English   español  

Navegación por Autor Mateo, J.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 39  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessCarballo, D. E._Assessment of the antioxidant_2018.pdf.jpg2018Assessment of the antioxidant effect of astaxanthin in fresh, frozen and cooked lamb pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
openAccessCarballo_foods-10-02173-v2.pdf.jpg2021Banana pseudo-stem increases the water-holding capacity of minced pork batter and the oxidative stability of pork pattiesCarballo, D. E.; Caro, I.; Gallego, C.; González, A.R.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
openAccess12-sep-2022Casein micelle size and size distribution in milk from ewes fed a diet including broccoli or cauliflowerMateo, J.; Caro, I.; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateos, I.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
openAccess1-dic-2020Changes in the fatty acid profile of milk from ewes fed cauliflower for four weeksMateo, J.; Carballo, D.E.; Mateos, I.; García-Vázquez, L.M.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID póster de congreso
openAccessAbstract- Food Chemistry conference (2).pdf.jpg2019Changes in volatile compounds in a fresh lamb sausage refrigerated stored under anaerobic modified atmosphereCarballo, D. E.; LLamazares, I.; Caro, I.; Khanjari, A.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.póster de congreso
openAccessclinicretri.pdf.jpg2017Clinical wear and oxidative performance of long-term duration polyethylene acetabular retrievalsMedel, F. J. CSIC ORCID; Mateo, J.; Panisello, J. J.; Piñol, Milagros CSIC ORCID; Gómez, J.; Martín, C. CSIC; Peleato, María Luisa CSICcomunicación de congreso
openAccess5-sep-2022Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of early feed restricted lambsMartín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessMartín, A._Dietary administration_ 2023.pdf.jpg2023Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of early feed restricted lambs modifies lipid metabolism and meat qualityMartín González, Alba CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccessMartín_ISEP2022_418-419.pdf.jpg2022Dietary administration of L-carnitine during the fattening period of earlyfeed restricted lambs modifies metabolismMartín González, Alba CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Caro, I.artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2007Differentiation between carcasses from suckling lambs reared with ewe milk or milk replacers by near infrared reflectance spectroscopy of perirenal fatOsorio, M. Teresa; Zumalacárregui, J. M.; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo
openAccessAndrés, S_ Small Ruminant Research_106353_2021.pdf.jpg2021Divergent values in feed efficiency promote changes on meat quality of fattening lambsGiráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Carballo, D. E.; Caro, I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2018Early adipose deposits in sheep: comparative analysis of the perirenal fat ranscriptome of Assaf and Churra suckling lambsSuárez-Vega, Aroa; Arranz, Juan José; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; de la Fuente, L. F.; Mateo, J.; Gutiérrez Gil, Beatrizartículo
openAccessAIDA 2013 Giráldez, F.J. 682-684 (2013).pdf.jpgmay-2013Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carneMorán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Morán, L. 685-687 (2013).pdf.jpgmay-2013Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinadaMorán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessBlanco, C._Efecto de la inclusion_SEOC_2016.pdf.jpg14-sep-2016Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre la oxidación de la carneBlanco, Carolina CSIC ORCID; Lara, M. I.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessGiráldez, F.J. Efecto de la sustitución_AIDA 2019.pdf.jpg2019Efecto de la sustitucion parcial de harina de soja por urea en la dieta de corderos pesados de raza assaf durante el cebo.Martín González, Alba CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2018Effect of flax-seed enriched concentrate supplementation in grazing Pramenka breed lamb's diet on omental fat fatty acidsMujic, E.; Omanovic, H.; Mateo, J.; Pracic, N.; Vilic, H.; Sahinovic, R.; Nedic, D.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Lorenzo, J.M.; Cervek, M.artículo
openAccess12-sep-2022Effect of including fresh pears in the diet of lactating ewes on feed intake and milk production and chemical compositionMerino, N.; Mateos, I.; Martín González, Alba CSIC ORCID; Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, J.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2015Effect of the addition of hop (infusion or powder) on the oxidative stability of lean lamb patties during storageVillalobos Delgado, L. H.; Caro, I.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.artículo