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Navegación por Autor Lacey, Antonio L. de

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antimicrobial activity of composite edible films based on fish gelatin and chitosan incorporated with clove essential oilGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessCAPITULOS_DE_LIBROS302952[1].pdf.jpg2010Antioxidant and antimicrobial peptide fractions from squid and tuna skin gelatinGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of green tea polyphenols incorporated into an edible agar film during simulated human digestionLacey, Antonio L. de; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Pérez-Santín, Efrén CSIC; Faulks, R.; Mandalari, G.; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Biodegradable gelatin-chitosan films incorporated with essential oils as antimicrobial agents for fish preservationGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccesspreprint.pdf.jpg5-jun-2023Carbon nanotubes – PEI – Formate dehydrogenase nano-biointerface for the specific bioelectrochemical reduction of CO<inf>2</inf> to formateFera, Mihai Cristian; Manuel, Rita R.; Pereira, Inês A.C.; Abad, José M.; Lacey, Antonio L. de; Pita, Marcos CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Electricity generation by microorganisms in the sediment-water interface of an extreme acidic microcosmGarcía-Muñoz, Juan; Amils, Ricardo CSIC ORCID; Fernández López, Víctor Manuel; Lacey, Antonio L. de; Malki, Moustafá CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Functionality of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum incorporated to edible coatings and filmsLacey, Antonio L. de; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009High pressure technology as a tool to obtain high quality carpaccio and carpaccio-like products from fishGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessAyuso-Fern-ndez_et_al-2019-Chemistry_-_A_European_Journal.pdf.jpg21-feb-2019Increase of redox potential during the evolution of enzymes degrading recalcitrant ligninAyuso-Fernández, Iván CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Cañada, F. Javier ; Ruiz-Dueñas, F. J. CSIC ORCID ; Martínez, Ángel T. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Release of active compounds from agar and agar-gelatin films with green tea extractGiménez, Begoña CSIC ORCID; Lacey, Antonio L. de; Pérez-Santín, Efrén CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
3-feb-2023Single-Electron Charging of Thioctic Acid Monolayer-Protected Gold ClustersAbad, José M.; Pita, Marcos CSIC ORCID ; Lacey, Antonio L. deartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Survival and metabolic activity of probiotic bacteria in green teaLacey, Antonio L. de; Pérez-Santín, Efrén CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo