English   español  

Browsing by Author Pérez Gálvez, Antonio

Showing results 1 to 20 of 26  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2317786_B1.pdf.jpg16-Feb-2010Agregado o complejo molecular carotenoide soluble, procedimiento de obtención y sus aplicacionesFernández García, Elisabet; Ríos Martín, José Julián ; Garrido Fernández, J. ; Pérez Gálvez, Antonio Patente
openAccess504.pdf.jpg30-Jun-2008Astaxanthin from crayfish (Procambarus clarkii) as a pigmentary ingredient in the feed of laying hensPérez Gálvez, Antonio ; Mínguez Mosquera, María Isabel ; Negro, Juan José; Garrido Fernández, J. ; Cascajo Almenara, M. V.Artículo
openAccessBiodisponibilidad_Fitoquimicos_Digital_CSIC.pdf.jpg18-Dec-2009Biodisponibilidad de fitoquímicos: técnicas de control y medidaPérez Gálvez, Antonio Comunicación de congreso
openAccessIG_AGROCSIC_5.pdf.jpgJun-2005Características químicas nutricionales y funcionales de los alimentosMínguez Mosquera, María Isabel ; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
closedAccessJan-2005Carotenoid pigments in acerola fruits (Malpighia emarginata DC.) and derived productsHornero-Méndez, Dámaso ; Mezadri, Tatiana; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
closedAccessMay-2012Carotenoids bioavailability from foods: From plant pigments to efficient biological activitiesFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene ; Jarén-Galán, Manuel ; Garrido Fernández, J. ; Pérez Gálvez, Antonio ; Hornero-Méndez, Dámaso Artículo
closedAccess15-Jan-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio ; Hornero-Méndez, Dámaso ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
openAccess29-Mar-2008Clorofilas y carotenoides: del screening a la bioactividad tisularPérez Gálvez, Antonio Presentación
openAccessCarotenoide.pdf.jpg30-Sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio ; Mínguez Mosquera, María Isabel ; Garrido Fernández, J. ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, VicenteArtículo
closedAccessOct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio ; Hornero-Méndez, Dámaso ; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
embargoedAccessPostprint_2015_JCromat_A_V1406_P99.pdf.jpg2015Development of an accurate and high-throughput methodology for structural comprehension of chlorophylls derivatives. (I) Phytylated derivativesChen, Kewei; Ríos, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio ; Roca, María Artículo
closedAccess2011Greater flamingos Phoenicopterus roseus use uropygial secretions as make-upAmat, Juan A. ; Rendón, Miguel A. ; Garrido Fernández, J. ; Garrido, Araceli; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
closedAccessNov-2009In vitro bioaccessibility assessment as a prediction tool of nutritional efficiencyFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene ; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
openAccess7-Jul-2010In vitro intestinal absorption of carotenoids delivered as molecular inclusion complexes with b-cyclodextrin is not inhibited by high-density lipoproteinsFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene ; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián ; Pérez Gálvez, Antonio Comunicación de congreso
closedAccess2010In Vitro Intestinal Absorption of Carotenoids Delivered as Molecular Inclusion Complexes with β-Cyclodextrin Is Not Inhibited by High-Density LipoproteinsFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene ; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián ; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
openAccessFSV2009_APG.pdf.jpg26-Mar-2010Increase of the in vitro bioaccessibility of carotenoids through delivering of inclusion complexesFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene ; Pérez Gálvez, Antonio Presentación
openAccessSecado.pdf.jpg30-Oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio ; Garrido Fernández, J. ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María Isabel Artículo
openAccessTexto_Los Alimentos y sus caracteristicas quimicas nutricionales y funcionales.pdf.jpg2005Introducción a las características químicas, nutricionales y funcionales de los alimentosPérez Gálvez, Antonio Presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nonfluorescent chlorophyll catabolites in loquat fruits (eriobotrya japonica Lindl.)Ríos Martín, José Julián ; Roca, María ; Pérez Gálvez, Antonio Artículo
openAccess18-Jul-2000Oxidación de pigmentos carotenoides en función de su estructura y entorno lipídicoPérez Gálvez, Antonio Tesis