English   español  

Browsing by Author Miguel, Marta

Showing results 1 to 20 of 37  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Actividad antihipertensiva y antioxidante de péptidos derivados de proteínas de huevoMiguel, Marta Tesis
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Angiotensin II differentially modulates cyclooxygenase-2, microsomal prostaglandin E2 synthase-1 and prostaglandin I2 synthase expression in adventitial fibroblasts exposed to inflammatory stimuliGalán, M.; Miguel, Marta ; Rodríguez, Cristina; García-Redondo, A. B.; Rodríguez-Calvo, R.; Alonso, M. J.; Martínez-González, José; Salaices, M.; Beltrán, A. E.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Beneficial effects of polyphenols on cardiovascular diseaseQuiñones, Mar ; Miguel, Marta ; Aleixandre, AmayaArtículo
openAccessWO2005012355A1.pdf.jpg10-Feb-2005Bioactive peptides derived from the proteins of egg white by means of enzymatic hydrolysisMiguel, Marta ; López-Alonso Fandiño, Rosina; Recio, Isidra ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, AmayaPatente
openAccessEP1905779A1.pdf.jpg14-Dec-2006Bioactive peptides identified in enzymatic hydrolyzates of milk caseins and method of obtaining same.Recio, Isidra ; Quirós del Bosque, Ana; Hernández-Ledesma, Blanca ; Gómez Ruiz, José Ángel; Miguel, Marta ; Amigo, Lourdes ; López Expósito, Iván; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, Amaya; Contreras, María del MarPatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2010Changes in arterial blood pressure after single oral administration of milk-casein-derived peptides in spontaneously hypertensive ratsMiguel, Marta ; Gómez-Ruiz, José Ángel ; Recio, Isidra ; Aleixandre, AmayaArtículo
closedAccess2010Changes in Arterial Blood Pressure of a Soluble Cocoa Fiber Product in Spontaneously Hypertensive RatsSánchez, David ; Quiñones, Mar ; Moulay, Leila; Muguerza, B.; Miguel, Marta ; Aleixandre, AmayaArtículo
openAccessES2539735A1.pdf.jpg3-Jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina; Sandoval Huertas, MarioSolicitud de patente
openAccessES2539735B1.pdf.jpg3-Jul-2015Composiciones alimentarias saludables que presentan texturas de gel o espuma y que comprenden ovoproductos hidrolizadosMiguel, Marta ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, Rosina; Sandoval Huertas, MarioPatente
openAccessDietary Fiber, Gut Peptides, and Adipocytokines.pdf.jpg2012Dietary fiber, gut peptides, and adipocytokinesSánchez, David ; Miguel, Marta ; Aleixandre, AmayaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto antihipertensivo de un nuevo estracto obtenido de la corteza de granada en ratas espontáneamente hipertensasFernández-Vallinas, Sandra; Quiñones, Mar ; López-Carreras, Noemi; Miguel, Marta ; Flanagan, J.; Aleixandre, AmayaPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto antihipertensivo y vasodilatador de un producto rico en fibra soluble de cacao en ratas espontáneamente hipertensasQuiñones, Mar ; Fernández-Vallinas, Sandra; Miguel, Marta ; Aleixandre, AmayaPóster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Efecto de péptidos derivados de proteínas alimentarias en la expresión de COX-2 inducida por angiotensina II en fibroblastos vascularesGarcés Rimón, M. ; Quiñones, Mar ; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina; Salaices, M.; Miguel, Marta Póster
closedAccessAug-2006Efecto producido por la ingesta crónica de leche fermentada por Enterococcus faecalis CECT 5728 en ratas hipertensasMiguel, Marta ; Muguerza, B.; Sánchez, E.; Delgado, M. A.; Recio, Isidra ; Ramos González, María Mercedes; Aleixandre, AmayaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of a cocoa polyphenol extract in spontaneously hypertensive ratsQuiñones, Mar ; Miguel, Marta ; Muguerza, B.; Aleixandre, AmayaArtículo
openAccessjmf.2009.pdf.jpgJun-2010Effect of a Soluble Cocoa Fiber-Enriched Diet in Zucker Fatty RatsSánchez, David ; Moulay, Leila; Muguerza, B.; Quiñones, Mar ; Miguel, Marta ; Aleixandre, AmayaArtículo
closedAccess15-Jul-2008Effect of the long-term intake of an egg white hydrolysate on the oxidative status and blood lipid profile of spontaneously hypertensive ratsManso, María A.; Miguel, Marta ; Even, Jeanne; Hernández, Rosario; Aleixandre, Amaya; López-Fandiño, RosinaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Evidence that nitric oxide mediates the blood pressure lowering effect of a polyphenol-rich cocoa powder in spontaneously hypertensive ratsQuiñones, Mar ; Muguerza, B.; Miguel, Marta ; Aleixandre, AmayaArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Food peptides reduce angiotensin II or interleukin 1β-induced cyclooxigenase-2 expression in vascular fibroblastsGarcés Rimón, M. ; Quiñones, Mar ; Galán, M.; López-Fandiño, Rosina; Salaices, M.; Miguel, Marta Póster
openAccessWO2015092098_A1.pdf.jpg25-Jun-2015Healthy food compositions having the texture of gel or foam and comprising hydrolysed egg productsSandoval Huertas, Mario; Miguel, Marta ; Garcés Rimón, M. ; López-Fandiño, RosinaSolicitud de patente