DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Montilla, Antonia

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 34
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2007A GC method for simultaneous analysis of bornesitol, other polyalcohols and sugars in coffee and its substitutesRuiz-Matute, Ana I.; Montilla, Antonia; Castillo, M. Dolores del; Martínez-Castro, Isabel; Sanz, Maria LuzArtículo
2014A sustainable biotechnological process for the efficient synthesis of kojibioseDíez-Municio, M.; Montilla, Antonia; Moreno, F. Javier; Herrero, MiguelArtículo
2013Acute and repeated dose (28 days) oral safety studies of alibird in ratsCorzo, Nieves; Olano, Agustín; Montilla, Antonia; Recio, Isidra; Martínez-Maqueda, D.; Miralles, Beatriz; Fornari, Tiziana; García-Risco, Mónica R.; González, Monserrat; Reglero, GuillermoArtículo
2014Air-borne ultrasound application in the convective drying of strawberryGamboa-Santos, Juliana; Montilla, Antonia; Villamiel, MarArtículo
2014Analysis, structural characterization, and bioactivity of oligosaccharides derived from lactoseMoreno, F. Javier; Montilla, Antonia; Villamiel, Mar; Corzo, Nieves; Olano, AgustínArtículo
2013Bacteriological, biochemical, and immunological modifications in human colostrum after holder pasteurisationMontilla, Antonia; Corzo, NievesArtículo
2012Carbohidratos prebióticos de origen lácteo. Desarrollo y aplicación en la industria alimentariaOlano, Agustín; Corzo, Nieves; Villamiel, Mar; Moreno, F. Javier; Montilla, Antonia; Ruiz-Matute, Ana I.; Gamboa-Santos, Juliana; Díez-Municio, M.; Megías-Pérez, RobertoPresentación
2010Chemical and Physicochemical Quality Parameters in Carrots Dehydrated by Power UltrasoundSoria, Ana C.; Corzo-Martínez, Marta; Montilla, Antonia; Riera, Enrique; Gamboa-Santos, Juliana; Villamiel, MarArtículo
2012Effect of blanching on the nutritive value and sensorial attributes of dehydrated carrot by convectionGamboa-Santos, Juliana; Montilla, Antonia; Carrasco Manzano, Juan Atanasio; Soria, Ana C.; Pérez Mateos, Miriam; Villamiel, MarPóster
2012Effect of prebiotic carbohydrates on the growth and tolerance of LactobacillusHernández-Hernández, O.; Moreno, F. Javier; Montilla, Antonia; Sanz, Maria LuzArtículo
2013Enzymatic generation of chitooligosaccharides from chitosan using soluble and immobilized glycosyltransferase (Branchzyme)Montilla, Antonia; Ruiz-Matute, Ana I.; Corzo, Nieves; Giacomini, Cecilia; Irazoqui, GabrielaArtículo
2011Estudio de la digestibilidad ileal y actividad prebiótica in vivo de galacto-oligosacáridos sintetizados a partir de lactosa y lactulosaHernández-Hernández, O.; Marín-Manzano, M. C.; Montilla, Antonia; Rubio, Luis A.; Moreno, F. Javier; Sanz, Maria Luz; Clemente, AlfonsoPóster
14-Dec-2012Galacto-oligosacáridos derivados de lactulosa multifuncionales con actividad inmunomoduladora y prebióticaClemente, A.; Rubio, Luis A.; Sanz, Yolanda; Laparra, José Moisés; Sanz, Maria Luz; Hernández-Hernández, O.; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Moreno, F. JavierPatente
14-Dec-2012Galacto-oligosacáridos derivados de lactulosa multifuncionales con actividad inmunomoduladora y prebióticaClemente, A.; Rubio, Luis A.; Sanz, Yolanda; Laparra, José Moisés; Sanz, Maria Luz; Hernández-Hernández, O.; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Moreno, F. JavierSolicitud de patente
2013Galacto-oligosaccharides derived from lactulose exert a selective stimulation on the growth of Bifidobacterium animalis in the large intestine of growing ratsMarín-Manzano, M. C.; Abecia, L.; Hernández-Hernández, O.; Sanz, Maria Luz; Montilla, Antonia; Olano, Agustín; Rubio, Luis A.; Moreno, F. Javier; Clemente, AlfonsoArtículo
2009Identification of Oligosaccharides Formed during Stachyose Hydrolysis by Pectinex Ultra SP-LMontilla, Antonia; Corzo, Nieves; Olano, Agustin; Jimeno, M. LuisaArtículo
2014Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convectionGamboa-Santos, Juliana; Montilla, Antonia; Soria, Ana C.; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, MarArtículo
2014Impact of processing conditions on the kinetic of vitamin C degradation and 2-furoylmethyl amino acid formation in dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana; Megías-Pérez, Roberto; Soria, Ana C.; Olano, Agustín; Montilla, Antonia; Villamiel, MarArtículo
Jun-2011Impregnación de Quitosano con Lactulosa mediante fluidos supercríticos: estudio en scaffolds y microesferasDíez-Municio, M.; Montilla, Antonia; Herrero, Miguel; Olano, Agustín; Ibáñez, ElenaComunicación de congreso
2014Intestinal anti-inflammatory effects of oligosaccharides derived from lactulose in the trinitrobenzenesulfonic acid model of rat colitisMontilla, Antonia; Cardelle-Cobas, A.; Olano, Agustín; Corzo, Nieves; Galvez, JulioArtículo

Showing results 1 to 20 of 34