English   español  

Navegación por Autor Marín, Daniel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesswefta17 liposohake.pdf.jpg2017Behavior of liposomes under various technological treatments in the gelling properties of hake muscleMarín, Daniel; Montero García, Pilar ; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Behaviour of liposomes under various technological treatments in the gelling properties of hake muscleMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Comportamiento de liposomas smetidos a diversos tratamientos tecnológicos en las propiedades gelificantes del músculo de merluzaMarín, Daniel; Montero García, Pilar ; Alemán, Ailén ; Gómez Guillén, M. C. Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design, development and characterization of phosphatidylcholine liposomes to be used as carriers bioactive extractsMarín, DanielComunicación de congreso
openAccesseffectglycerol.pdf.jpg2017Effect of chemical composition and sonication procedure on properties of food-grade soy lecithin liposomes with added glycerolTaladrid, D.; Marín, Daniel; Alemán, Ailén ; Álvarez Acero, Inmaculada ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccessLiposomes-freeze.pdf.jpg2018Encapsulation of food waste compounds in soy phosphatidylcholine liposomes: Effect of freeze-drying, storage stability and functional aptitudeMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
embargoedAccessfreeze-surimi.pdf.jpg2018Freeze-dried phosphatidylcholine liposomes encapsulating various antioxidant extracts from natural waste as functional ingredients in surimi gelsMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Sánchez-Faure, Alicia; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccessproteinliposomes.pdf.jpg2018Protein aggregation, water binding and thermal gelation of salt-ground hake muscle in the presence of wet and dried soy phosphatidylcholine liposomesMarín, Daniel; Alemán, Ailén ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo