English   español  

Navegación por Autor López Caballero, M. E.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 86  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005A 4-hexylresorcinol-based formulation to prevent melanosis and microbial growth in chilled tiger prawns (Marsupenaeus japonicus) from aquacultureMartínez Alvarez, Oscar; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
openAccesssausagepress.pdf.jpg2005A functional chitosan-enriched fish sausage treated by high pressureLópez Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016A Novel Functional Wrapping Design by Complexation of ε-Polylysine with Liposomes Entrapping Bioactive PeptidesAlemán, Ailén ; Mastrogiacomo, I.; López Caballero, M. E. ; Ferrari-Fernández, Begoña; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Active nanocomposite films based on soy proteins-montmorillonite- clove essential oil for the preservation of refrigerated bluefin tuna (Thunnus thynnus) filletsEcheverría, Ignacio; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Mauri, Adriana N.; Montero García, Pilar Artículo
openAccessCrithmariti.pdf.jpg2017Actividad antihipertensiva, hipoglucemiante y nootrópica del hinojo de mar (Crithmum maritimum)Sánchez-Faure, Alicia; López Caballero, M. E. ; Martín Diana, Ana Belén; Rico, Daniel; Martínez Álvarez, Óscar  Póster
openAccessagarfilm.pdf.jpg2017Agar films containing fish protein hydrolysate for extending fish fillets shelf-lifeDa Rocha, Meritaine; López Caballero, M. E. ; Prentice, CarlosComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Agar films containing green tea extract and probiotic bacteria for extending fish shelf-lifeLópez de Lacey, Antonio ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Anti-Inflammatory, antioxidant, and antimicrobial effects of underutilized fish protein hydrolysateDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén ; Baccan, G. C.; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Prentice, CarlosArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Antimicrobial activity of composite edible films based on fish gelatin and chitosan incorporated with clove essential oilGómez Estaca, Joaquín ; López de Lacey, Antonio ; Gómez Guillén, M. C. ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Antimicrobial and antioxidant chitosan solutions enriched with active shrimp (Litopenaeus vannamei) waste materialsArancibia, Mirari ; Alemán, Ailén ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Antimicrobial and rheological properties of chitosan as affected by extracting conditions and humidity exposureArancibia, Mirari ; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Fernández-García, Marta ; Fernández Martín, Fernando ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessunderutilfish.pdf.jpg2017Antimicrobial efficacy of protein hydrolysate from underutilized fishDa Rocha, Meritaine; Alemán, Ailén ; López Caballero, M. E. ; Prentice, CarlosComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Antioxidant and antimicrobial effect of sea fennel (Crithmum maritimum) in refrigerated Horse mackerel pattiesBlocquel, Camille; Sánchez-Faure, Alicia; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar ; Martínez Álvarez, Óscar  Póster
openAccessCAPITULOS_DE_LIBROS302952[1].pdf.jpg2010Antioxidant and antimicrobial peptide fractions from squid and tuna skin gelatinGómez Guillén, M. C. ; López Caballero, M. E. ; Alemán, Ailén ; López de Lacey, Antonio ; Giménez, B.; Montero García, Pilar Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant peptides from marine origin: sources, properties and potential applicationsGiménez, Begoña ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant properties of green tea extract incorporated to fish gelatin films after simulated gastrointestinal enzymatic digestionGiménez, Begoña ; Moreno, Sonia; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antioxidant, ACE-Inhibitory, and Antimicrobial Activities of Peptide Fractions Obtained From Dried Giant Squid TunicsMosquera, Mauricio ; Giménez, Begoña ; Ramos, Sonia ; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessaprovpesque.pdf.jpg2017Aprovechamiento de descartes de le pesca para el desarrollo de productos pesquerosSánchez-Faure, Alicia; Villaescusa, Sara; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Martínez Álvarez, Óscar  Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-sep-2012Bioaccesibility of Green tea polyphenols incorporated into and edible agar film during simulated human digestionGiménez, Begoña ; López de Lacey, Ana M. ; Pérez-Santín, E.; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of green tea polyphenols incorporated into an edible agar film during simulated human digestionLópez de Lacey, Antonio ; Giménez, Begoña ; Pérez-Santín, E.; Faulks, R.; Mandalari, G.; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar Artículo