English   español  

Browsing by Author Morán, Lara

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 23  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Benavides, Julio; Prieto, Nuria; Pérez Pérez, Valentín; Giráldez, Francisco Javier
openAccess2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Pérez Pérez, Valentín; Giráldez, Francisco Javier
openAccess2012Carnosic acid dietary supplementation at 0.12% rates slows down meat discoloration in gluteus medius of fattening lambsMorán, Lara; Rodriguez-Calleja, J. M.; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, Sonia
openAccessMay-2013Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinadaMorán, Lara; Giráldez, Francisco Javier; Mateo, J.; Blanco, Carolina; Soto, S.; Andrés, Sonia
openAccessMay-2013Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carneMorán, Lara; Giráldez, Francisco Javier; Mateo, J.; Blanco, Carolina; Soto, S.; Andrés, Sonia
openAccessMay-2015Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre el perfil de ácidos grasos de la carneBlanco, Carolina; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, Sonia; Morán, Lara; Tejido, María L.; López, Secundino; Bodas, Raúl
openAccessMay-2013Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre la ingestión, la digestibilidad y el rendimiento productivoBlanco, Carolina; Bodas, Raúl; Morán, Lara; Prieto, Nuria; Andrés, Sonia; López, Secundino; Giráldez, Francisco Javier
openAccessMay-2013Efecto de una dieta suplementada con antioxidantes (aceite de lino y a-tocopherol) sobre la fasciolosis exterimental ovinaMartínez Pérez, José Manuel; Robles Pérez, D.; Benavides, Julio; Morán, Lara; Rojo Vázquez, Francisco Antonio; Andrés, Sonia; Martínez Valladares, María
openAccess2013Efecto del ácido carnósico añadido a la dieta de corderos sobre el bienestar animal y la calidad de la carneAndrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; Morán, Lara
closedAccess2014Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambsMorán, Lara; Andrés, Sonia; Mateo, J.; Blanco, Carolina; Soto, S.; Giráldez, Francisco Javier
closedAccessJun-2013Effect of dietary carnosic acid on the fatty acid profile and flavour stability of meat from fattening lambsMorán, Lara; Giráldez, Francisco Javier; Panseri, S.; Aldai, Noelia; Jordan, M. J.; Chiesa, L. M.; Andrés, Sonia
closedAccess2014Effect of dietary supplementation with flaxseed oil or vitamin E on sheep experimentally infected with Fasciola hepaticaMartínez Pérez, José Manuel; Robles Pérez, D.; Benavides, Julio; Morán, Lara; Andrés, Sonia; Giráldez, Francisco Javier; Rojo Vázquez, Francisco Antonio; Martínez Valladares, María
closedAccess2014Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on nutrient digestibility, growth performance, and ruminal and blood metabolites of light fattening lambsBlanco, Carolina; Giráldez, Francisco Javier; Prieto, Nuria; Morán, Lara; Andrés, Sonia; Benavides, Julio; Tejido, María L.; Bodas, Raúl
openAccessJun-2014Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samplesAndrés, Sonia; Morán, Lara; Aldai, Noelia; Tejido, María L.; Prieto, Nuria; Bodas, Raúl; Giráldez, Francisco Javier
openAccess2011La inclusión de ácido carnósico en la dieta de corderos de cebo retrasa la decoloración de la carneMorán, Lara; Rodríguez-Calleja, J. M.; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Blanco, Carolina; Giráldez, Francisco Javier; Andrés, Sonia
openAccess2012Meat texture and antioxidant status are improved whenMorán, Lara; Andrés, Sonia; Bodas, Raúl; Prieto, Nuria; Giráldez, Francisco Javier
openAccess2013Metabolic acidosis corrected by including antioxidants in diets of fattening lambsMorán, Lara; Giráldez, Francisco Javier; Bodas, Raúl; Benavides, Julio; Prieto, Nuria; Andrés, Sonia
closedAccess2014Quality characteristics of a dry-cured lamb leg as affected by tumbling after dry-salting and processing timeVillalobos-Delgado, L.H.; Caro, I.; Blanco, Carolina; Morán, Lara; Prieto, Nuria; Bodas, Raúl; Giráldez, Francisco Javier; Mateo, J.
openAccess2013Quercetin dietary supplementation of fattening lambs at 0.2% rate reduces discolouration and microbial growth in meat during refrigerated storageAndrés, Sonia; Tejido, María L.; Bodas, Raúl; Morán, Lara; Prieto, Nuria; Blanco, Carolina; Giráldez, Francisco Javier
openAccess2014The effect of quercetin dietary supplementation on meat oxidation processes and texture of fattening lambsAndrés, Sonia; Huerga, L.; Mateo, J.; Tejido, María L.; Bodas, Raúl; Morán, Lara; Prieto, Nuria; Rotolo, L.; Giráldez, Francisco Javier