English   español  

Browsing by Author García-Ruiz, Almudena

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess2013A winery-scale trial of the use of antimicrobial plant phenolic extracts as preservatives during wine ageing in barrelsGonzález-Rompinelli, E.; Rodríguez-Bencomo, Juan José; García-Ruiz, Almudena; Sánchez-Patán, Fernando; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España), et al
closedAccess2014Antibacterial activity of hen egg white lysozyme modified by heat and enzymatic treatments against oenological lactic acid bacteria and acetic acid bacteriaCarrillo, W.; García-Ruiz, Almudena; Recio, Isidra; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2013Antimicrobial activity of lacticin 3147 against oenological lactic acid bacteria. Combined effect with other antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena; Requena, Teresa; Peláez, Carmen; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Martínez-Cuesta, M. Carmen; Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Programa Iberoamericano de Ciencia y Tecnología para el Desarrollo, et al
closedAccess2015Antimicrobial and antioxidant activity of pressurized liquid extracts from oenological woodsAlañón, María Elena; García-Ruiz, Almudena; Díaz-Maroto, M. C.; Pérez-Coello, María Soledad; Moreno-Arribas, M. Victoria; Ministerio de Economía y Competitividad (España); Fundación Alfonso Martín Escudero
closedAccess2012Antimicrobial phenolic extracts able to inhibit lactic acid bacteria growth and wine malolactic fermentationGarcía-Ruiz, Almudena; Cueva, Carolina; González-Rompinelli, E.; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); European Commission; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
closedAccess2014Assessment of probiotic properties in lactic acid bacteria isolated from wineGarcía-Ruiz, Almudena; González de Llano, Dolores; Esteban-Fernández, Adelaida; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Comunidad de Madrid; Danone Institute; Ministerio de Economía y Competitividad (España)
closedAccess2013Assessment of the impact of the addition of antimicrobial plant extracts to wine: Volatile and phenolic compositionGarcía-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Garrido, Ignacio; Martín-Álvarez, Pedro J.; Moreno-Arribas, M. Victoria; Bartolomé, Begoña; Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Danone Institute, et al
closedAccessFeb-2011Comparative study of the inhibitory effects of wine polyphenols on the growth of enological lactic acid bacteriaGarcía-Ruiz, Almudena; Moreno-Arribas, M. Victoria; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Comunidad de Madrid; European Commission; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
openAccess2012Degradation of biogenic amines by vineyard ecosystem fungi. Potential use in winemakingCueva, Carolina; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Bartolomé, Begoña; Martín-Álvarez, Pedro J.; Moreno-Arribas, M. Victoria; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Comunidad de Madrid; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España)
openAccess2012Efecto de los polifenoles sobre el crecimiento y metabolismo de bacterias lácticas del vino. Potencial uso como alternativa al empleo de los sulfitos durante la vinificaciónMoreno Arribas, Mª Victoria; Bartolomé, Begoña; García-Ruiz, Almudena; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Ministerio de Ciencia e Innovación (España); Bodegas José Pariente
closedAccess2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen; García-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Muñoz-González, Carolina; Pozo-Bayón, Mª Ángeles; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
openAccess11-Apr-2013Enzyme extracts from vine fungi that degrade biogenic amines in winesMoreno-Arribas, M. Victoria; Cueva, Carolina; Bartolomé, Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, E.; Martín-Álvarez, Pedro J.; Salazar, Nuria; Vicente Pérez, María; Bills, Gerald
closedAccess2013Evaluación del potencial probiótico de bacterias lácticas de origen enológicoGarcía-Ruiz, Almudena; González de Llano, Dolores; Esteban-Fernández, Adelaida; García-Cayuela, Tomás; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2014Evaluation of novel biocompatible silver nanoparticles as antimicrobials in winesMoreno-Arribas, M. Victoria; García-Ruiz, Almudena; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Ministerio de Economía y Competitividad (España)
openAccess20-Jun-2013Extractos enzimáticos de hongos de la vid que degradan aminas biógenas en vinosMoreno-Arribas, M. Victoria; Cueva-Sánchez, Carolina; Bartolomé Begoña; García-Ruiz, Almudena; González-Rompinelli, Eva MAría; Martín-Álvarez, Pedro Jesús; Salazar-Torres, Oscar; Vicente-Pérez, M. Francisca; Bills, Gerarld
closedAccess2013Genetic diversity of Oenoccoccus oeni isolated from wines treated with phenolic extracts as antimicrobial agentsGarcía-Ruiz, Almudena; Tabasco, Raquel; Requena, Teresa; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Comunidad de Madrid; Ministerio de Ciencia e Innovación (España); European Commission; Consejo Superior de Investigaciones Científicas (España); Danone Institute
closedAccess2015Novel biocompatible silver nanoparticles for controlling the growth of lactic acid bacteria and acetic acid bacteria in winesGarcía-Ruiz, Almudena; Rodríguez-Álfaro, M. P.; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria; Ministerio de Economía y Competitividad (España); Ministerio de Educación y Ciencia (España); European Commission
closedAccess2014Nuevas nanopartículas de plata biocompatibles para el control del crecimiento de bacterias lácticas y acéticas en vinosGarcía-Ruiz, Almudena; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
closedAccess2011Parcial replacement of sulfur dioxide by antimicrobial phenolic extracts as a preservative of wine: effects on wine organoleptic characteristicsRodríguez-Bencomo, Juan José; García-Ruiz, Almudena; Sánchez-Patán, Fernando; González-Rompinelli, E.; Martín-Álvarez, Pedro J.; Bartolomé, Begoña; Moreno-Arribas, M. Victoria
openAccess2012Polifenoles como una alternativa natural a los sulfitos en el control del crecimiento de bacterias lácticas en vinos: eficacia tecnológica y mecanismos bioquímicos y moleculares implicadosGarcía-Ruiz, Almudena; Bartolomé, Begoña; Cueva, Carolina; Rodríguez-Bencomo, Juan José; Requena, Teresa; Martín-Álvarez, Pedro J.; Moreno-Arribas, M. Victoria