English   español  

Browsing by Author Mayo Pérez, Baltasar

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 159  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessFunctional_metagenomic.pdf.jpg24-May-2017A functional metagenomic analysis of tetracycline resistance in cheese bacteriaFlórez García, Ana Belén ; Vázquez, Lucía; Mayo Pérez, Baltasar artículo
openAccessmicrobiological_survey_Delgado.pdf.jpgMay-2012A microbiological survey of the human gastric ecosystem in the search of strains with probiotic potentialDelgado, Susana ; Fernández, Elena ; Cabrera, Raúl; Noriega, Alicia ; Leite, Analy M. O.; Ruas-Madiedo, Patricia  ; Mira, Alex; Mayo Pérez, Baltasar comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-Nov-2015A novel UHPLC method for the rapid and simultaneous determination of daidzein, genistein and equol in human urineRedruello, Begoña ; Guadamuro, Lucía ; Cuesta Suárez, Isabel ; Álvarez Buylla, J. R. ; Mayo Pérez, Baltasar ; Delgado, Susana artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Acquired antibiotic resistance in starters and probiotics strains of lactic acid bacteria and bifidobacteria speciesMayo Pérez, Baltasar ; Flórez García, Ana Belén ; Ammor, Mohammed Salim ; Delgado, Susana capítulo de libro
openAccessacquired_macrolide_Florez.pdf.jpg20-Jul-2007Acquired macrolide resistance in the human intestinal strain Lactobacillus rhamnosus E41 associated with a transition mutation in 23S rRNA genesFlórez García, Ana Belén ; Ladero Losada, Víctor Manuel  ; Álvarez Martín, Pablo ; Ammor, Mohammed Salim ; Álvarez González, Miguel Ángel ; Mayo Pérez, Baltasar artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Activación de isoflavonas de soja por bacterias ácido-lácticas. Fermentación de leche de soja comercial mediante bacterias ácido-lácticas seleccionadasDelgado, Susana ; González, Estefanía; Mayo Pérez, Baltasar libro
openAccessAnalisis_equol.pdf.jpg13-Apr-2018Análisis de la producción de equol bajo diferentes regímenes alimenticios en un modelo de intestino artificialVázquez, Lucía; Flórez García, Ana Belén ; Verbruggen, Sanne; Verhoeven, Jessica; Venema, Koen; Mayo Pérez, Baltasar comunicación de congreso
openAccessbifidobacterium_pseudocatenulatum_Mayo.pdf.jpgOct-2014Análisis genómico de Bifidobacterium pseudocatenulatum IPLA 36007, aislado intestinal humano capaz de activar isoflavonas de sojaMayo Pérez, Baltasar ; Alegría, Ángel ; Guadamuro, Lucía ; Flórez García, Ana Belén ; Delgado, Susana póster de congreso
openAccessAntibiotic_resistance.pdf.jpg27-Jul-2017Antibiotic resistance in non-starter, wild strains of Streptococcus thermophilus, and molecular and genomic analysis of atypical resistancesMayo Pérez, Baltasar ; Vázquez, Lucía; Delgado, Susana ; Flórez García, Ana Belén póster de congreso
closedAccess2010Antibiotic resistance-susceptibility profiles of Lactobacillus strains from Lighvan, a traditional Iranian raw milk cheeseKafili, Tiva ; Razavi, Seied H.; Djomeh, Zara E.; Salehi, Gholam-Reza; Álvarez Martín, Pablo ; Mayo Pérez, Baltasar artículo
openAccessAntibiotic Resistance-Susceptibility_Florez.pdf.jpg22-Dec-2017Antibiotic resistance-susceptibility profiles of Streptococcus thermophilus isolated from raw milk and genome analysis of the genetic basis of acquired resistancesFlórez García, Ana Belén ; Mayo Pérez, Baltasar artículo
openAccessAntibiotic Susceptibility-Florez.PDF.jpg4-Jan-2016Antibiotic susceptibility profiles of dairy leuconostoc, analysis of the genetic basis of atypical resistances and transfer of genes in vitro and in a food matrixFlórez García, Ana Belén ; Campedelli, Ilenia; Delgado, Susana ; Alegría, Ángel ; Salvetti, Elisa; Felis, Giovanna E.; Mayo Pérez, Baltasar ; Torriani, Sandraartículo
openAccessApplication_technique.pdf.jpgMar-2017Application of the PCR-DGGE technique to the fungal community of traditional Wielkopolska fried ripened curd cheese to determine its PGI authenticityRychlik, Tomasz; Szwengiel, A.; Bednarek, Marta; Arcuri, E.; Montet, D.; Mayo Pérez, Baltasar ; Nowak, J.; Czarnecki, Z.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Approaching to microbiological characterization of a landfill leachate treatmentSancha, M.; Laca, A.; Mayo Pérez, Baltasar ; Díaz Fernández, José Marioartículo
openAccessassessment_microbial_Alegria.pdf.jpgMar-2011Assessment of microbial populations dynamics in a blue cheese by culturing and denaturing gradient gel electrophoresisAlegría, Ángel ; González, Renata; Díaz Fernández, José Mario; Mayo Pérez, Baltasar artículo
openAccessassessment_microbial_Leite.pdf.jpgSep-2012Assessment of the microbial diversity of Brazilian kefir grains by PCR-DGGE and pyrosequencing analysisLeite, Analy M. O.; Mayo Pérez, Baltasar ; Rachid, Caio T. C. C.; Peixoto, R. S.; Silva, J. T.; Paschoalin, V. M. F.; Delgado, Susana artículo
openAccess12866_2017_Article_1001.pdf.jpg17-Apr-2017Bacterial communities and metabolic activity of faecal cultures from equol producer and non-producer menopausal women under treatment with soy isoflavonesGuadamuro, Lucía ; Dohrmann, Anja B; Tebbe, Christoph C; Mayo Pérez, Baltasar ; Delgado, Susana artículo
openAccessES2421607_B1.pdf.jpg4-Sep-2013Bacterias ácido-lácticas que se desarrollan en leche de soja y activan las isoflavonas, producto que las contiene y sus aplicacionesDelgado, Susana ; Mayo Pérez, Baltasar patente
openAccessES2421607_A1.pdf.jpg4-Sep-2013Bacterias ácido-lácticas que se desarrollan en leche de soja y activan las isoflavonas, producto que las contiene y sus aplicacionesDelgado, Susana ; Mayo Pérez, Baltasar solicitud de patente
openAccessRevisedManuscript.pdf.jpg30-Sep-2010Bacteriocins produced by wild Lactococcus lactis strains isolated from traditional, starter-free cheeses made of raw milkAlegría, Ángel ; Delgado, Susana ; Roces, Clara ; López, Belén; Mayo Pérez, Baltasar artículo