English   español  

Browsing by Author Giráldez, Francisco Javier

Showing results 1 to 20 of 254  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess200525 años de investigación agropecuariaFrutos, Pilar ; Fernández Bermúdez, Florentino ; Fernández Revuelta, José; Giráldez, Francisco Javier ; González Lanza, Camino ; Hervás, Gonzalo ; Manga-González, M. Yolanda ; Miñambres Rodríguez, Baltasar ; Lavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. Libro
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2008Ability of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to estimate physical parameters of adult steers (oxen) and young cattle meat samplesPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz Artículo
openAccessMorán L ITEA 2011 El acido carnosico 237-239.pdf.jpg2011El ácido carnósico incluido en la dieta de corderos de cebo modifica parámetros sanguíneos y de la respuesta inmuneMorán, Lara ; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier Comunicación de congreso
openAccessPub358.pdf.jpg2006Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: cinética de degradación ruminalFernández, Begoña ; López Campos, Oscar ; Rodríguez, Ana Belén ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccess2006Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: Ingestión y preferencias en el ganado ovinoFernández, Begoña ; Bodas, Raúl ; Rodríguez, Ana Belén ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. Trabajo de divulgación
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 338.pdf.jpg2005Adición de vinaza de remolacha a la pulpa de remolacha: ingestión y preferencias en el ganado ovinoFernández, Begoña ; Bodas, Raúl ; Rodríguez, Ana Belén ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
closedAccess2003Aditivos naturales alternativos en alimentación animal: plantas medicinales, extractos y aceites esencialesLópez, Secundino ; González, Jesús Salvador ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier Trabajo de divulgación
closedAccess2003Alimentación de ovino de lecheGiráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. Trabajo de divulgación
openAccessPub266.pdf.jpgApr-2001Análisis económico de la producción de terneros lechales de raza Parda: comparación de dos niveles de ingestión de lecheMantecón, Ángel R. ; López, Javier ; Cerdeño, Ana Isabel ; Giráldez, Francisco Javier ; Lavín, Paz Comunicación de congreso
openAccessPub165.pdf.jpgMay-1997Análisis productivo-económico de las explotaciones ovinas de leche basadas en las razas Churra y AssafLavín, Paz ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier Comunicación de congreso
openAccessPub254bis.pdf.jpg2001Animal performance and carcass quality of milk-fed Assaf lambsLanda, Roberto; Lavín, Paz ; Frutos, Pilar ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier Comunicación de congreso
openAccessMantecón et al. 2004 Reg. 325.pdf.jpg2004Animal performance and carcass quality of milk-fed Assaf lambsLanda, Roberto; Lavín, Paz ; Frutos, Pilar ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
closedAccess1998Animal performance and chemical body composition of lambs fed diets with different protein supplementsManso, Teresa; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier ; Lavín, Paz ; Castro, TeresaArtículo
openAccessRodriguez_et_al_2011_postprint.pdf.jpg2011Animal performance, carcass traits and meat characteristics of Assaf and Merino x Assaf growing lambsRodríguez, Ana Belén ; Bodas, Raúl ; Landa, Roberto; López Campos, Oscar ; Mantecón, Ángel R. ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
openAccess2012Antioxidants included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress, welfare and distal gut microbiotaMorán, Lara ; Andrés, Sonia ; Bodas, Raúl ; Benavides, Julio ; Prieto, Nuria ; Pérez Pérez, Valentín ; Giráldez, Francisco Javier Artículo
openAccessPub225.pdf.jpgMay-1999Aplicación de la espectroscopia de reflectancia en el infrarrojo cercano (NIR) para la estimación de la degradación de forrajes en el rumenSafigueroa, Marcela; Giráldez, Francisco Javier ; Frutos, Pilar ; Medina, P. R.; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
openAccessb14_prieto.pdf.jpgMay-2007Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros físicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. ; Lavín, Paz Comunicación de congreso
openAccessMantecón et al. 2005 Reg. 349.pdf.jpg2005Aplicación de la tecnología NIRS para estimar parámetros químicos indicativos de la calidad de la carne de vacunoPrieto, Nuria ; Andrés, Sonia ; Lavín, Paz ; Giráldez, Francisco Javier ; Mantecón, Ángel R. Comunicación de congreso
openAccess11_ITEA_2009.pdf.jpg2009Application of terminal restriction fragment length polymorphism (T-RFLP) to study the effect of a diet with polyphenol supplementation on ruminal bacterial community in lambsLópez Campos, Oscar ; Bodas, Raúl ; Prieto, Nuria ; Giráldez, Francisco Javier ; Andrés, Sonia Comunicación de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2005Assessment of nutritive value of cereal and legume straws based on chemical composition and in vitro digestibilityLópez, Secundino ; Davies, D. R.; Giráldez, Francisco Javier ; Dhanoa, M. S.; Dijkstra, J.; France, J.Artículo