DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Gandul-Rojas, Beatriz

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 25
Issue DateTitleAuthor(s)Type
20-Jun-2010Contribution of chloroplastic pigments and phenolic compounds to the antioxidant capacity of olive fruits during ripeningFernández-Orozco, Rebeca; Roca, María; Gandul-Rojas, Beatriz; Gallardo Guerrero, LourdesPóster
1991Control de pigmentos clorofílicos y carotenoides por HPLC en el aceite de oliva virgenGandul-Rojas, Beatriz; Gallardo Guerrero, Lourdes; Garrido Fernández, J.; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
2010Control of olive oil adulteration with copper-chlorophyll derivativesRoca, María; Gallardo Guerrero, Lourdes; Mínguez Mosquera, María Isabel; Gandul-Rojas, BeatrizArtículo
16-Feb-2012Detección de la adulteración del color de aceitunes verdes de mesa con el colorante E-141iiGandul-Rojas, Beatriz; Roca, María; Gallardo Guerrero, LourdesPóster
Jan-2012Detection of the color adulteration of green table olives with copper chlorophyllin complexes (E-141ii colorant)Gandul-Rojas, Beatriz; Roca, María; Gallardo Guerrero, LourdesArtículo
Sep-2011DPPH-scavenging capacity of chloroplastic pigments and phenolic compounds of olive fruits (cv. Arbequina) during ripeningFernández-Orozco, Rebeca; Roca, María; Gandul-Rojas, Beatriz; Gallardo Guerrero, LourdesArtículo
1-Oct-2006Estimation of digestive stability and bioavailability of chlorophylls by an in vitro digestion/Caco-2 cell culture modelGallardo Guerrero, Lourdes; Gandul-Rojas, Beatriz; Mínguez Mosquera, María IsabelPóster
Sep-2011Formation of oxidised chlorophyll catabolites in olivesVergara-Domínguez, H.; Gandul-Rojas, Beatriz; Roca, MaríaArtículo
14-Jun-2004Individual behavior of olive fruits during table olive processingGandul-Rojas, Beatriz; Jarén-Galán, Manuel; Mínguez Mosquera, María IsabelPóster
24-Jun-2009Influence of the Chlorophyll Pigment Structure on Its Transfer from an Oily Food Matrix to Intestinal Epithelium CellsGandul-Rojas, Beatriz; Gallardo Guerrero, Lourdes; Minguez Mosquera, María IsabelArtículo
21-Oct-2010Method for detecting copper complexes of chlorophyll in vegetable oilsRoca, María; Gallardo Guerrero, Lourdes; Gandul-Rojas, BeatrizSolicitud de patente
25-Nov-2009Pigment Profile in Non-Spanish Olive Varieties (Olea europaea L. Var. Coratina, Frantoio, and Koroneiki)Aparicio-Ruiz, R.; Gandul-Rojas, Beatriz; Roca, MaríaArtículo
13-May-2009Los pigmentos como marcadores de trazabilidad del aceite de olivaGandul-Rojas, Beatriz; Aparicio-Ruiz, R.; Roca, María; Gallardo Guerrero, Lourdes; Mínguez Mosquera, María IsabelPóster
18-Oct-2010Procedimiento de detección de complejos cúpricos de clorofilas en aceites vegetalesRoca, María; Gallardo Guerrero, Lourdes; Gandul-Rojas, BeatrizSolicitud de patente
20-Jun-2010Role of peroxidase activity in chlorophyll degradation during olive fruit ripeningVergara-Domínguez, H.; Gandul-Rojas, Beatriz; Roca, MaríaPóster
14-Jun-2004Routine and sensitive SPE-HPLC method for quantitative determination of phenophytin a and pyropheophytin a in olive oilsHornero-Méndez, Dámaso; Gandul-Rojas, Beatriz; Mínguez Mosquera, María IsabelPóster
1-Jul-2005Routine and sensitive SPE-HPLC method for quantitative determination of pheophytin a and pyropheophytin a in olive oilsHornero-Méndez, Dámaso; Gandul-Rojas, Beatriz; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
25-Oct-2006Stay-green phenotype slows the carotenogenic process in Capsicum annuum (L.) fruitsRoca, María; Hornero-Méndez, Dámaso; Gandul-Rojas, Beatriz; Mínguez Mosquera, María IsabelArtículo
14-Jun-2004Storage influence on the initial content and class of pigments of virgin olive oilGallardo Guerrero, Lourdes; Roca, María; Gandul-Rojas, Beatriz; Mínguez Mosquera, María IsabelPóster
20-Jun-2010Termodegradation of Carotenoid Pigments in Virgin Olive OilsAparicio-Ruiz, R.; Mínguez Mosquera, María Isabel; Gandul-Rojas, BeatrizPóster

Showing results 1 to 20 of 25