English   español  

Browsing by Author Pérez Camino, María del Carmen

Showing results 1 to 20 of 21  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2221575_B1.pdf.jpg16-Mar-2006Aceite de oliva virgen con características sensoriales modificadas y procedimiento de obtenciónGarcía Martos, José M.; Martínez Peláez, María del Carmen; Pérez Camino, María del Carmen; Sanz, Carlos; Pérez Rubio, Ana GraciaPatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antioxidant activity of alkyl hydroxytyrosyl ethers in unsaturated lipidsCert, Rosa; Madrona, Andrés; Espartero, José Luis; Pérez Camino, María del CarmenArtículo
openAccess865.pdf.jpg30-Jun-1996Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugaciónAlba-Mendoza, José; Hidalgo Casado, Francisco; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando; Moyano Pérez, María José; Cert, Arturo; Pérez Camino, María del Carmen; Ruiz Méndez, Mª VictoriaArtículo
closedAccess9-Dec-2008Characterization of artisanally and semiautomatically extracted argan oils from MoroccoCayuela, José Antonio; Rada, Mirella; Pérez Camino, María del Carmen; Benaissa, Mohammed; Abdelaziz, Elamrani; Guinda Garín, Mª ÁngelesArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) OilsChasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, Mª Ángeles; Moreda, Wenceslao; Gómez-Coca, R. B.; Pérez Camino, María del CarmenArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oilsGómez-Coca, R. B.; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen; Moreda, WenceslaoArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Composition of fatty acids, triacylglycerols and polar compounds of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Tunisia.Bouabdallah, I; Bouali, I.; Martínez-Force, Enrique; Albouchi, A.; Pérez Camino, María del Carmen; Boukhchina, SadokArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varietiesAbdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique; Pérez Rubio, Ana Gracia; Pérez Camino, María del Carmen; Albouchi, A.; Boukhchina, SadokArtículo
openAccess896.pdf.jpg30-Dec-1996Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativoCert, Arturo; Moreda, Wenceslao; León Camacho, Manuel; Pérez Camino, María del CarmenArtículo
openAccess948.pdf.jpg30-Oct-1995Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativoMoreda, Wenceslao; Pérez Camino, María del Carmen; Cert, ArturoArtículo
closedAccess26-Jan-2001Effects of Olive Fruit Quality and Oil Storage Practices on the Diacylglycerol Content of Virgin Olive OilsPérez Camino, María del Carmen; Moreda, Wenceslao; Cert, ArturoArtículo
openAccessMoreda.pdf.jpg30-Jun-2003Improved method for the determination of triacylglycerols in olive oils by high performance liquid chromatographyMoreda, Wenceslao; Pérez Camino, María del Carmen; Cert, ArturoArtículo
openAccess916.pdf.jpg30-Apr-1995Intercambio lipídico durante la fritura de patatas prefritas congeladas en aceite de girasol alto oleicoPozo Díez, R. M.; Masoud Musa, T. A.; Pérez Camino, María del Carmen; Dobarganes, M. CarmenArtículo
openAccessPro-inflammatory.pdf.jpgMar-2009Long-chain fatty alcohols from pomace olive oil modulate the release of proinflammatory mediatorsFernández-Arche, Ángeles; Márquez-Martín, Ana; Puerta, Rocío de la; Perona, Javier S.; Terencio, Carmen; Pérez Camino, María del Carmen; Ruiz-Gutiérrez, ValentinaArtículo
openAccessWO2005075614A1.pdf.jpg18-Aug-2005Method of obtaining high-value-added compounds from olive leavesTabera, Javier; Ruiz Rodríguez, Alejandro; Señorans, F. Javier; Ibáñez, Elena; Reglero, Guillermo; Albi, Tomás; Lanzón, Augusto; Pérez Camino, María del Carmen; Guinda Garín, Mª Ángeles; Rada, MirellaPatente
openAccess466.pdf.jpg30-Dec-2000Methods of preparation of fatty acid methyl esters (FAME). Statistical assessment of the precision characteristics from a collaborative trialCert, Arturo; Moreda, Wenceslao; Pérez Camino, María del CarmenArtículo
openAccess2015On the Presence of Steryl Glucosides in Virgin Olive Oil and their Relationship with other Minor Compounds: Untangling the SkeinGómez-Coca, Raquel B.; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Barrera-Arellano, Daniel; Pérez Camino, María del Carmen; Moreda, WenceslaoArtículo
closedAccessNov-2010Prediction of quality of intact olives by near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio; Pérez Camino, María del CarmenArtículo
embargoedAccessPostprint_2015_TFST_V43_P227.pdf.jpg2015Sensory defects of virgin olive oil from a microbiological perspectiveCayuela, José Antonio; Gómez-Coca, Raquel B.; Moreda, Wenceslao; Pérez Camino, María del CarmenArtículo
closedAccess14-Jul-2000Update in solid phase extraction for the analysis of lipid classes and related compoundsRuiz-Gutiérrez, Valentina; Pérez Camino, María del CarmenArtículo