English   español  

Browsing by Author Hervás, Gonzalo

Showing results 1 to 20 of 174  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess200525 años de investigación agropecuariaFrutos, Pilar; Fernández Bermúdez, Florentino; Fernández Revuelta, José; Giráldez, Francisco Javier; González Lanza, Camino; Hervás, Gonzalo; Manga-González, M. Yolanda; Miñambres Rodríguez, Baltasar; Lavín, Paz; Mantecón, Ángel R.Libro
openAccessCarreno et al_2015 post-print.pdf.jpg2015Ability of different types and doses of tannin extracts to modulate in vitro ruminal biohydrogenation in sheepCarreño, David; Hervás, Gonzalo; Toral, Pablo G.; Belenguer, Álvaro; Frutos, PilarArtículo
openAccessCarreño et al_2014_Tannins and BH (ISNH-ISRP).pdf.jpgSep-2014Ability of different types and doses of tannins to modulate in vitro ruminal biohydrogenation in sheepCarreño, David; Hervás, Gonzalo; Belenguer, Álvaro; Toral, Pablo G.; Frutos, PilarPóster
openAccessBelenguer et al_2011_ESVCN.pdf.jpg2011Accumulation of trans monounsaturated fatty acids and concomitant variations in the bacterial community in the rumen fluid of lactating sheep fed a diet supplemented with sunflower oil and marine algaeBelenguer, Álvaro; Toral, Pablo G.; Shingfield, Kevin J.; Hervás, Gonzalo; Toivonen, V.; Frutos, PilarComunicación de congreso
closedAccess2008Addition of olive oil to dairy ewe diets: effect on milk fatty acid profile and animal performanceGómez-Cortés, Pilar; Frutos, Pilar; Mantecón, Ángel R.; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de la; Hervás, GonzaloArtículo
openAccessFrutos et al_2009.PDF.jpg2009The anthelmintic effect of heather supplementation may not always be associated with antinutritional effects in grazing goatsFrutos, Pilar; Ferreira, Luis M. M.; Hervás, Gonzalo; García, Urcesino; Moreno Gonzalo, Javier; Ferre, Ignacio; Celaya, Rafael; Ortega Mora, Luis M.; Osoro, KoldoArtículo
openAccessBelenguer et al_2009_Microbiota.pdf.jpgMay-2009Aplicación de la técnica de tRFLP para evaluar las variaciones en las comunidades bacterianas del rumen asociadas a la inclusión de aceites de girasol y pescado en la dieta de ovejasBelenguer, Álvaro; Toral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Rabanal, Benjamín; Hervás, GonzaloComunicación de congreso
openAccessBelenguer et al_2009_AIDA.pdf.jpgMay-2009Cambios en las comunidades bacterianas del rumen asociados al consumo de hojas jóvenes de roble (Quercus pyrenaica) y su posible relación con la aparición de intoxicaciones en ganado vacunoBelenguer, Álvaro; Hervás, Gonzalo; Doce, Raquel R.; Yáñez Ruiz, David R.; Santos, Nuria; Mantecón, Ángel R.; Frutos, PilarComunicación de congreso
openAccessCastro-Carrera et al_2015_ITEA.pdf.jpgMay-2015Cambios temporales en poblaciones bacterianas del rumen y su posible relación con la biohidrogenación de ácidos grasos en ovejas alimentadas con microalgas marinaCastro Carrera, Tamara; Toral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Hervás, Gonzalo; Belenguer, ÁlvaroComunicación de congreso
closedAccessApr-2010Changes in milk fatty acid profile and animal performance in response to fish oil supplementation, alone or in combination with sunflower oil, in dairy ewesToral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Hervás, Gonzalo; Gómez-Cortés, Pilar; Juárez, Manuela; Fuente, Miguel Ángel de laArtículo
openAccessBelenguer_2008_INRA-RRI (Pre-Print).pdf.jpg2008Changes in rumen bacterial communities from cattle receiving immature oak (Quercus pyrenaica) leaves determined by fluorescence in situ hybridization and real-time PCRBelenguer, Álvaro; Hervás, Gonzalo; De Paz, Paulino; Ezquerro, Carlos; Frutos, PilarComunicación de congreso
openAccessCastro-Carrera et al_FAO-CIHEAM 2012.pdf.jpg2012Changes in the Butyrivibrio group of the rumen in lactating sheep fed a diet supplemented with sunflower oil with or without marine algaeCastro Carrera, Tamara; Toral, Pablo G.; Hervás, Gonzalo; Frutos, Pilar; Belenguer, ÁlvaroPóster
closedAccess2010Changes in the rumen bacterial community in response to sunflower oil and fish oil supplements in the diet of dairy sheepBelenguer, Álvaro; Toral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Hervás, GonzaloArtículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2013Changes in the rumen Butyrivibrio group in lactating ewes fed a diet supplemented with sunflower oil with or without marine algaeCastro Carrera, Tamara; Toral, Pablo G.; Hervás, Gonzalo; Frutos, Pilar; Belenguer, ÁlvaroArtículo
openAccessToral et al_2010_CLA-Albéitar Portugal.pdf.jpg2010Como aumentar os níveis de CLA no leite dos ruminantesToral, Pablo G.; Frutos, Pilar; Bichi, Elena; López, Secundino; Hervás, GonzaloTrabajo de divulgación
openAccessAIDA 2013 Toral, Pablo G. 860-861 (2013).pdf.jpgMay-2013Comparación de la fermentación y la comunidad bacteriana del rumen en vacas y cabras alimentadas con la misma dietaBelenguer, Álvaro; Frutos, Pilar; Bernard, Laurence; Hervás, Gonzalo; Chilliard, Yves; Toral, Pablo G.Comunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Hervás, G. 845-847 (2013).pdf.jpgMay-2013Comparación del muestreo a través de cánula ruminal o sonda esofágica en ovejas y cabras: parámetros de fermentación y microorganismos del rumenRamos Morales, Eva; Martín García, A. Ignacio; Jiménez, E.; Arco Pérez, Ana; Yáñez Ruiz, David R.; Frutos, Pilar; Hervás, GonzaloComunicación de congreso
closedAccess2005Comparison of biological and chemical methods, and internal and external standards, for assaying tannins in Spanish shrub speciesÁlvarez del Pino, María C.; Hervás, Gonzalo; Mantecón, Ángel R.; Giráldez, Francisco JavierArtículo
openAccessJournal of animal and feed sciences 2004.pdf.jpg2004Comparison of in vitro digestibility of feedstuffs using rumen inoculum from sheep or red deerHervás, Gonzalo; Ranilla, María José; Mantecón, Ángel R.; Bodas, Raúl; Frutos, PilarComunicación de congreso
embargoedAccessToral et al 2015 post-print.pdf.jpg2015Comparison of milk fatty acid responses during fish oil- and trans-10 cis-12 18:2-induced milk fat depression in dairy ewesToral, Pablo G.; Hervás, Gonzalo; Carreño, David; Belenguer, Álvaro; Frutos, PilarArtículo