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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 29-mar-2017 | Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type aging | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 29-mar-2017 | Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | 2023 | Application of Methyl Jasmonate and Methyl Jasmonate + Urea in Tempranillo Vines: Influence on Grape Phenolic Compounds | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2015 | Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise method | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 21-abr-2017 | Characterization and winemaking application of a novel pectin-degrading enzyme complex from Aspergillus sojae ATCC 20235 | Fratebianchi, D.; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Cavalitto, S. F.; Ruiz-Larrea, Fernanda CSIC | artículo |
openAccess | | 15-ago-2023 | Could foliar applications of methyl jasmonate and methyl jasmonate + urea improve must grape aroma composition? | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 23-may-2022 | Efecto de la aplicación foliar de jasmonato de metilo y jasmonato de metilo con urea en la composición fenólica de uvas de la variedad Tempranillo | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Baroja, Elisa; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 10-jul-2017 | Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
openAccess | | 29-mar-2017 | Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 8-nov-2023 | Effect of foliar application of Ca, Si and their combination on grape volatile composition | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Torres Díaz, Lesly Laura; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Fernández, V.; Álamo-Sanza, M. del; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 5-jun-2023 | Effect of foliar application of methyl jasmonate and urea on polysaccharide composition of grapes and wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Torres Díaz, Lesly Laura; Landin Ross-magahy, Mikel; Martínez-Lapuente, Leticia; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 1-sep-2022 | Effect of Methyl Jasmonate and Methyl Jasmonate Plus Urea Foliar Applications on Wine Phenolic, Aromatic and Nitrogen Composition | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 8-jul-2023 | Effect of Methyl Jasmonate Plus Urea Foliar Application on the Polysaccharide and Monosaccharide Composition of Tempranillo Grapes and Wines and on the Wine’s Quality | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez-Lapuente, Leticia; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Landin Ross-magahy, Mikel; Torres Díaz, Lesly Laura; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 27-jun-2016 | Effect of the winemaking technology on the phenolic compounds, foam parameters in sparklig wines from Tempranillo | Ruiz, A.; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | 15-ago-2019 | Effects of different oenological techniques on the elaboration of adequate base wines for red sparkling wine production: phenolic composition, sensory properties and foam parameters | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Palacios García, Antonio Tomás CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | artículo |
openAccess | | jun-2015 | Elaboración de vinos espumosos de calidad a partir de variedades tintas. Efecto de diferentes técnicas vitivinícolas en la composición polifenólica | Hernández Saseta, Isabel; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
openAccess | | 29-may-2020 | Estudio de diferentes métodos de vinificación para elaborar vinos espumosos tintos de calidad | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID | tesis doctoral |
closedAccess | | 31-oct-2022 | Estudio de la influencia de la aplicación foliar de jasmonato de metilo y jasmonato de metilo+urea en la composición nitrogenada de uvas de la variedad Tempranillo | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Murillo-Peña, Rebeca CSIC ORCID; Sáenz de Urturi, Itziar CSIC ORCID; Marín-San Román, Sandra CSIC ORCID; Martínez-Vidaurre, J. M. CSIC; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | abr-2020 | Evaluation of grape ripeness, carbonic maceration and pectolytic enzymes to improve the chemical and sensory quality of red sparkling wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | artículo |