English   español  

Browsing by Author Laguna Cruañes, Laura

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019An integrative salivary approach regarding palate cleansers in wine tastingTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessdesarroconsumi.pdf.jpg2018Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidoresTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer studyTaladrid, Diego; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
openAccessConsumers_Laguna_Art2020.pdf.jpg2020Do Consumers Change Their Perception of Liking, Expected Satiety, and Healthiness of a Product If They Know It Is a Ready-to Eat Meal?Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Gómez, Beatriz; Garrido, María D.; Fiszman, Susana CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Linares, María B.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Estudio del potencial efecto saludable del mucílago de chía en la plataforma simgi®Tamargo García, Alba; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Martín, Diana CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Muñoz, Loreto A.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Evaluación instrumental de las propiedades de textura del vino y su relación con la percepción sensorialTaladrid, Diego; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Evaluación sensorial de limpiadores de paladar en la cata de vino tinto y su relación con cambios en la composición de la salivaTaladrid, Diego; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessexplomouth.pdf.jpg2017Exploring mouthfeel in model wines: Sensory-to-instrumental approachesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Sarkar, Anwesha; Bryant, Michael G.; Beadling, Andrew R.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessES2408690A1.pdf.jpg21-Jun-2013Fabricación y aplicación de emulsión sustituta de grasaSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Glycaemia- and hypertension-lowering effects of grape pomace extracts used as a dietary supplement and in low-salt recipes. Changes in gut microbiota and related metabolic biomarkersTaladrid, Diego; Pinillos, Iris; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessRedBAL18simgi.pdf.jpg2018Impacto de diferentes tipos de fibra en la microbiota intestinal: una aproximación reológica, microbiológica y metabólica empleando el Simulador Gastrointestinal Dinámico simgi®Tamargo García, Alba; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017In vitro gastrointestinal digestion of pea protein isolate as a function of pH, food matrices, autoclaving, high-pressure and re-heat treatmentsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Picouet, Pierre; Guàrdia, M. Dolors; Renard, Catherine M.G.C.; Sarkar, Anweshaartículo
openAccess2019Influence of dietary fibre on an in vitro dynamic gastrointestinal digestion and fermentation. Modular uses of simgi®Tamargo García, Alba; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessinflumicrocondit.pdf.jpg2017Influence of viscosity on human intestinal microbiota growth under simulated physiological conditionsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tamargo García, Alba; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
openAccessinfluencgutmicro.pdf.jpg2018Influence of viscosity on the growth of human gut microbiotaTamargo García, Alba; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Low-salt recipes seasoned with GRAPE-DERIVED EXTRACTS may prevent from hypertension and glycaemiaGil-Sánchez, Irene CSIC; Taladrid, Diego; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, V,.; Guadarrama, Alberto; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessWO2013064712A1.pdf.jpg10-May-2013Manufacture and applicatio of a fat-substitute emulsionSanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Mouthfeel perception of wine: Oral physiology, components and instrumental characterizationLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessoraltriboManus.pdf.jpg2017Oral tribology: update on the relevance to study astringency in winesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Sarkar, Anweshaartículo
openAccessOral_Laguna_Art2019.pdf.jpg1-Jun-2019Oral wine texture perception and its correlation with instrumental texture features of wine-saliva mixturesLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Simone, Elena; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo