English   español  

Browsing by Author Lacey, Antonio L. de

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Agar films containing green tea extract and probiotic bacteria for extending fish shelf-lifeLacey, Antonio L. de; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antimicrobial activity of composite edible films based on fish gelatin and chitosan incorporated with clove essential oilGómez Estaca, Joaquín ; Lacey, Antonio L. de; Gómez Guillén, M. C. ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  artículo
openAccessCAPITULOS_DE_LIBROS302952[1].pdf.jpg2010Antioxidant and antimicrobial peptide fractions from squid and tuna skin gelatinGómez Guillén, M. C. ; López Caballero, M. E. ; Alemán, Ailén ; Lacey, Antonio L. de; Giménez, B.; Montero García, Pilar  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of green tea polyphenols incorporated into an edible agar film during simulated human digestionLacey, Antonio L. de; Giménez, Begoña ; Pérez-Santín, E.; Faulks, R.; Mandalari, G.; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Biodegradable gelatin-chitosan films incorporated with essential oils as antimicrobial agents for fish preservationGómez Estaca, Joaquín ; Lacey, Antonio L. de; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Electricity generation by microorganisms in the sediment-water interface of an extreme acidic microcosmGarcía-Muñoz, Juan; Amils, Ricardo ; Fernández López, Víctor Manuel ; Lacey, Antonio L. de; Malki, Moustafá artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Functionality of Lactobacillus acidophilus and Bifidobacterium bifidum incorporated to edible coatings and filmsLacey, Antonio L. de; López Caballero, M. E. ; Gómez Estaca, Joaquín ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009High pressure technology as a tool to obtain high quality carpaccio and carpaccio-like products from fishGómez Estaca, Joaquín ; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Lacey, Antonio L. de; Montero García, Pilar  artículo
openAccessAyuso-Fern-ndez_et_al-2019-Chemistry_-_A_European_Journal.pdf.jpg21-Feb-2019Increase of redox potential during the evolution of enzymes degrading recalcitrant ligninAyuso-Fernández, Iván ; Lacey, Antonio L. de; Cañada, F. Javier  ; Ruiz-Dueñas, F. J.  ; Martínez, Ángel T.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Release of active compounds from agar and agar-gelatin films with green tea extractGiménez, Begoña ; Lacey, Antonio L. de; Pérez-Santín, E.; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Survival and metabolic activity of probiotic bacteria in green teaLacey, Antonio L. de; Pérez-Santín, E.; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar  artículo