English   español  

Browsing by Author Garde-Cerdán, Teresa

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 67  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgApr-2016Alternativas al anhídrido sulfuroso en la elaboración de vinos. Antioxidantes de naturaleza fenólica procedentes de subproductos de la industria oleícola y enológicaCantos Villar, Emma; Puertas, Belén; Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Moreno Rojas, José Manuel; Diago, Maria P. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctorcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgNov-2014Amino acid content in Tempranillo must from three soil typesPérez-Álvarez, Eva Pilar; Garde-Cerdán, Teresa ; García-Escudero, E. ; Martínez-Vidaurre, J. M. póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgMar-2015Analysis of grapes and the first stages of the vinification process in wine contamination with Brettanomyces bruxellensisGarijo, P. ; González-Arenzana, L. ; López Alfaro, Isabel ; Garde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; Gutiérrez, A. R. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Dec-2013Aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje (PEAV) para extraer compuestos aromáticos y fenólicos de los hollejos de uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgFeb-2014Application of colloidal silver versus sulfur dioxide during vinification and storage of Tempranillo red winesGarde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; Garijo, P. ; González-Arenzana, L. ; Gutiérrez, A. R. ; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Bacterias lácticas presentes durante las fermentaciones alcohólica y maloláctica espontánea de vinos tintos en diez bodegas de la D.O.Ca. RiojaGonzález-Arenzana, L. ; Santamaría, P. ; Garde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; López Alfaro, Isabel póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Aug-2015Changes on grape phenolic composition induced by grapevine foliar applications of phenylalanine and ureaPortu, Javier; López Alfaro, Isabel ; Gómez-Alonso, S.; López Martín, Rosa ; Garde-Cerdán, Teresa artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Oct-2016Characterization of phenolic compounds in Carignan grapes (Vitisvinifera L) from six sites in Maule Valley, ChileMoreno-Simunovic, Yerko; Gutiérrez-Gamboa, Gastón; Martínez-Gil, Ana; Garde-Cerdán, Teresa ; Portu, Javiercomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2015Chemometric classification of Malbec wines from Mendoza (Argentina) according to aroma profileJofré, Viviana; Assof, Mariela; Fanzone, Martin; Garde-Cerdán, Teresa póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Cover crops influence on soil N availability and grapevine N status, and its relationship with biogenic amines in wineGarde-Cerdán, Teresa ; Pérez-Álvarez, Eva Pilar; Cabrita, M. J.; Peregrina Alonso, Fernando póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Different Tools to Enhance Grape and Wine Anthocyanin ContentPortu, Javier; López-Giral, N.; López Martín, Rosa ; González-Arenzana, L. ; González-Ferrero, Carolina; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. ; Garde-Cerdán, Teresa capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Different Tools to Enhance Grape and Wine Anthocyanin ContentPortu, Javier; López Martín, Rosa ; González-Arenzana, L. ; González-Ferrero, Carolina; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. ; Garde-Cerdán, Teresa capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2013Efecto de la aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje en el contenido de estilbenos en uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa ; López Martín, Rosa ; González-Arenzana, L. ; López, Noelia; López Alfaro, Isabel ; Santamaría, P. póster de congreso
openAccessJun-2015Efecto del tipo de suelo y de las condiciones climáticas en la composición aminoacídica de la uvaPérez-Álvarez, Eva Pilar; Garde-Cerdán, Teresa ; García-Escudero, E. ; Martínez-Vidaurre, J. M. póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2015Effect of ageing and variety on dimethyl sulfide levelsKyraleou, M.; Kallithraka, Stamatina; Tarantilis, Petros A.; Garde-Cerdán, Teresa ; Kotseridis, Y.póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJan-2017Effect of different foliar nitrogen applications on the must amino acids and glutathione composition in Cabernet Sauvignon vineyardGutiérrez-Gamboa, Gastón; Garde-Cerdán, Teresa ; Gonzalo-Diago, A. ; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, Anaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJun-2016Effect of different foliar nitrogen applications on the must amino acids and glutathione composition in Cabernet Sauvignon vineyardGarde-Cerdán, Teresa ; Gutiérrez-Gamboa, Gastón; Gonzalo-Diago, A. ; Moreno-Simunovic, Yerko; Martínez-Gil, Anapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgOct-2013Effect of different pulsed electric field treatments on the volatile composition of Graciano, Tempranillo and Grenache grape varietiesGarde-Cerdán, Teresa ; González-Arenzana, L. ; López, Noelia; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. ; López Alfaro, Isabel artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of foliar applications of proline, phenylalanine, urea, and commercial nitrogen fertilizers on stilbene concentrations in tempranillo musts and winesGarde-Cerdán, Teresa ; Portu, Javier; López Martín, Rosa ; Santamaría, P. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Feb-2015Effect of hydroxytyrosol on quality of sulfur dioxide-free red wineRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa ; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Gonzalo-Diago, A. ; Guerrero, Raúl F.; Ortiz, Víctor; Cantos Villar, Emmaartículo