DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author García-Ruiz, Almudena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrelsGonzález-Rompinelli, E.; Rodríguez-Bencomo, Juan José; García-Ruiz, Almudena; Sánchez-Patán, Fernando; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena; Requena, Teresa; Peláez, Carmen; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martínez-Cuesta, M. CarmenArtículo
2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena; Cueva, Carolina; González-Rompinelli, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Garrido, Ignacio; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, BegoñaArtículo
Feb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena; Moreno Arribas, Mª Victoria; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, BegoñaArtículo
2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva, Carolina; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2012Efecto de los polifenoles sobre el crecimiento y metabolismo de bacterias lácticas del vino. Potencial uso como alternativa al empleo de los sulfitos durante la vinificaciónGarcía-Ruiz, AlmudenaTesis
2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen; García-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Muñoz-González, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaPóster
11-Apr-2013Enzyme extracts from vine fungi that degrade biogenic amines in winesMoreno Arribas, Mª Victoria; Cueva, Carolina; Bartolomé, Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Salazar, Nuria; Vicente Pérez, María; Bills, GeraldPatente
20-Jun-2013Extractos enzimáticos de hongos de la vid que degradan aminas biógenas en vinosMoreno-Arribas, María Victoria; Cueva-Sánchez, Carolina; Bartolomé-Sualdea, Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, Eva MAría; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Salazar-Torres, Oscar; Vicente-Pérez, María Francisca; Bills, GerarldSolicitud de patente
2013Genetic diversity of Oenoccoccus oeni isolated from wines treated with phenolic extracts as antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena; Tabasco, Raquel; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2011Parcial replacement of sulfur dioxide by antimicrobial phenolic extracts as a preservative of wine: effects on wine organoleptic characteristicsRodríguez-Bencomo, Juan José; García-Ruiz, Almudena; Sánchez-Patán, Fernando; González-Rompinelli, E.; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaPóster
2012Polifenoles como una alternativa natural a los sulfitos en el control del crecimiento de bacterias lácticas en vinos: eficacia tecnológica y mecanismos bioquímicos y moleculares implicadosGarcía-Ruiz, Almudena; Bartolomé, Begoña; Cueva, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Requena, Teresa; Martín Álvarez, Pedro Jesús; Moreno Arribas, Mª VictoriaComunicación de congreso
2011Potential of wine-associated lactic acid bacteria to degrade biogenic aminesGarcía-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo
2010Role of specific components from commercial inactive dry yeast winemaking preparations on the growth of wine lactic acid bacteriaAndújar-Ortiz, Inmaculada; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; García-Ruiz, Almudena; Moreno Arribas, Mª VictoriaArtículo

Showing results 1 to 15 of 15