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Navegación por Autor Luis, Daniel Antonio de

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessaspectmetabol.pdf.jpg2019Aspectos sensoriales de un snack de algarroba y wakame formulado para reducir y controlar el síndrome metabólicoRico, Daniel CSIC ORCID; Miranda, J.; Sanz, Miguel Ángel CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Lasa, Arrate; Aguirre, Leixuri; Portillo, María P.; Milton-Laskibar, Iñaki; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Carob by-products and seaweeds for the development of functional breadRico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
openAccessSEÑBarna18.pdf.jpg2018Carob's pod and wakame snack formulations promoted hepatic fatty oxidationAguirre, Leixuri; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Milton-Laskibar, Iñaki; Luis, Daniel Antonio de; Sangrador, J.; Macarulla, Maria Teresa; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccesscharacsyndrom.pdf.jpg2018Characterization and in vitro evaluation of seaweed species as potential functional ingredients to ameliorate metabolic syndromeRico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Milton-Laskibar, Iñaki; Fernández-Quintela, Alfredo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Rai, Dilip K.; Choudhary, Alka; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
openAccessdeveloposter.pdf.jpg2018Development of antioxidant breads enriched with carob byproducts and seaweedsRico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccesssnackplacebo.pdf.jpg2019Efecto de un snack enriquecido con algarrobo y wakame sobre los parámetros metabólicos de pacientes obesos, ensayo clínico randomizado frente a placeboLuis, Daniel Antonio de; Izaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J.comunicación de congreso
openAccessefectonutra.pdf.jpg2022Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutracéuticosJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutraceúticosJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccesseffepatie.pdf.jpg2020Effects of a snack enriched with carob and Undaria pinnatifida (wakame) on metabolic parameters in a double blind, randomized clinical trial in obese patientsIzaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J.; Luis, Daniel Antonio deartículo
openAccessgermigrai.pdf.jpg2022Germination as green biotechnological process to enhance the nutritional and bioactive profile of oat grainsJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccessimpacbran.pdf.jpg2022Impact of protein content on the antioxidants, anti-inflammatory properties and glycemic index of wheat and wheat branJiménez-Pulido, Iván J.; Daniel, Rico; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro and in vivo anti-obesity effects of carob and wakame combinationAguirre, Leixuri; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Milton-Laskibar, Iñaki; Luis, Daniel Antonio de; Lasa, Arrate; Portillo, María P.; Rico, Daniel CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessInvitroMetS.pdf.jpg2019In vitro approach for evaluation of carob byproducts as source bioactive ingredients with potential to attenuate metabolic syndrome (MetS)Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Aguirre, Leixuri; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Lasa, Arrateartículo
openAccesspotenstud.pdf.jpg2018Potential usefulness of a wakame/carob functional snack for the treatment of several aspects of metabolic syndrome: From in vitro to in vivo studiesMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Portillo, María P.; Macarulla, Maria Teresa; Luis, Daniel Antonio de; Miranda, Jonatanartículo
openAccesssprouhull.pdf.jpg2022Sprouting and hydrolysis as biotechnological tools for development of nutraceutical ingredients from oat grain and hullJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
openAccess2022Supplementary Materials for Impact of protein content on the antioxidants, anti-inflammatory properties and glycemic index of wheat and wheat branJiménez-Pulido, Iván J.; Daniel, Rico; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICdataset