English   español  

Browsing by Author García-Ruiz, Almudena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess2013A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrelsGonzález-Rompinelli, E.; Rodríguez-Bencomo, Juan José; García-Ruiz, Almudena; Sánchez-Patán, Fernando; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2014Antibacterial activity of hen egg white lysozyme modified by heat and enzymatic treatments against oenological lactic acid bacteria and acetic acid bacteriaCarrillo, W.; García-Ruiz, Almudena; Recio, Isidra; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena; Requena, Teresa; Peláez, Carmen; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Martínez-Cuesta, M. Carmen
closedAccess2015Antimicrobial and antioxidant activity of pressurized liquid extracts from oenological woodsAlañón, María Elena; García-Ruiz, Almudena; Díaz-Maroto, M. C.; Pérez-Coello, María Soledad; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena; Cueva, Carolina; González-Rompinelli, E.; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2014Assessment of probiotic properties in lactic acid bacteria isolated from wineGarcía-Ruiz, Almudena; González de Llano, Dolores; Esteban-Fernández, Adelaida; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Garrido, Ignacio; Martín-Álvarez, Pedro J.; Moreno-Arribas, M. Victoria; Bartolomé, Begoña
closedAccessFeb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena; Moreno-Arribas, M. Victoria; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña
openAccess2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva, Carolina; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Martín-Álvarez, Pedro J.; Moreno-Arribas, M. Victoria
openAccess2012Efecto de los polifenoles sobre el crecimiento y metabolismo de bacterias lácticas del vino. Potencial uso como alternativa al empleo de los sulfitos durante la vinificaciónGarcía-Ruiz, Almudena
closedAccess2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen; García-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Muñoz-González, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
openAccess11-Apr-2013Enzyme extracts from vine fungi that degrade biogenic amines in winesMoreno-Arribas, M. Victoria; Cueva, Carolina; Bartolomé, Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Martín-Álvarez, Pedro J.; Salazar, Nuria; Vicente Pérez, María; Bills, Gerald
closedAccess2013Evaluación del potencial probiótico de bacterias lácticas de origen enológicoGarcía-Ruiz, Almudena; González de Llano, Dolores; Esteban-Fernández, Adelaida; García-Cayuela, Tomás; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2014Evaluation of novel biocompatible silver nanoparticles as antimicrobials in winesMoreno-Arribas, M. Victoria; García-Ruiz, Almudena; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
openAccess20-Jun-2013Extractos enzimáticos de hongos de la vid que degradan aminas biógenas en vinosMoreno-Arribas, M. Victoria; Cueva-Sánchez, Carolina; Bartolomé Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, Eva MAría; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Salazar-Torres, Oscar; Vicente-Pérez, M. Francisca; Bills, Gerarld
closedAccess2013Genetic diversity of Oenoccoccus oeni isolated from wines treated with phenolic extracts as antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena; Tabasco, Raquel; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2015Novel biocompatible silver nanoparticles for controlling the growth of lactic acid bacteria and acetic acid bacteria in winesGarcía-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Álfaro, M. P.; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2014Nuevas nanopartículas de plata biocompatibles para el control del crecimiento de bacterias lácticas y acéticas en vinosGarcía-Ruiz, Almudena; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2011Parcial replacement of sulfur dioxide by antimicrobial phenolic extracts as a preservative of wine: effects on wine organoleptic characteristicsRodríguez-Bencomo, Juan José; García-Ruiz, Almudena; Sánchez-Patán, Fernando; González-Rompinelli, E.; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
openAccess2012Polifenoles como una alternativa natural a los sulfitos en el control del crecimiento de bacterias lácticas en vinos: eficacia tecnológica y mecanismos bioquímicos y moleculares implicadosGarcía-Ruiz, Almudena; Bartolomé, Begoña; Cueva, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Requena, Teresa; Martín-Álvarez, Pedro J.; Moreno-Arribas, M. Victoria