English   español  

Browsing by Author Hernández, Teresa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessJan-2005Bioactive phenolic compounds of cowpeas (Vigna sinensis L.). Modifications by fermentations with natural microflora and with Lactobacillus plantarum ATCC 14917Dueñas, Montserrat; Fernández, Dolores; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Muñoz, Rosario artículo
openAccessCompuestos_fenolicos_presentes.pdf.jpgMay-1988Compuestos fenólicos presentes en los sedimentos y suelos de las lagunas peridunares del Parque Nacional de DoñanaNieto, J.; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Alonso, E.; Gómez-Cordovés, Carmen ; Sáiz-Jiménez, Cesáreo  comunicación de congreso
openAccessfermentacionmalolactica.pdf.jpg2007Contribución de la fermentación malláctica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composición fenólica no antociánica de vinos tintosMoreno-Arribas, M. Victoria  ; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Ruiz-Larrrea, Fernandacomunicación de congreso
openAccess2007Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum to the changes in the nonanthocyanin polyphenolic composition of red wineHernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Perez-Gordo, M.; Alegria, E. G.; Tenorio, Carmen ; Ruiz-Larrrea, Fernanda; Moreno-Arribas, M. Victoria  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of cooking and germination on phenolic composition and biological properties of dark beans (Phaseolus vulgaris L.)López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel ; Hernández, Teresa; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elviraartículo
openAccessmung_beans_Landete.pdf.jpg2015Effect of soaking and fermentation on content of phenolic compounds of soybean (Glycine max cv. Merit) and mung beans (Vigna radiata [L] Wilczek)Landete, José María ; Hernández, Teresa; Robredo, S.; Dueñas, Montserrat; Rivas, Blanca de las ; Estrella, Isabel ; Muñoz, Rosario artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of processing in the phenolic composition and health-promoting properties of Lentils (Lens culinaris L.)López, Ana; El-Naggar, T.; Dueñas, Montserrat; Ortega, Teresa; Estrella, Isabel ; Hernández, Teresa; Gómez-Serranillos, Pilar; Palomino, Olga; Carretero, M. Elviraartículo
openAccesstaponesdecorcholavadospdf.pdf.jpg2007Influencia de los tratamientos de lavado en la composición fenólica de tapones de corcho para uso enológicoHernández, Teresa; Estrella, Isabel ; González-Adrados, José Ramón; García-Vallejo, María Concepción; Juanola, Roser; Moliner, Martacomunicación de congreso