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Navegación por Autor Moreno Conde, Helena María

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openAccessachomice.pdf.jpg2017Anchovy mince (Engraulis ringens) enriched with polyphenol-rich grape pomace dietary fibre: In vitro polyphenols bioaccessibility, antioxidant and physico-chemical propertiesSolari-Godiño, A.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccessApplicationOf Response.pdf.jpgmar-2011Application of response surface methodology to study the effect of different calcium sources in fish muscle-alginate restructured productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2017By-catch valorization: a case study in north-west SpainBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Blanco Comesaña, M. CSIC ORCID; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDpresentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Characterization of healthier mixed surimi gels obtained through partial substitution of myofibrillar proteins by pea protein isolatesBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Díaz, M. Teresa; Pedrosa, Mercedes M.; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Collagen characteristics of farmed Atlantic salmon with firm and soft fillet textureMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Mørkøre, T.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processingCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt ContentCando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Skåra, Tartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Comparison of bioactive compounds content and techno-functional properties of pea and bean flours and their protein isolatesPedrosa, Mercedes M.; Varela, Alejandro; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Tovar, C. A.; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Díaz, M. Teresaartículo
openAccessES2281282B1.pdf.jpg16-ago-2008Conformación de miotomos o mioseptos en productos pesqueros reestructuradosBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDpatente
openAccessDevelopment_bioprocesses_2019.pdf.jpgabr-2019Development of bioprocesses for the integral valorisation of fish discardsVázquez, José Antonio CSIC ORCID; Fernández-Compás, Andrea; Blanco Comesaña, M. CSIC ORCID; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
openAccessdietasalmo.pdf.jpg2020Dietary inclusion of Antarctic krill meal during the finishing feed period improves health and fillet quality of Atlantic salmon (Salmo salar L.)Mørkøre, Turid; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Larsson, Thomas; Hellberg, Hege; Hatlen, Bjarne; Helge Romarheim, Odd; Ruyter, Bente; Lazado, Carlo C.; Jiménez-Guerrero, Raúl; Bjerke, Målfrid T.; Benitez-Santana, Tibiabin; Krasnov, Alekseiartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccesseffectisolate.pdf.jpg2022Effect of different technological factors on the gelation of a low-lectin bean protein isolateMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Díaz, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Varela, Alejandro; Tovar, C. A.; Pedrosa, Mercedes M.artículo
openAccesseffectgel.pdf.jpg2021Effect of frozen storage on the viscoelastic properties of mixed legume-surimi gelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gelsCando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccesseffectmeat.pdf.jpg2019Effect of high pressure processing on heat-induced gelling capacity of blue crab (Callinectes sapidus) meatMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Martínez, M. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of high pressure processing on heat-induced gelling capacity of blue crab (Callinectes sapidus) meatMartínez-Maldonado, M. A.; Velazquez, G.; Ramírez de León, José Alberto; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of high pressure treatment on the structural, mechanical and rheological properties of glucomannan gelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of high-pressure and/or microbial transglutaminase on physicochemical, rheological and microstructural properties of flying fish surimiHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo