DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Martínez Rodríguez, Adolfo José

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Alternative strategies to use antibiotics or chemical products for controlling Campylobacter in the food chainGañan, M.; Silván, José Manuel; Carrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséArtículo
2013Antibacterial activity of a grape seed extract and its fractions against Campylobacter spp.Silván, José Manuel; Mingo, E.; Hidalgo, María; Pascual-Teresa, Sonia de; Carrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséArtículo
2011Antibacterial activity of products of depolymerization of chitosans with lysozyme and chitosanase against Campylobacter jejuniMengíbar, M.; Gañan, M.; Miralles, B.; Carrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséArtículo
2012Campylobacter y los quitosanosGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséArtículo
10-Jan-2011Compuesto bactericida contra Campylobacter jejuniGañán Martínez Ballesta, Mónica; Carrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséPatente
15-Mar-2010Compuesto bactericida contra Campylobacter jejuni.Carrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo José; Gañan, M.Patente
May-2010Effect of growth phase on the adherence to and invasion of Caco-2 epithelial cells by CampylobacterGañan, M.; Campos, G.; Muñoz, Rosario; Carrascosa, Alfonso V.; Pascual-Teresa, Sonia de; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséArtículo
2012Effect of mannoproteins on the growth, gastrointestinal viability, and adherence to Caco-2 cells of lactic acid bacteriaGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V.; Pascual-Teresa, Sonia de; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséArtículo
2011El problema de CampylobacterGañan, M.; Martínez Rodríguez, Adolfo José; Carrascosa, Alfonso V.Artículo
2011In vitro activity of wine compounds (resveratrol, methyl gallate and other phenolic compounds) against Helicobacter pylori clinical isolatesAlarcón, Teresa; Rodrigo, Sandra; Martínez Rodríguez, Adolfo José; Carrascosa, Alfonso V.; López-Brea, ManuelPóster
2012Influence of locally-selected yeast on the chemical and sensorial properties of Albariño white winesCarrascosa, Alfonso V.; Bartolomé, Begoña; Robredo, S.; León, A.; Cebollero, E.; Juega, M.; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar; Martínez Rodríguez, María del Carmen; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséArtículo
2010Inhibition by pectic oligosaccharides of the invasion of undifferentiated and differentiated Caco-2 cells by Campylobacter jejuniGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo JoséArtículo
12-Mar-2012Mejora de la calidad de vinos de la variedad Albariño mediante crianza biológica anaerobia con la levadura ecotípica Saccharomyces cerevisae DSM 21378Martínez Rodríguez, Adolfo José; Carrascosa, Alfonso V.; Juega, M.; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar; Rodriguez Canas, EmilioSolicitud de patente
16-Nov-2002Micro-organism of the Saccharomyces cerevisae species, CECT strain 1684, for use in raising foam in Cava wines and other sparkling wines.Martínez Rodríguez, Adolfo José; Carrascosa , Alfonso V.; Barcenilla Moraleda, José María; Polo Sánchez, CarmenPatente
24-Oct-2013Strain and composition of pediococcus damnosus, uses thereof and method for producing malolactic fermentationCarrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo José; Juega, M.; García-Moruno, Emilia; Costantini, Antonella; Bonello, Federica; Cravero, MariaPatente
24-Nov-2011Use of phenolic compounds for the treatment of helicobacter pylori-induced diseasesCarrascosa Santiago, Alfonso-Vicente; Martínez Rodríguez, Adolfo José; López-Brea, Manuel; Alarcón, Teresa; Rodrigo, SandraSolicitud de patente
13-Dec-2011Uso de compuestos fenólicos para el tratamiento de patologías causadas por Helicobacter pyloriCarrascosa, Alfonso V.; Martínez Rodríguez, Adolfo José; López-Brea, Manuel; Alarcón, Teresa; Rodrigo, SandraSolicitud de patente

Showing results 1 to 17 of 17