English   español  

Browsing by Author Pérez Camino, María del Carmen

Showing results 1 to 20 of 23  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2221575_B1.pdf.jpg16-Mar-2006Aceite de oliva virgen con características sensoriales modificadas y procedimiento de obtenciónGarcía Martos, José M. ; Martínez Peláez, María del Carmen ; Pérez Camino, María del Carmen ; Sanz, Carlos ; Pérez Rubio, Ana Gracia Patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antioxidant activity of alkyl hydroxytyrosyl ethers in unsaturated lipidsCert, Rosa; Madrona, Andrés; Espartero, José Luis; Pérez Camino, María del Carmen Artículo
openAccess865.pdf.jpg30-Jun-1996Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugaciónAlba-Mendoza, José ; Hidalgo Casado, Francisco ; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando ; Moyano Pérez, María José ; Cert, Arturo ; Pérez Camino, María del Carmen ; Ruiz Méndez, Mª Victoria Artículo
closedAccess9-Dec-2008Characterization of artisanally and semiautomatically extracted argan oils from MoroccoCayuela, José Antonio ; Rada, Mirella ; Pérez Camino, María del Carmen ; Benaissa, Mohammed; Abdelaziz, Elamrani; Guinda Garín, Mª Ángeles Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) OilsChasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Moreda, Wenceslao ; Gómez-Coca, R. B. ; Pérez Camino, María del Carmen Artículo
openAccessCharacterization_JACayuela_2015.pdf.jpg3-Nov-2015Characterization of some olive oil quality aspects by nirs analysis of its fatty acids and triglyceridesCayuela, José Antonio ; García, J. F.; Moreda, Wenceslao ; Pérez Camino, María del Carmen Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg3-May-2015Chemical Characterization of Monovarietal Avocado OilsFernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, Raquel B.; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Barrera-Arellano, D.Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oilsGómez-Coca, R. B. ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Composition of fatty acids, triacylglycerols and polar compounds of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Tunisia.Bouabdallah, I; Bouali, I.; Martínez-Force, Enrique ; Albouchi, A.; Pérez Camino, María del Carmen ; Boukhchina, SadokArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varietiesAbdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique ; Pérez Rubio, Ana Gracia ; Pérez Camino, María del Carmen ; Albouchi, A.; Boukhchina, SadokArtículo
openAccess896.pdf.jpg30-Dec-1996Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativoCert, Arturo ; Moreda, Wenceslao ; León Camacho, Manuel ; Pérez Camino, María del Carmen Artículo
openAccess948.pdf.jpg30-Oct-1995Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativoMoreda, Wenceslao ; Pérez Camino, María del Carmen ; Cert, Arturo Artículo
closedAccess26-Jan-2001Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive OilsPérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao ; Cert, Arturo Artículo
openAccessMoreda.pdf.jpg30-Jun-2003Improved method for the determination of triacylglycerols in olive oils by high performance liquid chromatographyMoreda, Wenceslao ; Pérez Camino, María del Carmen ; Cert, Arturo Artículo
openAccess916.pdf.jpg30-Apr-1995Intercambio lipídico durante la fritura de patatas prefritas congeladas en aceite de girasol alto oleicoPozo Díez, R. M.; Masoud Musa, T. A.; Pérez Camino, María del Carmen ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
openAccessPro-inflammatory.pdf.jpgMar-2009Long-chain fatty alcohols from pomace olive oil modulate the release of proinflammatory mediatorsFernández-Arche, Ángeles; Márquez-Martín, Ana ; Puerta, Rocío de la; Perona, Javier S. ; Terencio, Carmen; Pérez Camino, María del Carmen ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina Artículo
openAccessWO2005075614A1.pdf.jpg18-Aug-2005Method of obtaining high-value-added compounds from olive leavesTabera, Javier; Ruiz Rodríguez, Alejandro; Señorans, F. Javier; Ibáñez, Elena ; Reglero, Guillermo ; Albi, Tomás ; Lanzón, Augusto ; Pérez Camino, María del Carmen ; Guinda Garín, Mª Ángeles ; Rada, Mirella Patente
openAccess466.pdf.jpg30-Dec-2000Methods of preparation of fatty acid methyl esters (FAME). Statistical assessment of the precision characteristics from a collaborative trialCert, Arturo ; Moreda, Wenceslao ; Pérez Camino, María del Carmen Artículo
openAccess2015On the Presence of Steryl Glucosides in Virgin Olive Oil and their Relationship with other Minor Compounds: Untangling the SkeinGómez-Coca, Raquel B.; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Barrera-Arellano, Daniel; Pérez Camino, María del Carmen ; Moreda, Wenceslao Artículo
closedAccessNov-2010Prediction of quality of intact olives by near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio ; Pérez Camino, María del Carmen Artículo