English   español  

Browsing by Author Kramer, J. K. G.

Showing results 1 to 11 of 11
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessALDAI, N_Breed effect.pdf.jpg2012Breed effect on quality veal production in mountain areas: emphasis on meat fatty acid compositionAldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, R.; Mantecón, Ángel R. Artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Breed effect on trans-18:1, conjugated linoleic acid and polyunsaturated fatty acid profile of veal meat produced in mountain areas of northern spainAldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, R.; Mantecón, Ángel R. Póster
openAccessBalaunzarán, X._Caracterización de la carne de caballo (2015).pdf.jpg9-Nov-2015Caracterización de la carne de caballo comercializada en el Norte de España: composición química y perfil de ácidos grasosBelaunzarán, X.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Póster
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-Aug-2015Characterization of retail horse-meat in Northern Spain: Chemical composition and fatty acid profileBelaunzarán, X.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Comunicación de congreso
closedAccess2012Evaluating the in vitro metabolism of docosahexaenoic acid in sheep rumen fluidAldai, Noelia ; Hervás, Gonzalo ; Belenguer, Álvaro ; Frutos, Pilar ; Mantecón, Ángel R. ; Kramer, J. K. G.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Horse-meat for human consumption - Current research and future opportunitiesBelaunzaran, X.; Bessa, Rui J. B.; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Kramer, J. K. G.; Aldai, Noelia Artículo
openAccessAldai, N. Animal 2011.pdf.jpg2011Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profilesAldai, Noelia ; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. ; Osoro, KoldoArtículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2012Perfil de ácidos grasos totales de la carne de ternera producida en el valle del Nansa (Cantabria)Aldai, Noelia ; Lavín, Paz ; Kramer, J. K. G.; Jaroso, R.; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg16-Sep-2014Products of docosahexaenoic acid (DHA) metabolism by mixed ruminal microorganisms from sheepAldai, Noelia ; Delmonte, P.; Alves, S. P.; Fardin-Kia, A. R.; Kramer, J. K. G.; Mantecón, Ángel R. ; Bessa, R. J. B.Comunicación de congreso
closedAccess2011Review: Trans-forming beef to provide healthier fatty acid profilesDugan, M. E. R.; Aldai, Noelia ; Aalhus, J. L.; Rolland, D. C.; Kramer, J. K. G.Artículo
closedAccess2011The effects of feeding flaxseed to beef cows given forage based diets on fatty acids of longissimus thoracis muscle and backfatNassu, R. T.; Dugan, M. E. R.; He, M. L.; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Aldai, Noelia ; Kramer, J. K. G.Artículo