English   español  

Browsing by Author Pérez Gálvez, Antonio

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
openAccess16-Feb-2010Agregado o complejo molecular carotenoide soluble, procedimiento de obtención y sus aplicacionesFernández García, Elisabet; Ríos Martín, José Julián; Garrido Fernández, J.; Pérez Gálvez, Antonio
openAccess30-Jun-2008Astaxanthin from crayfish (Procambarus clarkii) as a pigmentary ingredient in the feed of laying hensPérez Gálvez, Antonio; Mínguez Mosquera, María Isabel; Negro, Juan José; Garrido Fernández, J.; Cascajo Almenara, M. V.
openAccess18-Dec-2009Biodisponibilidad de fitoquímicos: técnicas de control y medidaPérez Gálvez, Antonio
openAccessJun-2005Características químicas nutricionales y funcionales de los alimentosMínguez Mosquera, María Isabel; Pérez Gálvez, Antonio
closedAccessJan-2005Carotenoid pigments in acerola fruits (Malpighia emarginata DC.) and derived productsHornero-Méndez, Dámaso; Mezadri, Tatiana; Pérez Gálvez, Antonio
closedAccessMay-2012Carotenoids bioavailability from foods: From plant pigments to efficient biological activitiesFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Jarén-Galán, Manuel; Garrido Fernández, J.; Pérez Gálvez, Antonio; Hornero-Méndez, Dámaso
closedAccess15-Jan-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio; Hornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María Isabel
openAccess29-Mar-2008Clorofilas y carotenoides: del screening a la bioactividad tisularPérez Gálvez, Antonio
openAccess30-Sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio; Mínguez Mosquera, María Isabel; Garrido Fernández, J.; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente
closedAccessOct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio; Hornero-Méndez, Dámaso; Mínguez Mosquera, María Isabel
closedAccess2011Greater flamingos Phoenicopterus roseus use uropygial secretions as make-upAmat, Juan A.; Rendón, Miguel A.; Garrido Fernández, J.; Garrido, Araceli; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, Antonio
closedAccessNov-2009In vitro bioaccessibility assessment as a prediction tool of nutritional efficiencyFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Pérez Gálvez, Antonio
openAccess7-Jul-2010In vitro intestinal absorption of carotenoids delivered as molecular inclusion complexes with b-cyclodextrin is not inhibited by high-density lipoproteinsFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio
closedAccess2010In Vitro Intestinal Absorption of Carotenoids Delivered as Molecular Inclusion Complexes with β-Cyclodextrin Is Not Inhibited by High-Density LipoproteinsFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Rincón, Francisco; Ríos Martín, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio
openAccess26-Mar-2010Increase of the in vitro bioaccessibility of carotenoids through delivering of inclusion complexesFernández García, Elisabet; Carvajal-Lérida, Irene; Pérez Gálvez, Antonio
openAccess30-Oct-2001Influencia del secado lento a baja temperatura en el contenido carotenoide de dos variedades de pimiento (Capsicum annuum L.). Balance biosintético y/o degradativo en función de las condiciones de procesadoPérez Gálvez, Antonio; Garrido Fernández, J.; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicente; Mínguez Mosquera, María Isabel
openAccess2005Introducción a las características químicas, nutricionales y funcionales de los alimentosPérez Gálvez, Antonio
closedAccess2014Nonfluorescent chlorophyll catabolites in loquat fruits (eriobotrya japonica Lindl.)Ríos Martín, José Julián; Roca, María; Pérez Gálvez, Antonio
openAccess18-Jul-2000Oxidación de pigmentos carotenoides en función de su estructura y entorno lipídicoPérez Gálvez, Antonio
closedAccessNov-2010Physicochemical and microbiological characterization of the dehydration processing of red pepper fruits for paprika productionGallardo Guerrero, Lourdes; Pérez Gálvez, Antonio; Aranda, Emilio; Mínguez Mosquera, María Isabel; Hornero-Méndez, Dámaso