English   español  

Browsing by Author Navarro, Sara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessacontermeloco.pdf.jpg2016Acondicionamiento térmico: optimización de la tecnología de conservación de melocotónNavarro, Sara tesis doctoral
openAccessJul-2014Curiosity's rover environmental monitoring station: Overview of the first 100 solsGómez-Elvira, Javier ; Armiens, Carlos ; Carrasco, Isaías ; Genzer, Maria; Gómez-Gómez, Felipe ; Haberle, Robert; Hamilton, Victoria E.; Harri, Ari-Matti; Kahanpää, Henrik; Kemppinen, Osku; Lepinette, Alain ; Martín Soler, Javier ; Martín-Torres, F. J.; Martínez-Frías, J.; Mischna, Michael; Mora Sotomayor, Luis ; Navarro, Sara ; Newman, C.; Pablo, Miguel A. de; Peinado, Verónica ; Polkko, Jouni; Rafkin, Scot C. R.; Ramos, Miguel; Rennó, Nilton O.; Richardson, Mark; Rodríguez-Manfredi, José Antonio ; Romeral Planelló, Julio J. ; Sebastián-Martínez, Eduardo ; Torre Juárez, Manuel de la; Torres-Redondo, Josefina ; Urquí, Roser; Vasavada, Ashwin R.; Verdasca, José ; Zorzano, María Paz artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Differential regulation of dehydrin expression and trehalose levels in Cardinal table grape skin by low temperature and high CO2Navarro, Sara ; Vázquez-Hernández, María  ; Rosales, Raquel ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Merodio, Carmen  ; Escribano, M. Isabel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Efecto del pretratamiento con altas concentraciones de CO2 en el patrón de expresión de dehidrinas en la piel de uva de mesa cv. CardinalNavarro, Sara ; Vázquez-Hernández, María  ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Merodio, Carmen  ; Escribano, M. Isabel  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Dec-2017Relevance of the DFT method to study expanded porphyrins with different topologiesTorrent-Sucarrat, Miquel; Navarro, Sara ; Cossío, Fernando P.; Anglada Rull, Josep M.; Luis, Josep M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Short-term high CO2 treatment reduces water loss and decay by modulating defense proteins and organic osmolytes in Cardinal table grape after cold storage and shelf-lifeVázquez-Hernández, María  ; Navarro, Sara ; Sánchez Ballesta, M. Teresa  ; Merodio, Carmen  ; Escribano, M. Isabel  artículo