DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Fontecha Alonso, F. Javier

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 24
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos; Fontecha, F. Javier; Hernández-Ledesma, Blanca; Juárez, Manuela; Ramón Vidal, Daniel; Recio, Isidra; Saura Calixto, Fulgencio D.; Tomás Barberán, FranciscoLibro
May-2010Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Cuesta, P.; Juárez, ManuelaPóster
2007Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starterCastillo Lozano, Inmaculada; Calvo, M. V.; Alonso López, Leocadio; Juárez, Manuela; Fontecha, F. JavierArtículo
14-Jul-2007Changes in the lipid composition of powdered infant formulas during long-term storageRodríguez-Alcalá, L.M.; García-Martínez, M.C.; Cachón, F.; Marmesat, Susana; Alonso López, Leocadio; Márquez Ruiz, Gloria; Fontecha, F. JavierArtículo
Jul-1995Determination of cholesterol in milk fat by gas chromatography with direct injection and sample saponificationAlonso López, Leocadio; Lozada Saavedra, Lucidia; Fontecha, F. Javier; Juárez, ManuelaArtículo
1997Determination of mixtures in vegetable oils and milk fat by analysis of sterol fraction by gas chromatographyAlonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Lozada Saavedra, Lucidia; Juárez, ManuelaArtículo
Apr-1999Development of a headspace gas chromatographic-mass spectrometric method for determining methyl-ketones and secondary alcohols in blue cheeseAlonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Juárez, ManuelaArtículo
1992Efecto del proceso de congelación sobre las características de queso semi-duro de ovejaFontecha, F. JavierTesis
2006Effect of artisanal kid rennet paste on lipolysis in semi-hard goat cheeseFontecha, F. Javier; Castillo Lozano, Inmaculada; Blasco, L.; Alonso López, Leocadio; Juárez, ManuelaArtículo
Apr-2012Effects of dietary ß-cyclodextrin supplemented with a culture of lactobacillus acidophilus on plasma lipid in a cholesterol enriched dietAlonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Cuesta Alonso, Emilia Paloma; Carter, S.Póster
Jul-2004Effects of milk fat replacement by PUFA enriched fats on n-3 fatty acids, conjugated dienes and volatile compounds of fermented milksLuna, Pilar; Martín Diana, Ana Belén; Alonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Fuente, Miguel Ángel de la; Requena Rolanía, María Teresa; Juárez, ManuelaArtículo
5-Jun-2014Empleo de β - ciclodextrina para la reducción de colesterol en lácteos, huevos y cárnicosAlonso López, Leocadio; Fontecha, F. JavierPóster
Dec-2004Hacia el desarrollo de técnicas analíticas rápidas para la detección de tóxicos y contaminantes en alimentosRamos Rivero, Lourdes; González, María J.; Fontecha, F. JavierArtículo
2010Industrial application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Cuesta, P.; Juárez, Manuela; Gilliland, S. E.Artículo
Oct-2006Influence of four year-storage on lipid fraction compositionRodríguez Alcalá, Luis M.; García-Martínez, M. del Carmen; Cachón, F.; Marmesat, F.; Alonso López, Leocadio; Fontecha, F. JavierPóster
2010Lipid stability in powdered infant formula stored at ambient temperaturesGarcía-Martínez, M. del Carmen; Rodríguez Alcalá, Luis M.; Marmesat, Susana; Alonso López, Leocadio; Fontecha, F. Javier; Márquez Ruiz, GloriaArtículo
2010Major lipid classes separation of buttermilk, and cows, goats and ewes milk by high performance liquid chromatography with an evaporative light scattering detector focused on the phospholipid fractionRodríguez Alcalá, Luis M.; Fontecha, F. JavierArtículo
2008Modificación de la composición en ácidos grasos por tratamiento de la leche de vaca rica en poliisaturadosRodríguez Alcalá, Luis M.; Alonso López, Leocadio; Fontecha, F. JavierPóster
2001Normalización y mejora de queso semiduro, tradicional y con reducido contenido en grasa, de leche de cabraJuárez, Manuela; Fontecha, F. Javier; Alonso López, Leocadio; Castillo Lozano, Inmaculada; Blasco, L.Capítulo de libro
2008Nutritional aspects of lipid fraction in bacterial and mould artisanal ripened cheeses marketed in Asturias, Spain: free, esterified fatty acids and triacylglycerol profileAlonso López, Leocadio; Fontecha, F. JavierPóster

Showing results 1 to 20 of 24