English   español  

Navegación por Autor Giménez, Begoña

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 36  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-nov-2011Allerginicity of Fish Protein Hydrolysates from Fish WasteMosquera, Mauricio ; Montero García, Pilar ; Baeza, M. L.; Giménez, Begoña ; Gómez Guillén, M. C. ; Gómez, Rosario Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Alternative fish species for cold-smoking processGómez Guillén, M. C. ; Gómez Estaca, Joaquín ; Giménez, Begoña ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccess2011Antioxidant activity of several marine skin gelatinsAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Antioxidant peptides from marine origin: sources, properties and potential applicationsGiménez, Begoña ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Antioxidant properties of green tea extract incorporated to fish gelatin films after simulated gastrointestinal enzymatic digestionGiménez, Begoña ; Moreno, Sonia; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Antioxidant, ACE-Inhibitory, and Antimicrobial Activities of Peptide Fractions Obtained From Dried Giant Squid TunicsMosquera, Mauricio ; Giménez, Begoña ; Ramos, Sonia ; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg25-sep-2012Bioaccesibility of Green tea polyphenols incorporated into and edible agar film during simulated human digestionGiménez, Begoña ; López de Lacey, Ana M. ; Pérez-Santín, E.; López Caballero, M. E. ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Bioaccessibility of green tea polyphenols incorporated into an edible agar film during simulated human digestionLópez de Lacey, Antonio ; Giménez, Begoña ; Pérez-Santín, E.; Faulks, R.; Mandalari, G.; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Characterization of phenoloxidase activity of carapace and viscera from cephalothorax of Norway lobster (Nephrops norvegicus).Giménez, Begoña ; Martínez Álvarez, Óscar  ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessContribution of Leu.pdf.jpg2011Contribution of Leu and Hyp residues to antioxidant and ACE-inhibitory activities of peptide sequences isolated from squid gelatin hydrolysateAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Pérez-Santín, E.; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design of flavonoid microparticles with channel forming properties to improve oxidative stability of sunflower oilMorelo, Guibeth; Márquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; Giménez, Begoña ; Robert, PazArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Double emulsions as potential fat replacers with gallic acid and quercetin nanoemulsions in the aqueous phasesSilva, Wladimir; Torres-Gatica, María Fernanda; Oyarzun-Ampuero, Felipe; Silva-Weiss, A.; Robert, Paz; Cofrades, Susana ; Giménez, Begoña Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Effect of antioxidants and lighting conditions on color and lipid stability of beef patties packaged in high-oxygen modified atmosphereSánchez-Escalante, A.; Torrescano, G.; Djenane, D.; Beltrán, J. A.; Giménez, Begoña ; Roncalés, PedroArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of spray-dried flavonoid microparticles on oxidative stability of methyl linoleate as lipid model systemPalma, Manuel; Márquez Ruiz, Gloria ; García, Paula; Holgado, Francisca  ; Vergara, Cristina; Giménez, Begoña ; Robert, PazArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of spray-drying with organic solvents on the encapsulation, release and stability of fish oilEncina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; Giménez, Begoña ; Vergara, Cristina; Robert, PazArtículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic hydrolysis of fish gelatin under high pressure treatmentAlemán, Ailén ; Giménez, Begoña ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessGelatin-high-pressure-CSIC.pdf.jpg2005Extraction of gelatin from fish skins by high pressure treatmentGómez Guillén, M. C. ; Giménez, Begoña ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessGomez-Guillen-collagenreview_CSIC.pdf.jpg2011Functional and bioactive properties of collagen and gelatin from alternative sources: A reviewGómez Guillén, M. C. ; Giménez, Begoña ; López Caballero, M. E. ; Montero García, Pilar Artículo
openAccessincorpogelatin.pdf.jpg2016Incorporation of liposomes containing squid tunic ACE-inhibitory peptides into fish gelatinMosquera, Mauricio ; Giménez, Begoña ; Montero García, Pilar ; Gómez Guillén, M. C. Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of frozen storage on aptitude of sardine and dolphinfish for cold smoking processGómez Estaca, Joaquín ; Giménez, Begoña ; Gómez Guillén, M. C. ; Montero García, Pilar Artículo