DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Hervás, Gonzalo

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 159
Issue DateTitleAuthor(s)Type
200525 años de investigación agropecuariaFrutos, Pilar; Fernández Bermúdez, Florentino; Fernández Revuelta, José; Giráldez, Francisco Javier; González Lanza, Camino; Hervás, Gonzalo; Manga-González, M. Yolanda; Miñambres Rodríguez, Baltasar; Lavín, Paz; Mantecón, Ángel R.Libro
Sep-2014Ability of different types and doses of tannins to modulate in vitro ruminal biohydrogenation in sheepCarreño, David; Hervás, Gonzalo; Belenguer, Álvaro; Toral, Pablo G.; Frutos, PilarComunicación de congreso
2011Accumulation of trans monounsaturated fatty acids and concomitant variations in the bacterial community in the rumen fluid of lactating sheep fed a diet supplemented with sunflower oil and marine algaeBelenguer, Álvaro; Toral, Pablo G.; Shingfield, Kevin J.; Hervás, Gonzalo; Toivonen, Vesa; Frutos, PilarComunicación de congreso
2008Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performanceGómez-Cortés, Pilar; Frutos, Pilar; Mantecón, Ángel R.; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de la; Hervás, GonzaloArtículo
2009The anthelmintic effect of heather supplementation may not always be associated with antinutritional effects in grazing goatsFrutos, Pilar; Ferreira, Luis M. M.; Hervás, Gonzalo; García, Urcesino; Moreno Gonzalo, Javier; Ferre, Ignacio; Celaya, Rafael; Ortega Mora, Luis M.; Osoro, KoldoArtículo
May-2009Aplicación de la técnica de tRFLP para evaluar las variaciones en las comunidades bacterianas del rumen asociadas a la inclusión de aceites de girasol y pescado en la dieta de ovejasBelenguer, Álvaro; Toral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Rabanal, Benjamín; Hervás, GonzaloComunicación de congreso
May-2009Cambios en las comunidades bacterianas del rumen asociados al consumo de hojas jóvenes de roble (Quercus pyrenaica) y su posible relación con la aparición de intoxicaciones en ganado vacunoBelenguer, Álvaro; Hervás, Gonzalo; Doce, Raquel R.; Yáñez Ruiz, David R.; Santos, Nuria; Mantecón, Ángel R.; Frutos, PilarComunicación de congreso
Apr-2010Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewesToral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Hervás, Gonzalo; Gómez-Cortés, Pilar; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de laArtículo
2008Changes in rumen bacterial communities from cattle receiving immature oak (Quercus pyrenaica) leaves determined by fluorescence in situ hybridization and real-time PCRBelenguer, Álvaro; Hervás, Gonzalo; De Paz, Paulino; Ezquerro, Carlos; Frutos, PilarComunicación de congreso
2012Changes in the Butyrivibrio group of the rumen in lactating sheep fed a diet supplemented with sunflower oil with or without marine algaeCastro Carrera, Tamara; Toral, Pablo G.; Hervás, Gonzalo; Frutos, Pilar; Belenguer, ÁlvaroPóster
2010Changes in the rumen bacterial community in response to sunflower oil and fish oil supplements in the diet of dairy sheepBelenguer, Álvaro; Toral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Hervás, GonzaloArtículo
2013Changes in the rumen Butyrivibrio group in lactating ewes fed a diet supplemented with sunflower oil with or without marine algaeCastro Carrera, Tamara; Toral, Pablo G.; Hervás, Gonzalo; Frutos, Pilar; Belenguer, ÁlvaroArtículo
2010Como aumentar os níveis de CLA no leite dos ruminantesToral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Bichi, Elena; López, Secundino; Hervás, GonzaloTrabajo de divulgación
May-2013Comparación de la fermentación y la comunidad bacteriana del rumen en vacas y cabras alimentadas con la misma dietaBelenguer, Álvaro; Frutos, Pilar; Bernard, Laurence; Hervás, Gonzalo; Chilliard, Yves; Toral, Pablo G.Comunicación de congreso
May-2013Comparación del muestreo a través de cánula ruminal o sonda esofágica en ovejas y cabras: parámetros de fermentación y microorganismos del rumenRamos Morales, Eva; Martín García, A. Ignacio; Jiménez, E.; Arco Pérez, Ana; Yáñez Ruiz, David R.; Frutos, Pilar; Hervás, GonzaloComunicación de congreso
2005Comparison of biological and chemical methods, and internal and external standards, for assaying tannins in Spanish shrub speciesÁlvarez del Pino, María C.; Hervás, Gonzalo; Mantecón, Ángel R.; Giráldez, Francisco JavierArtículo
2004Comparison of in vitro digestibility of feedstuffs using rumen inoculum from sheep or red deerHervás, Gonzalo; Ranilla, María José; Mantecón, Ángel R.; Bodas, Raúl; Frutos, PilarComunicación de congreso
2012Comparison of rumen fluid and content samples to infer the effect of dietary lipid supplementation on the rumen bacterial community in lactating sheepCastro Carrera, Tamara; Toral, Pablo G.; Hervás, Gonzalo; Frutos, Pilar; Belenguer, ÁlvaroPóster
2005Comparison of sheep and red deer rumen fluids for assessing nutritive value of ruminant feedstuffsHervás, Gonzalo; Ranilla, María José; Mantecón, Ángel R.; Tejido, María L.; Frutos, PilarArtículo
2011Complementación de la dieta con aceite de girasol y lípidos marinos: nuevas estrategias de alimentación del ovino lecheroToral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Belenguer, Álvaro; Hervás, GonzaloTrabajo de divulgación

Showing results 1 to 20 of 159