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Navegación por Autor Morell, Pere

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-oct-2015Cuestionario C.A.T.A. como herramienta para la evaluación de la capacidad saciante de yogures con proteina añadidaMorell, Pere; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2017Designing added-protein yogurts: Relationship between in vitro digestion behavior and structureMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Llorca, Empar; Hernando, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Diseño de alimentos lácteos con capacidad saciante. Relación entre estructura, procesamiento oral y percepciónMorell, Peretesis doctoral
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2017Empleo de cuestionarios C.A.T.A y de conocimientos sobre nutrición para la evaluación de bizcochos con distintas fibras dietéticasTárrega, Amparo CSIC ORCID; Morell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Hernando, Isabelpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-ago-2015Flash profiling as a tool for determining enhanced satiating ability of yogurtsMorell, Pere; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-jun-2015How to enhance satiating ability: rheological and structural approaches related to oral processing of yogurtMorell, Pere; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2015How is an ideal satiating yogurt described? A case study with added-protein yogurtsMorell, Pere; Piqueras-Fiszman, Betina; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2014Hydrocolloids for enhancing satiety: Relating oral digestion to rheology, structure and sensory perceptionMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Varela, Paula CSIC; Hernando, Isabelartículo
openAccessFoodFunction2018.pdf.jpg24-sep-2018Impact of composition and texture of protein-added yogurts on oral activityMorell, Pere; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Foegeding, Edward Allen; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Importance of consumer perceptions in fiber-enriched food products. A case study with sponge cakesTárrega, Amparo CSIC ORCID; Quiles, Amparo; Morell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-nov-2015In vitro pepsin digestion of protein-added yogurts and its relationship to their satiating abilityMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Llorca, Empar; Hernando, Isabelpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-jul-2015Influence of HPMC Addition on expected satiation in milk-based desserts and its relationship to their rheological and sensorial propertiesRamírez-López, Carolina; Morell, Pere; Vélez Ruiz, Jorge; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Relating HPMC concentration to elicited expected satiation in milk-based dessertsMorell, Pere; Ramírez-López, Carolina; Vélez Ruiz, Jorge; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2017Revisiting the role of protein-induced satiation and satietyMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017The role of starch and saliva in tribology studies and the sensory perception of protein-added yogurtsMorell, Pere; Chen, Jianshe; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2014Understanding the relevance of in-mouth food processing. A review of invitro techniquesMorell, Pere; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo de revisión
openAccessfoods-10-01781-v2.pdf.jpg31-jul-2021Use of Oleogels to Replace Margarine in Steamed and Baked BunsBascuas, Santiago; Morell, Pere; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2015Yogurts with an increased protein content and physically modified starch: Rheological, structural, oral digestion and sensory properties related to enhanced satiating capacityMorell, Pere; Hernando, Isabel; Llorca, Empar; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo