English   español  

Navegación por Autor Hortós, Maria

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmarinedrugs-20-00775.pdf.jpg12-dic-2022Brown Macroalgae (Phaeophyceae): A Valuable Reservoir of Antimicrobial Compounds on Northern Coast of SpainRubiño, Susana; Peteiro, César CSIC ORCID ; Aymerich, Teresa; Hortós, Mariaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Investigation of the aroma of commercial peach (Prunus persica L. Batsch) types by Proton Transfer Reaction–Mass Spectrometry (PTR-MS) and sensory analysisBianchi, Tiago; Weesepoel, Yannick; Koot, Alex; Iglesias, I.; Eduardo, Iban CSIC ORCID; Gratacós-Cubarsí, Marta; Guerrero, Luis; Hortós, Maria; Ruth, Saskia vanartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Linking sensory and proton transfer reaction–mass spectrometry analyses for the assessment of melon fruit (Cucumis melo L.) quality traitsBianchi, Tiago; Guerrero, Luis; Weesepoel, Yannick; Argyris, Jason CSIC ORCID CVN; Koot, Alex; Gratacós-Cubarsí, Marta; García-Mas, Jordi CSIC ORCID; Ruth, Saskia van; Hortós, Mariaartículo
openAccesss41598-022-25130-4-1.pdf.jpg2-dic-2022Taurine, homotaurine, GABA and hydrophobic amino acids content influences "in vitro" antioxidant and SIRT1 modulation activities of enzymatic protein hydrolysates from algaeTerriente-Palacios, Carlos; Rubiño, Susana; Hortós, Maria; Peteiro, César CSIC ORCID ; Castellari, Massimoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Textural properties of different melon (Cucumis melo L.) fruit types: Sensory and physical-chemical evaluationBianchi, Tiago; Guerrero, Luis; Gratacós-Cubarsí, Marta; Claret, Anna; Argyris, Jason CSIC ORCID CVN; García-Mas, Jordi CSIC ORCID; Hortós, Mariaartículo