English   español  

Browsing by Author Juárez, Manuela

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 120  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess2011A 4-week repeated oral dose toxicity study of dairy fat naturally enriched in vaccenic, rumenic and α-linolenic acids in ratsGómez-Cortés, Pilar; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de la
closedAccess1988A ripening and storage study of soft goat cheese with Penicillium candidum on the surfaceMartín-Hernández, M. C; Juárez, Manuela; Ramos, M.
closedAccess1996Accelerated ripening of reduced fat semi-hard cheese from a mixture of cow's, goat's and ewe's ultrafiltrated milk by using a Lac- Prt- strain of lactococciRodriguez, J.; Requena, Teresa; Goudédranche, H; Maubois, J. L.; Juárez, Manuela
closedAccess2010Acute oral safety study of dairy fat rich in trans-10 C18:1 versus vaccenic plus conjugated linoleic acid in ratsAnadón, Arturo; Martínez-Larrañaga, M. R.; Martinez, M. A.; Ares, Irma; Ramos, Eva; Gómez-Cortés, Pilar; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de la
closedAccess2012Adding plant oils to dairy goat diets: Changes in milk fatty acids with sampling timeMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la
closedAccess2008Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performanceGómez-Cortés, Pilar; Frutos, Pilar; Mantecón, Ángel R.; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de la; Hervás, Gonzalo
openAccess2013Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la
openAccess2012Adición de aceites vegetales a la dieta de cabras lecheras: efecto sobre el contenido de ácidos grasos de la grasa lácteaMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar; Pérez Alba, L. M.; Juárez, Manuela; Gómez Castro, G.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la
openAccess2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos; Fontecha, F. Javier; Hernández-Ledesma, Blanca; Juárez, Manuela; Ramón, Daniel; Recio, Isidra; Saura Calixto, Fulgencio D.; Tomás Barberán, Francisco
openAccess2011Animal performance and milk fatty acid profile of dairy goats fed diets with different unsaturated plant oilsMartínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de la
closedAccessMay-1987Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheesesAlonso López, Leocadio; Ramos González, María Mercedes; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Juárez, Manuela
closedAccessMay-2010Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Cuesta, P.; Juárez, Manuela
closedAccess1997Autolysis of Lactococcus lactis ssp. lactis and Lactobacillus casei ssp. casei. Cell lysis induced by a crude bacteriocinMartínez Cuesta, M. Carmen; Peláez, Carmen; Juárez, Manuela; Requena, Teresa
openAccess2010Avances en la investigación de la alimentación funcionalFontecha, F. Javier; Rodríguez Alcalá, Luis M.; Calvo, Maria V.; Villar-Tajadura, M. Antonia; Castro-Gómez, Pilar; Holgado, Francisca; Juárez, Manuela; Jara, Federico
closedAccess2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier; Castro-Gómez, Pilar; García-Serrano, Alba M.; Calvo, Maria V.; Rodríguez Alcalá, Luis M.; Gómez-Cortés, Pilar; Alonso López, Leocadio; Fuente, Miguel Ángel de la; Juárez, Manuela
closedAccess2012Bioactive components in sheep milk and productsFuente, Miguel Ángel de la; Juárez, Manuela
openAccess2011Bioactive Milk LipidsFontecha, F. Javier; Rodríguez Alcalá, Luis M.; Calvo, Maria V.; Juárez, Manuela
closedAccess1990Biochemical and microbiological characteristics of artisanal hard goat's cheeseFontecha, F. Javier; Peláez, Carmen; Juárez, Manuela; Requena, Teresa; Gómez, R; Ramos, M.
closedAccessOct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos, Mercedes; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio; Juárez, Manuela
closedAccess2007Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starterCastillo Lozano, Inmaculada; Calvo, M. V.; Alonso López, Leocadio; Juárez, Manuela; Fontecha, F. Javier