English   español  

Browsing by Author Guignon, Bérengère

Showing results 1 to 20 of 47  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-Jun-2013Acidification pf sodium caseinate aqueous solutions under high pressuresGuignon, Bérengère; Robert, Coralys; López Ludeña, Daniel; Sanz Martínez, Pedro D.Comunicación de congreso
openAccessTECNOLOGÍAS_DE_CONSERVACIÓN_TRANSFORMACIÓN Y.pdf.jpg2012Activida pectolítica en zumo de fresa durante su almacenamiento hiperbárico a temperatura ambienteBermejo, Ana; Segovia Bravo, K.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, LauraComunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-Feb-2012Almacenamiento de alimentos en alta presión hidrostáticaSegovia-Bravo, Kharla A.; Bermejo, Ana; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.; Otero, LauraComunicación de congreso
openAccessMateria_altas_presiones.pdf.jpg2011Altas presiones en tecnología de alimentosGuignon, BérengèreCapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012An experimental device for accurate ultrasounds measurements in liquid food at high pressureHidalgo Baltasar, Eduardo; Taravillo, M.; Baonza, V. G.; Sanz Martínez, Pedro D.; Guignon, BérengèreArtículo
openAccessIF_AGROCSIC_4.pdf.jpgSep-2004Congelación de alimentos bajo alta presiónSanz Martínez, Pedro D.; Otero, Laura; Molina García, Antonio D.; Guignon, Bérengère; Fernández, P. P.; Aparicio, C.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Conventional freezing plus high pressure-low temperature treatment: Physical properties, microbial quality and storage stability of beef meatFernández, Pedro P.; Sanz Martínez, Pedro D.; Molina García, Antonio D.; Otero, Laura; Guignon, Bérengère; Vaudagna, S.R.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008DETERMINACIÓN DE LA TEMPERATURA Y DEL CONTENIDO DE HIELO DE UN ALIMENTO PARCIALMENTE CONGELADO A PARTIR DE MEDIDAS ULTRASÓNICASAparicio, C.; Otero, Laura; Guignon, Bérengère; Molina García, Antonio D.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Determination of rapeseed methyl ester oil volumetric properties in high pressure (0.1 to 350 MPa)Aparicio, C.; Guignon, Bérengère; Rodríguez-Antón, L. M.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Determination, analysis and prediction of the volumetric behavior of milk at high pressureGuignon, Bérengère; Rey-Santos, I; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
closedAccess2006Determining thermal parameters in the cooling of a small-scale high-pressure freezing vesselGuignon, Bérengère; Ramos, A. M.; Infante, Juan. A.; Díaz, J. M.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
openAccessEFECTO_TEMPERATURA_DENSIDAD_LECHE_ENTERA_BAJO_ALTA_PRESION.pdf.jpg2012Efecto de la temperatura en la densidad de la leche entera bajo alta presiónGuignon, Bérengère; Rey I.; Sanz Martínez, Pedro D.Comunicación de congreso
openAccess7-Sep-2014Effect of high pressure on the techno-functional properties of sodium caseinateCosto, R.; Robert, C.; Sanz Martínez, Pedro D.; Guignon, BérengèreComunicación de congreso
closedAccess2015Effect of hyperbaric storage at room temperature on pectin methylesterase activity and serum viscosity of strawberry juiceBermejo Prada, A.; Segovia Bravo, K.; Guignon, Bérengère; Otero, LauraArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of high pressure on unsaturated fatty acidsPovedano, Isabel; Guignon, Bérengère; Montoro, Raúl; Sanz Martinez, Pedro Dimas; Taravillo, M.; Baonza , Valentin G.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effects of locust bean, xanthan and guar gums on the ice crystals of a sucrose solution frozen at high pressureFernández, P. P.; Martino, Miriam N.; Zaritzkya, N. E.; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro DimasArtículo
openAccessEVALUATION OF THE THERMOPHYSICAL.pdf.jpg2006Evaluation of the thermophysical properties of tylose gel under pressure in the phase change domainOtero, Laura; Ousegui, A.; Guignon, Bérengère; Le Bail, A.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Experimental determination of the amount of ice instantaneously formed in high-pressure shift freezingOtero, Laura; Sanz Martínez, Pedro Dimas; Guignon, Bérengère; Aparicio, C.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Fractal analysis applied to microscopic studies of ice crystals of a model solutionManeiro Franco, E.; Guignon, Bérengère; Fernández, P. P.; Molina García, Antonio D.; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006High-pressure shift freezing versus high-pressure assisted freezing: Effects on the microstructure of a food modelFernández, P. P.; Otero, Laura; Guignon, Bérengère; Sanz Martínez, Pedro D.Artículo