English   español  

Navegación por Autor Guadarrama, Alberto

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessfoods-08-00075.pdf.jpg15-feb-2019Antioxidant characterization and biological effects of grape pomace extracts supplementation in Caenorhabditis elegansAyuda-Durán, Begoña; González-Manzano, Susana; Gil-Sánchez, Irene CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Sanz-Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Santos-Buelga, Celestino; González-Paramás, Ana M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Chemical characterization and in vitro colonic fermentation of grape pomace extractsGil-Sánchez, Irene CSIC; Ayuda-Durán, Begoña; González-Manzano, Susana; Santos-Buelga, Celestino; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Cabrejas, María A. CSIC ORCID ; Sanz-Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccessES2724728A1.pdf.jpg13-sep-2019Composición para la regulación del metabolismo de la glucosaMoro González, Luis Carlos; Guadarrama, Alberto; Vendrell, Víctor D.; Sevillano García, Maria; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Gil-Sánchez, Irene CSICsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Dynamic gastrointestinal digestion of grape pomace extracts: Bioaccessible phenolic metabolites and impact on human gut microbiotaGil-Sánchez, Irene CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Sanz-Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Low-salt recipes seasoned with GRAPE-DERIVED EXTRACTS may prevent from hypertension and glycaemiaGil-Sánchez, Irene CSIC; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, Víctor D.; Guadarrama, Alberto; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessTaladrid_EFRT2020.pdf.jpg9-ago-2020Sensory acceptability of winery by-products as seasonings for salt replacementTaladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Vendrell, Víctor D.; Guadarrama, Alberto; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Specific phenolic compounds and sensory properties of a new dealcoholized red wine with pomegranate (Punica granatum L.) extractTárrega, Amparo CSIC ORCID; Varela, Paula CSIC; Fromentin, Emilie; Feuillère, Nicolas; Issaly, Nicolas; Roller, Marc; Sanz-Buenhombre, Marisa; Villanueva, Sonia; Moro, Carlos; Guadarrama, Alberto; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Supplementation with grape pomace in healthy women: Changes in biochemical parameters, gut microbiota and related metabolic biomarkersGil-Sánchez, Irene CSIC; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; Sanz-Buenhombre, Marisa; Guadarrama, Alberto; Salazar, Nuria CSIC ORCID; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Martín Gómez, Laura; García Bermejo, María Laura; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo