English   español  

Browsing by Author Guignon, Bérengère

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess23-Jun-2013Acidification pf sodium caseinate aqueous solutions under high pressuresGuignon, Bérengère; Robert, Coralys; López Ludeña, Daniel; Sanz Martínez, Pedro D.
openAccess2012Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambienteBermejo, Ana; Segovia Bravo, K.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, Laura
closedAccess22-Feb-2012Almacenamiento de alimentos en alta presión hidrostáticaSegovia-Bravo, Kharla A.; Bermejo, Ana; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, Laura
openAccess2011Altas presiones en tecnología de alimentosGuignon, Bérengère
closedAccess2012An experimental device for accurate ultrasounds measurements in liquid food at high pressureHidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Baonza, V. G.; Sanz Martínez, Pedro D.; Guignon, Bérengère
openAccessSep-2004Congelación de alimentos bajo alta presiónSanz Martínez, Pedro D.; Otero, Laura; Molina García, Antonio D.; Guignon, Bérengère; Fernández, P. P.; Aparicio, C.
closedAccess2007Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: Physical properties, microbial quality and storage stability of beef meatFernández, Pedro P.; Sanz Martínez, Pedro D.; Molina García, Antonio D.; Otero, Laura; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R.
closedAccess2008DETERMINACIÓN DE LA TEMPERATURA Y DEL CONTENIDO DE HIELO DE UN ALIMENTO PARCIALMENTE CONGELADO A PARTIR DE MEDIDAS ULTRASÓNICASAparicio, C.; Otero, Laura; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D.; Sanz Martínez, Pedro D.
closedAccess2007Determination of rapeseed methyl ester oil volumetric properties in high pressure (0.1 to 350 MPa)Aparicio, C.; Guignon, Bérengère; Rodríguez-Antón, L. M.; Sanz Martínez, Pedro D.
closedAccess2014Determination, analysis and prediction of the volumetric behavior of milk at high pressureGuignon, Bérengère; Rey-Santos, I; Sanz Martínez, Pedro D.
openAccess2012Efecto de la temperatura en la densidad de la leche entera bajo alta presiónGuignon, Bérengère; Rey I.; Sanz Martínez, Pedro D.
openAccess7-Sep-2014Effect of high pressure on the techno-functional properties of sodium caseinateCosto, R.; Robert, C.; Sanz Martínez, Pedro D.; Guignon, Bérengère
closedAccess2014Effects of high pressure on unsaturated fatty acidsPovedano, Isabel; Guignon, Bérengère; Montoro, Raúl; Sanz Martinez, Pedro Dimas; Taravillo, M.; Baonza , Valentin G.
openAccess2006Evaluation of the thermophysical properties of tylose gel under pressure in the phase change domainOtero, Laura; Ousegui, A.; Guignon, Bérengère; Le Bail, A.; Sanz Martínez, Pedro D.
closedAccess2004Fractal analysis applied to microscopic studies of ice crystals of a model solutionManeiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, P. P.; Molina García, Antonio D.; Sanz Martínez, Pedro D.
closedAccess2006High-pressure shift freezing versus high-pressure assisted freezing: Effects on the microstructure of a food modelFernández, P. P.; Otero, Laura; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.
openAccess2012Hyperbaric storage at room temperature for food preservation: A study in strawberry juiceSegovia Bravo, K.; Guignon, Bérengère; Bermejo Prada, A.; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, Laura
closedAccess2005INSTRUMENTO PARA LA MEDIDA DEL VOLUMEN ESPECÍFICOAparicio, C.; Guignon, Bérengère; Garzón, M.; Rodríguez, L. M.; Molina García, Antonio D.; Sanz Martínez, Pedro D.
openAccess24-Jan-2011Método de crioconcentración de líquidosSanz Martínez, Pedro D.; Guignon, Bérengère; Otero, Laura
closedAccess2010Modeling thermophysical properties of food under high pressureOtero, Laura; Guignon, Bérengère; Aparicio, C.; Sanz Martínez, Pedro D.