English   español  

Navegación por Autor Márquez Ruiz, Gloria

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 85  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007A direct and fast method to monitor lipid oxidation progress in model fatty acid methyl esters by high-performance size-exclusion chromatographyMárquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; García Martínez, M. .; Dobarganes, M. Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2009A follow-up oxidation study in dried microencapsulated oils under the accelerated conditions of the Rancimat testVelasco, Joaquín ; Dobarganes, M. Carmen ; Holgado, Francisca  ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-sep-2011A kinetic study on the formation of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-dienes in FAMEs derived from sunflower oilsMorales, Arturo ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria ; Velasco, Joaquín Comunicación de congreso
openAccessOPEN_SCI_115_Contaminantes_Pan_rallado.pdf.jpg24-feb-2016An investigation of process contaminants ’ formation during the deep frying of breadcrumbs using a bread coat modelMesías, Marta  ; Holgado, Francisca  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Morales, F. J.  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Analysis of used frying oilsDobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant activity and kinetics studies of quercetin, epicatechin and naringenin in bulk methyl linoleatePalma, Manuel; Robert, Paz; Holgado, Francisca  ; Velasco, Joaquín ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccess21-mar-2009Antioxidant Activity of Added Phenolic Compounds in Freeze-Dried Microencapsulated Sunflower OilVelasco, Joaquín ; Holgado, Francisca  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Antioxidant activity of phenolic compounds in sunflower oil-in-water emulsions containing sodium caseinate and lactoseVelasco, Joaquín ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antioxidants in frying: Analysis and evaluation of efficacyMárquez Ruiz, Gloria ; Ruiz Méndez, Mª Victoria ; Velasco, Joaquín Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Aplicación de la cromatografía líquida de exclusión molecular al análisis de lípidos extraídos de productos lácteosGarcía Martínez, M. C.; Fontecha, F. Javier  ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
openAccess439.pdf.jpg30-ago-2000Application of the accelerated test Rancimat to evaluate oxidative stability of dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
openAccessPoster_2015_Florence_Assesment.pdf.jpg27-sep-2015Assessment of Discontinuous Oxidation in Microencapsulated FAME based upon Analysis of Hydroperoxy-, Keto- and HydroperoxydienesRuiz Méndez, Mª Victoria ; Morales, Arturo ; Marmesat, Susana ; Márquez Ruiz, Gloria ; Velasco, Joaquín Póster
openAccess922.pdf.jpg30-abr-1995Calidad de las grasas de fritura en el sector de restauración de AndalucíaDobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria Artículo
openAccessChanges and Effects of Dietary Oxidized Lipids.pdf.jpg2008Changes and effects of dietary oxidized lipids in the gastrointestinal tractMárquez Ruiz, Gloria ; García Martínez, M. C.; Holgado, Francisca  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-jul-2007Changes in the lipid composition of powdered infant formulas during long-term storageRodríguez-Alcalá, L.M.; García-Martínez, M. del Carmen; Cachón, F.; Marmesat, Susana ; Alonso López, Leocadio ; Márquez Ruiz, Gloria ; Fontecha, F. Javier  Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Chapter 7. Preventing oxidation during frying of foodsMárquez Ruiz, Gloria ; Ruiz Méndez, Mª Victoria ; Velasco, Joaquín ; Dobarganes, M. Carmen Capítulo de libro
openAccess647.pdf.jpg28-feb-1999Characterization, quantitation and evolution of monoepoxy compounds formed in model systems of fatty acid methyl esters and monoacid triglycerides heated at high temperatureBerdeaux, O.; Márquez Ruiz, Gloria ; Dobarganes, M. Carmen Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-oct-2015Chemical changes in oils rich in non-conjugated and conjugated linoleic acid under simulated gastric conditionsMárquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria ; Velasco, Joaquín Comunicación de congreso
embargoedAccessPostprint_2018_JSciFoofAgric_Concentrates.pdf.jpg25-mar-2018Concentrates of triterpenic acids obtained from crude olive pomace oils: characterization and evaluation of their potential antioxidant activityVelasco, Joaquín ; Holgado, Francisca  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Ruiz Méndez, Mª Victoria Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-oct-2015Concentrates of triterpenic acids obtained from olive pomace oil: characterization and evaluation of their potential antioxidant activityVelasco, Joaquín ; Morales, Arturo ; Márquez Ruiz, Gloria ; Ruiz Méndez, Mª Victoria Comunicación de congreso