English   español  

Browsing by Author López Campos, Oscar

Showing results 1 to 20 of 27  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessPub358.pdf.jpg2006Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: cinética de degradación ruminalFernández, Begoña ; López Campos, Oscar ; Rodríguez, Ana Belén ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
openAccessRodriguez_et_al_2011_postprint.pdf.jpg2011Animal performance, carcass traits and meat characteristics of Assaf and Merino x Assaf growing lambsRodríguez, Ana Belén ; Bodas, Raúl ; Landa, Roberto; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia Comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2013At line prediction of PUFA and biohydrogenation intermediates in perirenal and subcutaneous fat from cattle fed sunflower or flaxseed by near infrared spectroscopyPrieto, Nuria ; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar ; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.Artículo
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 348.pdf.jpg2005Degradación ruminal de pastos de montaña invadidos por lecherina (Euphorbia polygalifolia) en vacuno y ovino: efecto del pastoreo previoMora Martínez, Manuel José; Hervás, Gonzalo ; López Campos, Oscar ; Busqué, Juan; Mantecón, Ángel R. ; Fernández, Begoña ; Frutos, Pilar Comunicación de congreso
openAccesspa_ii-2_rodriguez.pdf.jpgMay-2007Efecto de la adición de urea a la cebada en grano sobre la selección de la dieta, el rendimiento productivo y las características de la canal de corderos criados en sistemas de libre elección de alimentosRodríguez, Ana Belén ; Hervás, Gonzalo ; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier ; López Campos, Oscar Comunicación de congreso
openAccessov7_fernandez.pdf.jpgMay-2007Efecto de la inclusión de pulpa de remolacha (sin o con vinaza) en el pienso de corderos en la fase de cebo sobre las características de la canal y de la carneFernández, Begoña ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier ; López Campos, Oscar Comunicación de congreso
openAccessPub379.pdf.jpg2007Effect of immature oak (Quercus pyrenaica) leaves intake on ruminal fermentation and adaptation of rumen microorganisms in cattleDoce, Raquel R. ; Hervás, Gonzalo ; Giráldez, Francisco Javier ; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. ; Frutos, Pilar Comunicación de congreso
openAccess8. FAO-CIHEAM.pdf.jpg2009The effect of naringin on plasma lipid profile, and liver and intramuscular fat contents of fattening lambsBodas, Raúl ; López Campos, Oscar ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia Comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgJan-2013Effect of sunflower oil supplementation and milking frequency reduction on sheep milk production and compositionPrieto, Nuria ; Bodas, Raúl ; López Campos, Oscar ; Andrés, Sonia ; López, Secundino ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
openAccessPub396.pdf.jpgApr-2007Feed intake and performance of growing lambs raised on concentrate-based diets under cafeteria feeding systemsRodríguez, Ana Belén ; Bodas, Raúl ; Fernández, Begoña ; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
openAccessReg. 23 bis.pdf.jpg2009Inclusión de Urtica dioica en la ración de corderos en la fase de ceboBodas, Raúl ; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. ; López, Secundino ; González, Jesús Salvador ; Giráldez, Francisco Javier Comunicación de congreso
openAccessAldai, N. Animal 2011.pdf.jpg2011Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profilesAldai, Noelia ; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. ; Osoro, KoldoArtículo
openAccess2011Naringin and vitamin E influence the oxidative stability and lipid profile of plasma in lambs fed fish oilBodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; López Campos, Oscar ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2010Naringin dietary supplementation at 0.15% rates does not provide protection against sub-clinical acidosis and does not affect the responses of fattening lambs to road transportationLópez Campos, Oscar ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Pérez Pérez, Valentín ; Andrés, Sonia Artículo
openAccess2012Near infrared reflectance spectroscopy predicts the content of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in the subcutaneous fat of beef cows fed flaxseedPrieto, Nuria ; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar ; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.Artículo
closedAccessC6icomst2012paper222Conciencia NURIA.pdf.jpg2012Near infrared spectroscopy prediction of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in perirenal adipose tissue from cattle fed sunflower or flaxseedPrieto, Nuria ; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar ; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.Póster
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgOct-2011Predicting the content of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in subcutaneous fat of beef cows fed flaxseed by near infrared reflectance spectroscopyPrieto, Nuria ; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar ; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.Póster
openAccessCaja España9.pdf.jpg2007¿Qué son las IGP y las marcas de carne de calidad?Lavín, Paz ; López Campos, Oscar ; Fernández, Begoña Trabajo de divulgación
openAccessReg. 22 bis.pdf.jpg2009Recría de terneras Parda de Montaña: Alimentación y desarrollo productivoBodas, Raúl ; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. Artículo