English   español  

Navegación por Autor Laguna Cruañes, Laura

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 71  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2013A new sensory tool to analyse the oral trajectory of biscuits with different fat and fibre contentsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019An integrative salivary approach regarding palate cleansers in wine tastingTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessCRFS2020-Tarrega.pdf.jpg3-mar-2020Are mixed meat and vegetable protein products good alternatives for reducing meat consumption? A case study with burgersTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Murciano, Ana; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-dic-2020Attitudes of Spaniards towards meat reduction in the diet and alternative productsTárrega, Amparo CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Murciano, Ana; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-sep-2010Balancing texture and other sensorial features in low fat short biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2012Balancing texture and other sensory features in reduced fat short-dough biscuitsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
openAccessBJSTR-FISZMAN-2019.pdf.jpg5-nov-2019Bioengineering Tools to Aid the Study of Oral Processing Deficiencies: A Pathway to Tailored Food ProductsLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-jul-2019Bread or beer: What is tweeted on gluten-freePuerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vidal, Leticia; Ares, Gastón; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessgels-08-00430.pdf.jpg9-jul-2022Characterization of Dysphagia Thickeners Using Texture Analysis-What Information Can Be Useful?Baixauli, Raquel CSIC; Bolivar-Prados, Mireia; Ismael-Mohammed, Kovan; Clavé, Pere; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessPuerta-FQP2020.pdf.jpg11-jun-2020Co-occurrence networks of Twitter content after manual or automatic processing. A case- study on “gluten-free”Puerta, Patricia CSIC ORCID; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vidal, Leticia; Ares, Gastón; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessLWT2022-Puerta.pdf.jpg15-jun-2022Coeliac consumers’ expectations and eye fixations on commercial gluten-free bread packagesPuerta, Patricia CSIC ORCID; Carrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Badia Olmos, Celia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-mar-2022¿Cómo afrontan los consumidores la transición hacia un menor consumo de carne?Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Consumer Perception as a Criterion for Process DesignLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-may-2012Consumer perception of thickeners as food additivesVarela, Paula CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdesarroconsumi.pdf.jpg2018Desarrollo de recetas bajas en sal sazonadas con extractos de uva: evaluación sensorial y estudio de consumidoresTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Development of low salt recipes seasoned with grape extracts: sensorial evaluation and consumer studyTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Lorente, Laura; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
openAccessConsumers_Laguna_Art2020.pdf.jpg2020Do Consumers Change Their Perception of Liking, Expected Satiety, and Healthiness of a Product If They Know It Is a Ready-to Eat Meal?Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Gómez, Beatriz; Garrido, María D.; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Linares, María B.artículo
openAccessJTextureStudies2022-Badia.pdf.jpg18-abr-2022Dysphagia thickeners in context of use: Changes in thickened drinks viscosity and thixotropy with temperature and time of consumptionBadia Olmos, Celia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Rizo, Arantxa; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessFQP2023_108_104862.pdf.jpg2-abr-2023Early changes in elderly food habits related to reduced protein intakeCarrillo, Elizabeth CSIC ORCID; Chaya, C.; Viadel, Andrés CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-abr-2013Eating quality of biscuits evaluated via temporal dominance of sensations (TDS): Effect of fat and fiber content and its relation with consumer acceptabilityLaguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID comunicación de congreso