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Navegación por Autor Gaytán-Martínez, Marcela

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openAccess2Furogarlic.pdf.jpg20182-Furoylmethyl amino acids as indicators of Maillard reaction during the elaboration of black garlicRíos-Ríos, Karina L.; Vázquez-Barrios, M. Estela; Gaytán-Martínez, Marcela; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccess2023Avocado seed by-product uses in emulsion-type ingredients with nutraceutical value: Stability, cytotoxicity, nutraceutical properties, and assessment of in vitro oral-gastric digestionSánchez-Quezada, Vanessa; Gaytán-Martínez, Marcela; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Loarca-Piña, Guadalupeartículo
openAccess2023Flours from popped grains: Physicochemical, thermal, rheological, and techno-functional propertiesCabrera-Ramírez, Ángel Humberto; Gaytán-Martínez, Marcela; Gonzáles-Jasso, E.; Ramírez-Jiménez, Aurea K.; Velázquez, Gonzalo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Morales-Sánchez, Eduardoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Impact of the popping process on the structural and thermal properties of sorghum grains (Sorghum bicolor L. Moench)Castro-Campos, F. G.; Cabrera-Ramírez, Ángel Humberto; Morales-Sánchez, Eduardo; Rodríguez-García, Mario E.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Ramos-López, Miguel Angel; Gaytán-Martínez, Marcelaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018In vitro health promoting properties of antioxidant dietary fiber extracted from spent coffee (Coffee arabica L.) groundsVázquez-Sánchez, Kenia; Martínez Sáez, Nuria CSIC; Rebollo-Hernanz, Miguel CSIC ORCID ; Castillo, M. Dolores del CSIC ORCID ; Gaytán-Martínez, Marcela; Campos-Vega, Rocioartículo
openAccessmanusohmic.pdf.jpg2021Ohmic heating pretreatment accelerates black garlic processingRíos-Ríos, Karina L.; Gaytán-Martínez, Marcela; Rivera-Pastrana, D. M.; Morales-Sánchez, Eduardo; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Mercado-Silva, Edmundo; Vázquez-Barrios, M. Estelaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Structural changes in popped sorghum starch and their impact on the rheological behaviorCabrera-Ramírez, Ángel Humberto; Morales-Sánchez, Eduardo; Méndez-Montealvo, E.; Velázquez, Gonzalo; Rodríguez-García, Mario E.; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Gaytán-Martínez, Marcelaartículo
openAccess2023Supplementary Material: Avocado seed by-product uses in emulsion-type ingredients with nutraceutical value: Stability, cytotoxicity, nutraceutical properties, and assessment of in vitro oral-gastric digestionSánchez-Quezada, Vanessa; Gaytán-Martínez, Marcela; Recio, Isidra CSIC ORCID ; Loarca-Piña, Guadalupedataset
openAccessuseconfectionery.pdf.jpg2022Use of mango by-products in the development of functional confectioneryLima, Italia; Gaytán-Martínez, Marcela; Ramírez, Aurea; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Campos-Vega, Rocio; Cuellar, Licethpresentación