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Issue DateTitleAuthor(s)Type
23-Jun-2013Acidification pf sodium caseinate aqueous solutions under high pressuresGuignon, Bérengère; Robert, Coralys; López Ludeña, Daniel; Sanz Martínez, Pedro D.Comunicación de congreso
2012Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambienteBermejo, Ana; Segovia-Bravo, Kharla A.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, LauraComunicación de congreso
2011Altas presiones en tecnología de alimentosGuignon, BérengèreCapítulo de libro
2012An experimental device for accurate ultrasounds measurements in liquid food at high pressureHidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Baonza, V. G.; Sanz Martínez, Pedro D.; Guignon, BérengèreArtículo
Sep-2004Congelación de alimentos bajo alta presiónSanz Martínez, Pedro D.; Otero, Laura; Molina García, Antonio D.; Guignon, Bérengère; Fernández, P. P.; Aparicio, C.Artículo
2008DETERMINACIÓN DE LA TEMPERATURA Y DEL CONTENIDO DE HIELO DE UN ALIMENTO PARCIALMENTE CONGELADO A PARTIR DE MEDIDAS ULTRASÓNICASAparicio, C.; Otero, Laura; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
2007Determination of rapeseed methyl ester oil volumetric properties in high pressure (0.1 to 350 MPa)Aparicio, C.; Guignon, Bérengère; Rodríguez-Antón, L. M.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
2012Efecto de la temperatura en la densidad de la leche entera bajo alta presiónGuignon, Bérengère; Rey I.; Sanz Martínez, Pedro D.Comunicación de congreso
2006Evaluation of the thermophysical properties of tylose gel under pressure in the phase change domainOtero, Laura; Ousegui, A.; Guignon, Bérengère; Le Bail, A.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
2004Fractal analysis applied to microscopic studies of ice crystals of a model solutionManeiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, P. P.; Molina García, Antonio D.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
2006High-pressure shift freezing versus high-pressure assisted freezing: Effects on the microstructure of a food modelFernández, P. P.; Otero, Laura; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
2012Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juiceSegovia Bravo, K.; Guignon, Bérengère; Bermejo Prada, A.; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, LauraArtículo
24-Jan-2011Método de crioconcentración de líquidosSanz Martínez, Pedro D.; Guignon, Bérengère; Otero, LauraSolicitud de patente
2010Modeling thermophysical properties of food under high pressureOtero, Laura; Guignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
31-Jul-2008Non-invasive device for determining the temperature and ice content of frozen foodsSanz Martínez, Pedro D.; Aparicio Pena, Cristina; Molina García, Antonio D.; Otero, Laura; Guignon, BérengèrePatente
2012Orange juice pvT-properties for high pressure processing and modeling purposes: Importance of soluble solids concentrationGuignon, Bérengère; Aparicio, Cristina; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, LauraArtículo
2012Pressure-shift nucleation: A potential tool for freeze concentration of fluid foodsOtero, Laura; Sanz, P.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
16-Nov-2004Procedimiento para acortar el tiempo de enfriamiento de recintos destinados al tratamiento de los alimentos por alta presiónDíaz Serrano, José Miguel; Guerra García, Juan Mario; Sanz Martínez, Pedro D.; Guignon, BérengèrePatente
2008Propiedades volumétricas del zumo de naranja a temperaturas comprendidas entre -20ºc y 40ºC y presiones de hasta 350 MPaGuignon, Bérengère; Aparicio, Cristina; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, LauraComunicación de congreso
2011Specific volume and compressibility measurements of tomato paste at moderately high pressure as a function of temperatureAparicio, Cristina; Otero, Laura; Sanz Martínez, Pedro D.; Guignon, BérengèreArtículo

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