English   español  

Navegación por Autor López-Jurado, María

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
antioxidants-13-00274-v2.pdf.jpg23-feb-2024A Novel Plant-Based Nutraceutical Combined with Exercise Can Revert Oxidative Status in Plasma and Liver in a Diet-Induced-Obesity Animal ModelGuzmán-Carrasco, Ana; Kapravelou, Garyfallia; López-Jurado, María; Bermúdez, Francisco; Andrés-León, Eduardo CSIC ORCID CVN ; Terrón-Camero, Laura C.; Prados, José; Melguizo, Consolación; Porres, Jesus M.; Martínez, Rosarioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Bioavailability of phosphorus in raw and processed faba beans (Vicia faba)Fernandez, Mar; Aranda, Pilar CSIC ORCID ; López-Jurado, María; Urbano, Gloria; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sotomayor, Cristina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Ca and P bioavailability of processed lentils as affected by dietary fiber and phytic acid contentUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Fernandez, Mar; Moreu, Maria-Carmen; Porres, Jesús M.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessnov-2007Effect of phytic acid degradation by soaking and exogenous phytase on the bioavailability of magnesium and zinc from Pisum sativum, L.Urbano, Gloria; Frejnagel, Sławomir; Porres, Jesús M.; Aranda Ramírez, María Pilar; Gómez-Villalva, Elena; Frías, Juana CSIC ORCID ; López-Jurado, Maríaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Effect of processing on some antinutritive factors of Vicia faba. Influence on protein digestibility and food intake in ratsFernandez, Mar; Aranda, Pilar CSIC ORCID ; López-Jurado, María; Urbano, Gloria; Estrella, E.; Sotomayor, Cristina; Díaz-Pollan, Concepción; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of treatment with α-galactosidase, tannase or a cell-wall-degrading enzyme complex on the nutritive utilisation of protein and carbohydrates from pea (Pisum sativum L.) flourUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Porres, Jesús M.; Frejnagel, Sławomir; Gómez-Villalva, Elena; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Aranda Ramírez, Pilarartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of processing on trypsin inhibitor activity of faba beans and its physiological effectVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Díaz-Pollan, Concepción; Fernandez, Mar; López-Jurado, María; Urbano, Gloriaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2005Nutritional assessment of raw and germinated pea (Pisum sativum L.) protein and carbohydrate by in vitro and in vivo techniquesUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Frejnagel, Sławomir; Gómez-Villalva, Elena; Porres, Jesús M.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Aranda, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Nutritional assessment of raw, heated, and germinated lentilsUrbano, Gloria; López-Jurado, María; Hernández, Javier; Fernandez, Mar; Moreu, Maria-Carmen; Frías, Juana CSIC ORCID ; Díaz-Pollan, Concepción; Prodanov, M. CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Nutritional evaluation of pea (Pisum sativum L.) Protein diets after mild hydrothermal treatment and with and without added phytaseUrbano, Gloria; Aranda Ramírez, Pilar; Gómez-Villalva, Elena; Frejnagel, Sławomir; Porres, Jesús M.; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; López-Jurado, Maríaartículo