English   español  

Browsing by Author Gómez-Cordovés, Carmen

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessAlmond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb).pdf.jpgSep-2010Almond (Prunus dulcis (Mill.) D.A. Webb) polyphenols: From chemical characterization to targeted analysis of phenolic metabolites in humansBartolomé, Begoña  ; Monagas Juan, María Josefina ; Garrido, Ignacio; Gómez-Cordovés, Carmen ; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Lebrón-Aguilar, Rosa  ; Urpí-Sarda, Mireia; Llorach, Rafael; Andrés-Lacueva, Cristinaartículo
openAccessCharacterization of Flavonoid.pdf.jpg2014Characterization of flavonoid glycosides from fenugreek (Trigonella foenum-graecum) crude seeds by HPLC-DAD-ESI/MS analysisEs-Safi, N. E; Gómez-Cordovés, Carmen artículo
openAccesslactobacillus_plantarum_CECT_748T_Rodriguez.pdf.jpg15-Jan-2008Characterization of tannase activity in cell-free extracts of Lactobacillus plantarum CECT 748TRodríguez, Héctor ; Rivas, Blanca de las ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Muñoz, Rosario artículo
openAccessCompuestos_fenolicos_presentes.pdf.jpgMay-1988Compuestos fenólicos presentes en los sedimentos y suelos de las lagunas peridunares del Parque Nacional de DoñanaNieto, J.; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel ; Alonso, E.; Gómez-Cordovés, Carmen ; Sáiz-Jiménez, Cesáreo  comunicación de congreso
openAccesstannic_acid_cell-free_rodriguez.pdf.jpg15-Mar-2008Degradation of tannic acid by cell-free extracts of Lactobacillus plantarumRodríguez, Héctor ; Rivas, Blanca de las ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Muñoz, Rosario artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effect of the modifier (Graciano vs. Cabernet sauvignon) on blends of Tempranillo wine during ageing in the bottle. II. Colour and overall appreciationMonagas, María; Martín Álvarez, Pedro J.; Gómez-Cordovés, Carmen ; Bartolomé, Begoña  artículo
closedAccess2007Evolution of red wine anthocyanins during malolactic fermentation, postfermentative treatments and ageing withMoreno-Arribas, M. Victoria  ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Martín-Álvarez, Pedro J. artículo
openAccessAntioxidantes.pdf.jpg30-Jun-2007Extracción de antioxidantes a partir de subproductos del procesado de la almendraGarrido, Ignacio; Monagas Juan, María Josefina ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Bartolomé, Begoña  artículo
openAccess2311403_B1.pdf.jpg12-Jan-2010Extractos fenólicos de piel de almendra conteniendo procianidinas, propelargonidinas y prodelfinidinas, y su procedimiento de obtenciónBartolomé, Begoña  ; Monagas Juan, María Josefina ; Garrido Lafuente, Ignacio; Lebrón-Aguilar, Rosa  ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Quintela Fernández, José Carlos; Fuente García, Esther de la ; Jara García-Navas, Alejandropatente
openAccessfood_phenolics_lactic_acid_bacteria_Rodriguez.pdf.jpg30-Jun-2009Food phenolics and lactic acid bacteriaRodríguez, Héctor ; Curiel, José Antonio ; Landete, José María ; Rivas, Blanca de las ; López de Felipe, Félix ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Mancheño, Jose M. ; Muñoz, Rosario artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Identification and quantification of flavonoid glycosides from fenugreek (Trigonella foenum-graecum) germinated seeds by LC-DAD-ESI/MS analysisBenayad, Z.; Gómez-Cordovés, Carmen ; Es-Safi, N. Eartículo
closedAccess1997Identification of 2,3-dihydroxy-1-guaiacylpropan-1-one in brandiesGómez-Cordovés, Carmen ; Bartolomé, Begoña  ; Jimeno, M. Luisaartículo
openAccessSepulveda_Elena.pdf.jpgMar-2010Influence of the genotype on the anthocyanin composition, antioxidant capacity and color of Chilean pomegranate ( Punica granatum L.) juicesSepúlveda, Elena; Sáenz, Carmen; Peña, Álvaro; Robert, Paz; Bartolomé, Begoña  ; Gómez-Cordovés, Carmen artículo
openAccessPáginas de libro-actas-GIENOL-07.pdf.jpg2007Influencia de las condiciones climáticas en la síntesis de antocianos durante la maduración de las uvas de Vitis vinifera L. cv. MerlotSuárez Colomo, Rafael; Martín-Álvarez, Pedro J. ; Bartolomé, Begoña  ; Gómez-Cordovés, Carmen comunicación de congreso
openAccessinfluencia delias.pdf.jpg2007Influencia de las lías durante el proceso de envejecimiento en barrica y botella de un vino monovarietal de Vitis vinifera cv TempranilloPino, Cristina; Bartolomé, Begoña  ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Insights into the metabolism and microbial biotransformation of dietary flavan-3-ols and the bioactivity of their metabolitesMonagas Juan, María Josefina ; Sánchez-Patán, Fernando ; Garrido, Ignacio; Gómez-Cordovés, Carmen ; Bartolomé, Begoña  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010MALDI-TOF MS analysis of plant proanthocyanidinsMonagas Juan, María Josefina ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Bartolomé, Begoña  ; Lebrón-Aguilar, Rosa  artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgDec-2014Phenolic composition, antioxidant and anti-inflammatory activities of extracts from Moroccan Opuntia ficus-indica flowers obtained by different extraction methodsBenayad, Z.; Martínez Villaluenga, Cristina  ; Frías, Juana  ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Es-Safi, N. Eartículo
openAccessEP2165712A1-1.pdf.jpg24-Mar-2010Phenolic extracts of almond peel containing procyanidins, propelargonidins and prodelphinidins, and method for preparation thereofBartolomé, Begoña  ; Monagas Juan, María Josefina ; Garrido Lafuente, Ignacio; Lebrón-Aguilar, Rosa  ; Gómez-Cordovés, Carmen ; Quintela Fernández, José Carlos; Fuente García, Esther de la ; Jara García-Navas, Alejandrosolicitud de patente
openAccessMicrooxigenacion.pdf.jpg2007Resultados de la microoxigenación durante el procesamiento de un vino monovarietal de Vitis vinífera cv. TempranilloPino, Cristina; Bartolomé, Begoña  ; Superviola, Julián; Gómez-Cordovés, Carmen comunicación de congreso