English   español  

Navegación por Autor Olmedilla Alonso, Begoña

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 85  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018A global perspective on carotenoids: Metabolism, biotechnology, and benefits for nutrition and healthRodríguez-Concepción, Manuel ; Avalos, Javier; Bonet, M. Luisa; Boronat, Albert ; Gomez-Gomez, Lourdes; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Limón, M. Carmen; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Palou, Andreu; Ribot, Joan; Rodrigo, María Jesús ; Zacarías, Lorenzo ; Zhu, ChangfuArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Alimentos cárnicos funcionales: desarrollo y evaluación de sus propiedades saludablesOlmedilla Alonso, Begoña ; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
openAccess11-may-2009Alimentos funcionales: importancia del laboratorio clínico y nuevas perspectivas.Olmedilla Alonso, Begoña Trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Alpha-adrenoreceptor involvement in catecholamine-induced hyperglycaemia in conscious fasted rabbits.Moratinos, Julio; Olmedilla Alonso, Begoña ; Pablos, I. de; Vigueras M. D.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Anthocyanin profile of red fruits and black carrot juices, purees and concentrates by HPLC-DAD-ESI/MS-QTOFGarcía-Herrera, Patricia; Pérez Rodríguez, María L.; Aguilera-Delgado, Teresa; Labari-Reyes, M. J.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Cámara, Montaña; Pascual-Teresa, Sonia de Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Applicability of an in vitro model to assess the bioaccesibility of vitamins A and E from fortified commercial milk.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Assessment of dietary lutein, zeaxanthin and lycopene intakes and sources in the Spanish survey of dietary intake (2009-2010)Estévez Santiago, Rocío ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Assessment of dietary vitamin A intake (retinol, a-carotene, b-carotene, b-cryptoxanthin) and its sources in the National Survey of Dietary Intake in Spain (2009-2010)Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccess2017Assessment of individual carotenoid and vitamin A dietary intake in overweight and obese Dominican subjectsDurán-Cabral, Madeline; Fernández-Jalao, Irene; Estévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Assessment of lutein and zeaxanthin status and dietary markers as predictors of the contrast threshold in 2 age groups of men and womenEstévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Beltrán de Miguel, BeatrizArtículo
openAccessBD-carotenoides_NutrHosp_2012 (2).pdf.jpgabr-2012Base de datos de carotenoides para valoración de la ingesta dietética de carotenos, xantofilas y de vitamina A; utilización en un estudio comparativo del estado nutricional en vitamina A de adultos jóvenesBeltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío ; Cuadrado Vives, Carmen; Jiménez, Susana; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Biaccessibility of provitamin A carotenoids from fruits: application of a standardised static in vitro digestion methodEstévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Fernández-Jalao, IreneArtículo
openAccessBioavailabiblity of carotenoids and.pdf.jpg2009Bioavailability of carotenoids and α-tocopherol from fruit juices in the presence of absorption modifiers: In vitro and in vivo assessmentGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, B.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Bioavailability of vitamins A and E from whole and vitamin-fortified milks in control subjectsHerrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla Alonso, Begoña ; Granado Lorencio, Fernando; Blanco-Navarro, InmaculadaArtículo
openAccessbiodispestima.pdf.jpg2017Biodisponibilidad de carotenoides, factores que la determinan y métodos de estimaciónMeléndez-Martínez, Antonio J.; Pérez-Gálvez, Antonio; Roca, María ; Estévez Santiago, Rocío ; Olmedilla Alonso, Begoña ; Mercadante, Adriana Z.; Jesús Ornelas-Paz, José deCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Biodisponibilidad de vitaminas liposolubles (A y E) a partir de la leche.Herrero-Barbudo, Carmen; Granado-Lorencio, F.; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
openAccessCardioLDL.pdf.jpg2016Cardiovascular disease markers responses in male receiving improved-fat meat products vary by initial LDL-cholesterol levelsCelada, Paloma; Sánchez-Muniz, F. J.; Delgado Pando, Gonzalo ; Bastida, Sara; Espárrago-Rodilla, Manuel; Jiménez Colmenero, Francisco ; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Cárnicos funcionales y riesgo cardiovascular.Olmedilla Alonso, Begoña ; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Carotenoid composition in raw and cooked Spanish vegetablesGranado, F.; Olmedilla Alonso, Begoña ; Blanco, Isabel; Rojas Hidalgo, E.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Carotenoid content of wild edible young shoots traditionally consumed in Spain (Asparagus acutifolius L., Humulus lupulus L., Bryonia dioica Jacq. and Tamus communis L.)García-Herrera, Patricia; Sánchez-Mata, María Cortes; Cámara, Montaña; Tardío, Javier; Olmedilla Alonso, Begoña Artículo