English   español  

Browsing by Author Mayo Pérez, Baltasar

Showing results 1 to 20 of 101  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessmicrobiological_survey_Delgado.pdf.jpgMay-2012A microbiological survey of the human gastric ecosystem in the search of strains with probiotic potentialDelgado, Susana; Fernández, Elena; Cabrera, Raúl; Noriega, Alicia; Leite, Analy; Ruas-Madiedo, Patricia; Mira, Alex; Mayo Pérez, BaltasarComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Acquired antibiotic resistance in starters and probiotics strains of lactic acid bacteria and bifidobacteria speciesMayo Pérez, Baltasar; Flórez García, Ana Belén; Ammor, Mohammed Salim; Delgado, SusanaCapítulo de libro
openAccessacquired_macrolide_Florez.pdf.jpg20-Jul-2007Acquired macrolide resistance in the human intestinal strain Lactobacillus rhamnosus E41 associated with a transition mutation in 23S rRNA genesFlórez García, Ana Belén; Ladero Losada, Víctor Manuel; Álvarez Martín, Pablo; Ammor, Mohammed Salim; Álvarez González, Miguel Ángel; Mayo Pérez, BaltasarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Activación de isoflavonas de soja por bacterias ácido-lácticas. Fermentación de leche de soja comercial mediante bacterias ácido-lácticas seleccionadasDelgado, Susana; González, Estefanía; Mayo Pérez, BaltasarLibro
openAccessbifidobacterium_pseudocatenulatum_Mayo.pdf.jpgOct-2014Análisis genómico de Bifidobacterium pseudocatenulatum IPLA 36007, aislado intestinal humano capaz de activar isoflavonas de sojaMayo Pérez, Baltasar; Alegría, Ángel; Guadamuro, Lucía; Flórez García, Ana Belén; Delgado, SusanaPóster
closedAccess2010Antibiotic resistance-susceptibility profiles of Lactobacillus strains from Lighvan, a traditional Iranian raw milk cheeseKafili, Tiva; Razavi, Seied H.; Djomeh, Zara E.; Salehi, Gholam-Reza; Álvarez Martín, Pablo; Mayo Pérez, BaltasarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Approaching to microbiological characterization of a landfill leachate treatmentSancha, M.; Laca, A.; Mayo Pérez, Baltasar; Díaz Fernández, José MarioArtículo
openAccessassessment_microbial_Alegria.pdf.jpgMar-2011Assessment of microbial populations dynamics in a blue cheese by culturing and denaturing gradient gel electrophoresisAlegría, Ángel; González, Renata; Díaz Fernández, José Mario; Mayo Pérez, BaltasarArtículo
openAccessassessment_microbial_Leite.pdf.jpgSep-2012Assessment of the microbial diversity of Brazilian kefir grains by PCR-DGGE and pyrosequencing analysisLeite, A. M. O.; Mayo Pérez, Baltasar; Rachid , C. T. C. C.; Peixoto, R. S.; Silva, J. T.; Paschoalin, V. M. F.; Delgado, SusanaArtículo
openAccessES2421607_A1.pdf.jpg4-Sep-2013Bacterias ácido-lácticas que se desarrollan en leche de soja y activan las isoflavonas, producto que las contiene y sus aplicacionesDelgado, Susana; Mayo Pérez, BaltasarSolicitud de patente
openAccessES2421607_B1.pdf.jpg4-Sep-2013Bacterias ácido-lácticas que se desarrollan en leche de soja y activan las isoflavonas, producto que las contiene y sus aplicacionesDelgado, Susana; Mayo Pérez, BaltasarPatente
openAccessRevisedManuscript.pdf.jpg30-Sep-2010Bacteriocins produced by wild Lactococcus lactis strains isolated from traditional, starter-free cheeses made of raw milkAlegría, Ángel; Delgado, Susana; Roces, Clara; López, Belén; Mayo Pérez, BaltasarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-1999Biochemical and microbiological characterization of artisanal 'Penamellera' cheese: Analysis of its indigenous lactic acid bacteriaEstepar, Juncal; Sánchez, María M.; Alonso López, Leocadio; Mayo Pérez, BaltasarArtículo
openAccess2012Biochemical and technological properties of Penicillium roqueforti and Geotrichum candidum strains isolated from cabrales, a Spanish traditional, blue-veined, starterfree cheeseFerreira, C. O.; Álvarez Martín, Pablo; Flórez García, Ana Belén; Díaz Fernández, José Mario; Mayo Pérez, BaltasarArtículo
openAccessbiodiversity_Oscypek_Alegria.pdf.jpg13-Jan-2012Biodiversity in Oscypek, a traditional Polish Cheese, determined by culture-dependent and -independent approachesAlegría, Ángel; Mayo Pérez, BaltasarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Blue CheeseMayo Pérez, Baltasar; Alonso López, Leocadio; Alegría, ÁngelCapítulo de libro
openAccessCandidaCabralensis.pdf.jpgNov-2010Candida cabralensis sp. nov., a yeast species isolated from traditional Spanish blue-veined Cabrales cheeseFlórez García, Ana Belén; Belloch, Carmela; Álvarez Martín, Pablo; Querol, Amparo; Mayo Pérez, BaltasarArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMay-2013Caracterización microbiológica de productos lácteos tradicionales para el diseño de cultivos iniciadoresAlegría, ÁngelTesis
openAccess2328651_B1.pdf.jpg22-Sep-2010Cepa probiótica resistente a antibióticos, producto probiótico que la contiene y sus aplicacionesMayo Pérez, Baltasar; Flórez García, Ana Belén; Delgado, SusanaPatente
openAccesscepas_lactobacilos_Delgado.pdf.jpgJan-2013Cepas de lactobacilos y bifidobacterias intestinales que deconjugan isoflavonas. ¿Probióticos para la menopausia?Delgado, Susana; Noriega, Alicia; Cuesta Suárez, Isabel; Flórez García, Ana Belén; Mayo Pérez, BaltasarPóster