English
español
Navegación por Autor Nudda, A.
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | jun-2017 | Compositional and functional differences of ewe and goat’s milk and dairy products with regard to cow’s milk and dairy products | Roncada, Paola; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Nudda, A.; Castro Navarro, Noemí | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2015 | Efecto de la incorporación de aceite de linaza y vitamina E en la dieta de las ovejas churras sobre el contenido de ácidos grasos trans en la leche y en la carne de lechazo | Gallardo, B.; Guerra-Rivas, C.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Manca, M. G.; Nudda, A.; Manso, Teresa | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2015 | Effects of linseed oil and natural or synthetic vitamin E supplementation in lactating ewes' diets on meat fatty acid profile and lipid oxidation from their milk fed lambs | Gallardo, B.; Manca, M. G.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Nudda, A.; Manso, Teresa | artículo |
closedAccess | | 2013 | Linseed oil and natural or synthetic vitamin E in ewe diets: milk performance and fatty acid profile | Gallardo, B.; Manca, M. G.; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Nudda, A.; Manso, Teresa | póster de congreso |