DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Martínez-Sánchez, Ascensión

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)Type
Jun-2008Characterisation of polyphenols and antioxidant properties of five lettuce varieties and escaroleLlorach, Rafael; Martínez-Sánchez, Ascensión; Tomás Barberán, Francisco; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, FedericoArtículo
6-Mar-2008A Comparative Study of Flavonoid Compounds, Vitamin C, and Antioxidant Properties of Baby Leaf Brassicaceae SpeciesMartínez-Sánchez, Ascensión; Gil-Izquierdo, Ángel; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, FedericoArtículo
Apr-2006Controlled atmosphere preserves quality and phytonutrients in wild rocket (Diplotaxis tenuifolia)Martínez-Sánchez, Ascensión; Marín Fernández, Alicia; Llorach, Rafael; Ferreres, Federico; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
19-Jan-2007Identification of New Flavonoid Glycosides and Flavonoid Profiles To Characterize Rocket Leafy Salads (Eruca vesicaria and Diplotaxis tenuifolia)Martínez-Sánchez, Ascensión; Llorach, Rafael; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, FedericoArtículo
2010Impact of Organic Soil Amendments on Phytochemicals and Microbial Quality of Rocket Leaves (Eruca sativa)Selma, María Victoria; Martínez-Sánchez, Ascensión; Allende, Ana; Ros Muñoz, Margarita Matilde; Hernández Fernández Muñoz, María Teresa; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
Jan-2011Low oxygen levels and light exposure affect quality of fresh-cut Romaine lettuceMartínez-Sánchez, Ascensión; Tudela, Juan Antonio; Luna, Consuelo; Allende, Ana; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
Oct-2006Microbial, nutritional and sensory quality of rocket leaves as affected by different sanitizersMartínez-Sánchez, Ascensión; Allende, Ana; Bennett, Richard N.; Ferreres, Federico; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
12-Apr-2007Respiration rate response of four baby leaf Brassica species to cutting at harvest and fresh-cut washingMartínez-Sánchez, Ascensión; Allende, Ana; Cortés-Galera, Yolanda; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
Jan-2010Suitability of aqueous chlorine dioxide versus sodium hypochlorite as an effective sanitizer for preserving quality of fresh-cut lettuce while avoiding by-product formationLópez-Gálvez, Francisco; Allende, Ana; Truchado, Pilar; Martínez-Sánchez, Ascensión; Tudela, Juan Antonio; Selma, María Victoria; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo

Showing results 1 to 9 of 9