English   español  

Browsing by Author Pérez Gálvez, Antonio

Showing results 1 to 20 of 26  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2317786_B1.pdf.jpg16-Feb-2010Agregado o complejo molecular carotenoide soluble, procedimiento de obtención y sus aplicacionesFernández García, Elisabet; Ríos Martín, José Julián; Garrido Fernández, J.; Pérez Gálvez, AntonioPatente
openAccess504.pdf.jpg30-Jun-2008Astaxanthin from crayfish (Procambarus clarkii) as a pigmentary ingredient in the feed of laying hensPérez Gálvez, Antonio; Mínguez Mosquera, María Isabel; Negro, Juan José; Garrido Fernández, J.; Cascajo Almenara, M. V.Artículo
openAccessBiodisponibilidad_Fitoquimicos_Digital_CSIC.pdf.jpg18-Dec-2009Biodisponibilidad de fitoquímicos: técnicas de control y medidaPérez Gálvez, AntonioComunicación de congreso
openAccessIG_AGROCSIC_5.pdf.jpgJun-2005Características químicas nutricionales y funcionales de los alimentosMínguez Mosquera, María Isabel; Pérez Gálvez, AntonioArtículo
closedAccessJan-2005Carotenoid pigments in acerola fruits (Malpighia emarginata DC.) and derived productsHornero-Méndez, Dámaso; Mezadri, Tatiana; Pérez Gálvez, AntonioArtículo
closedAccessMay-2012Carotenoids bioavailability from foods: From plant pigments to efficient biological activitiesFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Jarén-Galán, Manuel; Garrido Fernández, J.; Pérez Gálvez, Antonio; Hornero-Méndez, DámasoArtículo
closedAccess15-Jan-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio; Hornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
openAccess29-Mar-2008Clorofilas y carotenoides: del screening a la bioactividad tisularPérez Gálvez, AntonioPresentación
openAccessCarotenoide.pdf.jpg30-Sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio; Mínguez Mosquera, María Isabel; Garrido Fernández, J.; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, VicenteArtículo
closedAccessOct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio; Hornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
embargoedAccessPostprint_2015_JCromat_A_V1406_P99.pdf.jpg2015Development of an accurate and high-throughput methodology for structural comprehension of chlorophylls derivatives. (I) Phytylated derivativesChen, Kewei; Ríos, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio; Roca, MaríaArtículo
closedAccess2011Greater flamingos Phoenicopterus roseus use uropygial secretions as make-upAmat, Juan A.; Rendón, Miguel A.; Garrido Fernández, J.; Garrido, Araceli; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, AntonioArtículo
closedAccessNov-2009In vitro bioaccessibility assessment as a prediction tool of nutritional efficiencyFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Pérez Gálvez, AntonioArtículo
openAccess7-Jul-2010In vitro intestinal absorption of carotenoids delivered as molecular inclusion complexes with b-cyclodextrin is not inhibited by high-density lipoproteinsFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián; Pérez Gálvez, AntonioComunicación de congreso
closedAccess2010In Vitro Intestinal Absorption of Carotenoids Delivered as Molecular Inclusion Complexes with β-Cyclodextrin Is Not Inhibited by High-Density LipoproteinsFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián; Pérez Gálvez, AntonioArtículo
openAccessFSV2009_APG.pdf.jpg26-Mar-2010Increase of the in vitro bioaccessibility of carotenoids through delivering of inclusion complexesFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Pérez Gálvez, AntonioPresentación
openAccessSecado.pdf.jpg30-Oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio; Garrido Fernández, J.; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
openAccessTexto_Los Alimentos y sus caracteristicas quimicas nutricionales y funcionales.pdf.jpg2005Introducción a las características químicas, nutricionales y funcionales de los alimentosPérez Gálvez, AntonioPresentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nonfluorescent chlorophyll catabolites in loquat fruits (eriobotrya japonica Lindl.)Ríos Martín, José Julián; Roca, María; Pérez Gálvez, AntonioArtículo
openAccess18-Jul-2000Oxidación de pigmentos carotenoides en función de su estructura y entorno lipídicoPérez Gálvez, AntonioTesis