English   español  

Browsing by Author Moyano Pérez, María José

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess865.pdf.jpg30-Jun-1996Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugaciónAlba-Mendoza, José ; Hidalgo Casado, Francisco ; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando ; Moyano Pérez, María José ; Cert, Arturo ; Pérez Camino, María del Carmen  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  Artículo
closedAccess28-Apr-2009Color Measurements in Blue-Tinted Cups for Virgin-Olive-Oil TastingMelgosa, Manuel; Gómez-Robledo, Luis; Huertas, Raúl; Capitán-Vallvey, L. F.; Moyano Pérez, María José ; Heredia, Francisco J.Artículo
openAccessCentrifugacion.pdf.jpg30-Sep-2006Influencia del uso de complejos enzimáticos en la segunda centrifugación de pastas de aceitunasMillán Linares, Herminia; Alba-Mendoza, José ; Moyano Pérez, María José ; Oliver Jackisch, BjörnArtículo
closedAccessJul-2012Measuring the colour of virgin olive oils in a new colour scale using a low-cost portable electronic deviceSalmerón, José F.; Gómez-Robledo, Luis; Carvajal, Miguel A.; Huertas, Raúl; Moyano Pérez, María José ; Gordillo, Belén; Palma, Alberto J.; Heredia, Francisco J.; Melgosa, ManuelArtículo
openAccess657.pdf.jpg30-Apr-1999Método rápido de obtención de aceite de oliva virgen para determinación de acidezMartínez Román, Fernando ; Moyano Pérez, María José ; Alba-Mendoza, José ; Ruiz Gómez, M. A.; Hidalgo Casado, Francisco Artículo
closedAccess2010Postharvest Heat Treatment for Olive Oil Debittering at the Industrial ScaleYousfi, Khaled; Moyano Pérez, María José ; Martínez Román, Fernando ; Cayuela, José Antonio  ; García Martos, José M.  Artículo
closedAccessMay-2010The Color of Olive Oils: The Pigments and Their Likely Health Benefits and Visual and Instrumental Methods of AnalysisMoyano Pérez, María José ; Heredia, Francisco J.; Meléndez-Martínez, Antonio J.Artículo