Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2014 | Chemical evaluation of white wines elaborated with a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain overproducing mannoproteins | Juega, M. CSIC; Gonzalez-Ramos, D.; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Effect of malolactic fermentation by Pediococcus damnosus on the composition and sensory profile of Albariño and Caiño white wines | Juega, M. CSIC; Costantini, Antonella; Cravero, Maria; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; García-Moruno, Emilia | artículo |
openAccess | | 2015 | Effect of short ageing on lees on the mannoprotein content, aromatic profile, and sensorial character of white wines | Juega, M. CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2009 | Estudio para la mejora de la calidad del vino albariño | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Boso Alonso, Susana CSIC ORCID; Santiago Blanco, José Luis CSIC ORCID ; Cebollero, E.; Alonso-Villaverde Iglesias, Virginia CSIC; Juega, M. CSIC; Gago Montaña, Pilar CSIC ORCID; León, A.; Zubiaurre Murúa, María Elena; Núñez, Yolanda P.; González Rodríguez, Iván CSIC; Oliveira, A.; Fonseca, J. Mª.; Rodríguez, Estefanía CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Improving the biotechnological quality of white wines from Rias Baixas PDO | Juega, M. CSIC | tesis doctoral |
closedAccess | | 2012 | Influence of locally-selected yeast on the chemical and sensorial properties of Albariño white wines | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Influence of yeast mannoproteins in the aroma improvement of white wines | Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 12-mar-2012 | Mejora de la calidad de vinos de la variedad Albariño mediante crianza biológica anaerobia con la levadura ecotípica Saccharomyces cerevisae DSM 21378 | Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 24-oct-2013 | Strain and composition of pediococcus damnosus, uses thereof and method for producing malolactic fermentation | Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; García-Moruno, Emilia; Costantini, Antonella; Bonello, Federica; Cravero, Maria | patente |