DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Moreno, F. Javier

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 24
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Carbohidratos prebióticos de origen lácteo. Desarrollo y aplicación en la industria alimentariaOlano Villén, Agustín; Corzo Sánchez, Nieves; Villamiel, Mar; Moreno, F. Javier; Montilla, Antonia; Ruiz-Matute, Ana I.; Gamboa-Santos, Juliana; Díez-Municio, M.; Megías Pérez, RobertoPresentación
Jan-2010Characterization and improvement of rheological properties of sodium caseinate glycated with galactose, lactose and dextranCorzo-Martínez, Marta; Moreno, F. Javier; Villamiel, Mar; Harte, Federico M.Artículo
2011Characterization of galactooligosaccharides derived from lactuloseHernández-Hernández, O.; Montañés Salcedo, Fernando Óscar; Clemente, A.; Moreno, F. Javier; Sanz, Maria LuzArtículo
2011Detection of two minor phosphorylation sites for bovine κ-casein macropeptide by reversed-phase liquid chromatography–tandem mass spectrometryHernández-Hernández, O.; Lebrón Aguilar, Rosa; Quintanilla-López, Jesús Eduardo; Sanz, Maria Luz; Moreno, F. JavierArtículo
Oct-2010Development of a new method using HILIC-tandem mass spectrometry for the characterization of O-sialoglycopeptides from proteolytically digested caseinomacropeptideHernández-Hernández, O.; Lebrón Aguilar, Rosa; Quintanilla-López, Jesús Eduardo; Sanz, Maria Luz; Moreno, F. JavierArtículo
2011Effect of glycation of bovine β-lactoglobulin with galactooligosaccharides on the growth of human faecal bacteriaHernández-Hernández, O.; Moreno, F. Javier; Sanz, Maria LuzArtículo
Jan-2011Effect of glycation on sodium caseinate-stabilized emulsions obtained by ultrasoundCorzo Sánchez, Nieves; Soria, Ana C.; Villamiel, Mar; Olano Villén, Agustín; Harte, Federico M.; Moreno, F. JavierArtículo
Nov-2010Effect of glycation on the gastrointestinal digestibility and immunoreactivity of bovine β-lactoglobulinCorzo-Martínez, Marta; Soria, Ana C.; Belloque, Josefina; Villamiel, Mar; Moreno, F. JavierArtículo
2012Effect of milk protein glycation and gastrointestinal digestion on the growth of bifidobacteria and lactic acid bacteriaCorzo-Martínez, Marta; Ávila, Marta; Moreno, F. Javier; Requena, Teresa; Villamiel, MarArtículo
2012Effect of prebiotic carbohydrates on the growth and tolerance of LactobacillusHernández-Hernández, O.; Moreno, F. Javier; Montilla, Antonia; Sanz, Maria LuzArtículo
2012Efficient synthesis and characterization of lactulosucrose by leuconostoc mesenteroides B-512F dextransucraseDíez-Municio, M.; Herrero, Miguel; Jimeno, M. Luisa; Olano Villén, Agustín; Moreno, F. JavierArtículo
2011Estudio de la digestibilidad ileal y actividad prebiótica in vivo de galacto-oligosacáridos sintetizados a partir de lactosa y lactulosaHernández-Hernández, O.; Marín-Manzano, M. C.; Montilla, Antonia; Rubio, Luis A.; Moreno, F. Javier; Sanz, Maria Luz; Clemente, A.Póster
14-Dec-2012Galacto-oligosacáridos derivados de lactulosa multifuncionales con actividad inmunomoduladora y prebióticaClemente, A.; Rubio, Luis A.; Sanz, Yolanda; Laparra, José Moisés; Sanz, Maria Luz; Hernández-Hernández, O.; Montilla, Antonia; Olano Villén, Agustín; Moreno, F. JavierPatente
14-Dec-2012Galacto-oligosacáridos derivados de lactulosa multifuncionales con actividad inmunomoduladora y prebióticaClemente, A.; Rubio, Luis A.; Sanz, Yolanda; Laparra, José Moisés; Sanz, Maria Luz; Hernández-Hernández, O.; Montilla, Antonia; Olano Villén, Agustín; Moreno, F. JavierSolicitud de patente
2012Growth and transcriptional response of Salmonella Typhimurium LT2 to glucose-lysine-based Maillard reaction products generated under low water activity conditionsChalova, Vesela I.; Hernández-Hernández, O.; Sanz, Maria Luz; Moreno, F. JavierArtículo
2012Hydrophilic interaction liquid chromatography coupled to mass spectrometry for the characterization of prebiotic galactooligosaccharidesHernández-Hernández, O.; Calvillo, I.; Lebrón Aguilar, Rosa; Moreno, F. Javier; Sanz, Maria LuzArtículo
2011In vitro fermentation by human gut bacteria of proteolytically digested caseinomacropeptide nonenzymatically glycosylated with prebiotic carbohydratesHernández-Hernández, O.; Sanz, Maria Luz; Kolida, Sofía; Rastall, R.; Moreno, F. JavierArtículo
2012Interfacial and foaming properties of bovine β-lactoglobulin: Galactose Maillard conjugatesCorzo-Martínez, Marta; Moreno, F. Javier; Villamiel, MarArtículo
2011Maillard-type glycoconjugates from dairy proteins inhibit adhesion of Escherichia coli to mucinLaparra, José Moisés; Corzo-Martínez, Marta; Villamiel, Mar; Moreno, F. Javier; Sanz, YolandaArtículo
2012Proteomic analysis of processing by-products from canned and fresh tuna: identification of potentially functional food proteinsSanmartín, Esther; Moreno, F. JavierArtículo

Showing results 1 to 20 of 24