English   español  

Browsing by Author García-Viguera, Cristina

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 87  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess27-May-2014Actividad antibacteriana de extractos de té verde y brócoli frente a Campylobacter jejuniSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessNov-2010Acylated anthocyanins in broccoli sproutsMoreno, Diego A. CSIC ORCID; Pérez-Balibrea, Santiago CSIC; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess4-May-2001Analysis of phenolic compounds in Spanish Albrariño and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatographyAndrade, Paula B.; Oliveira, M. Beatriz; Seabra, Rosa M.; Ferreira, Margarida A.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccess12-Apr-2000Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuffEspín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Soler-Rivas, Cristina CSIC ORCID ; Wichers, Harry J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013AnthocyaninsPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessAntibacterial activity.pdf.jpg2014Antibacterial activity of green tea and broccoli extracts against Campylobacter jejuniSilván, José Manuel CSIC ORCID ; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccessAgullo2021IntJFoodSciNutr.pdf.jpg9-Mar-2021Antinociceptive effects of maqui-berry (Aristotelia chilensis (Mol.) Stuntz)Agulló, Vicente; González-Trujano, María Eva; Hernández-León, Alberto; Estrada-Camarena, Erika; Pellicer, Francisco; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccessJan-2006Are Root Hydraulic Conductivity Responses to Salinity Controlled by Aquaporins in Broccoli Plants?López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCIDartículo
closedAccess13-Nov-2008Aronia-Enriched Lemon Juice: A New Highly Antioxidant BeverageGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; González-Molina, Elena CSICartículo
closedAccess23-Apr-2008Basis for the new challenges of growing broccoli for health in hydroponicsMoreno, Diego A. CSIC ORCID; López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; Martínez-Ballesta, M. Carmen CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
closedAccessJul-2008Betalains in the era of global agri-food science, technology and nutritional healthMoreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Gil, José I.; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCIDartículo
openAccessnutrients-13-00312.pdf.jpg2021Beverages Based on Second Quality Citrus Fruits and Maqui Berry, a Source of Bioactive (Poly)phenols: Sorting Out Urine Metabolites upon a Longitudinal StudyAgulló, Vicente; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-Jul-2021Biological effects of stevia, sucralose and sucrose in citrus-maqui juices on overweight subjectsZafrilla, Pilar; Masoodi, Hedyeh; Cerdá, Begoña; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Villaño, Débora CSIC ORCIDartículo
openAccessLopez2022SciTotalEnvironm.pdf.jpg1-Jun-2022Brassica sprouts exposed to microplastics: Effects on phytochemical constituentsLópez-Belchi, María Dolores; Toro, María Trinidad; Riveros, Gustavo; Illanes, Marcelo; Noriega, Felipe; Schoebitz, Mauricio; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Moreno, Diego A. CSIC ORCIDartículo
openAccessSanchez2023FoodBio.pdf.jpgFeb-2023Broccoli products supplemented beers provide a sustainable source of dietary sulforaphaneAbellán, Ángel; Zapata, Pedro J.; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Domínguez-Perles, Raúl CSIC ORCID; Giménez, María Joséartículo
closedAccess14-May-2003Changes in Broccoli (Brassica oleracea L. Var. italica) Health-Promoting Compounds with Inflorescence DevelopmentVallejo, Fernando CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
closedAccessAug-2006Chemical and biological characterisation of nutraceutical compounds of broccoliMoreno, Diego A. CSIC ORCID; Carvajal, Micaela CSIC ORCID; López-Berenguer, Carmen CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo
openAccessPerovic2021FoodChemistry.pdf.jpg30-Jan-2021Chicory (Cichorium intybus L.) as a food ingredient – Nutritional composition, bioactivity, safety, and health claims: A reviewPerovic, Jelena; Tumbas Šaponjac, Vesna; Kojic, Jovana; Krulj, Jelena; Moreno, Diego A. CSIC ORCID; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Brodoza-Solarov, Marija; Ilic, Nebojsaartículo de revisión
openAccess14-Jun-2023Ciceron 2.3 Bebidas saludables en la dieta mediterráneaGarcía-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Gabinete de Presidencia CSIC; Departamento de Comunicación CSICvídeo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-May-2021Cocoa extract with high content of flavan 3-ols, procyanidins and methylxanthinesAcosta, Elly; Valencia-Gallego, Wilmar; Mazo-Rivas, Juan Camilo; García-Viguera, Cristina CSIC ORCIDartículo