGarcía-Rodríguez, Rosa; Romero-Segura, Carmen; Sanz, Carlos; Sánchez-Ortiz, A.; Pérez Rubio, Ana GraciaArtículo
1-Dec-2000Sistema de control automático del enfriamiento de frutosOlías Jiménez, José Manuel; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana Gracia; Sánchez López, M.ª CarmenPatente
2012Synthesis of volatile compounds of virgin olive oil is limited by the lipoxygenase activity load during the oil extraction processSánchez-Ortiz, A.; Romero-Segura, Carmen; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana GraciaArtículo
Jan-2012The role of olive β-glucosidase in shaping the phenolic profile of virgin olive oilRomero-Segura, Carmen; García-Rodríguez, Rosa; Sánchez-Ortiz, A.; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana GraciaArtículo
31-Dec-2011Virgin olive phenolic profile as a result of the anabolic and catabolic enzymes status in the olive fruitRomero-Segura, Carmen; García-Rodríguez, Carmen; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana GraciaArtículo

Showing results 1 to 13 of 13