Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Aspectos sensoriales de un snack de algarroba y wakame formulado para reducir y controlar el síndrome metabólico | Rico, Daniel CSIC ORCID; Miranda, J.; Sanz, Miguel Ángel CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Lasa, Arrate; Aguirre, Leixuri; Portillo, María P.; Milton-Laskibar, Iñaki; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | Carob by-products and seaweeds for the development of functional bread | Rico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
openAccess | | 2018 | Carob's pod and wakame snack formulations promoted hepatic fatty oxidation | Aguirre, Leixuri; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Milton-Laskibar, Iñaki; Luis, Daniel Antonio de; Sangrador, J.; Macarulla, Maria Teresa; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Characterization and in vitro evaluation of seaweed species as potential functional ingredients to ameliorate metabolic syndrome | Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Milton-Laskibar, Iñaki; Fernández-Quintela, Alfredo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Rai, Dilip K.; Choudhary, Alka; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Development of antioxidant breads enriched with carob byproducts and seaweeds | Rico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Efecto de un snack enriquecido con algarrobo y wakame sobre los parámetros metabólicos de pacientes obesos, ensayo clínico randomizado frente a placebo | Luis, Daniel Antonio de; Izaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J. | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutracéuticos | Jiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
closedAccess | | 2022 | Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutraceúticos | Jiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2020 | Effects of a snack enriched with carob and Undaria pinnatifida (wakame) on metabolic parameters in a double blind, randomized clinical trial in obese patients | Izaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J.; Luis, Daniel Antonio de | artículo |
openAccess | | 2022 | Germination as green biotechnological process to enhance the nutritional and bioactive profile of oat grains | Jiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Impact of protein content on the antioxidants, anti-inflammatory properties and glycemic index of wheat and wheat bran | Jiménez-Pulido, Iván J.; Daniel, Rico; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
closedAccess | | 2018 | In vitro and in vivo anti-obesity effects of carob and wakame combination | Aguirre, Leixuri; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Milton-Laskibar, Iñaki; Luis, Daniel Antonio de; Lasa, Arrate; Portillo, María P.; Rico, Daniel CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | In vitro approach for evaluation of carob byproducts as source bioactive ingredients with potential to attenuate metabolic syndrome (MetS) | Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Aguirre, Leixuri; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Lasa, Arrate | artículo |
openAccess | | 2018 | Potential usefulness of a wakame/carob functional snack for the treatment of several aspects of metabolic syndrome: From in vitro to in vivo studies | Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Portillo, María P.; Macarulla, Maria Teresa; Luis, Daniel Antonio de; Miranda, Jonatan | artículo |
openAccess | | 2022 | Sprouting and hydrolysis as biotechnological tools for development of nutraceutical ingredients from oat grain and hull | Jiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
openAccess | | 2022 | Supplementary Materials for Impact of protein content on the antioxidants, anti-inflammatory properties and glycemic index of wheat and wheat bran | Jiménez-Pulido, Iván J.; Daniel, Rico; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | dataset |