English   español  

Navegación por Autor Ferreres, Federico

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 110  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19795,3′,4′-trihydroxy-6,7,8-trimethoxyflavone from Sideritis leucanthaTomàs, Fiona ; Ferreres, Federico ; Guirado, A.Artículo
closedAccessnov-2010Acylated anthocyanins in broccoli sproutsMoreno, Diego A. ; Pérez-Balibrea, Santiago ; Ferreres, Federico ; Gil-Izquierdo, Ángel ; García-Viguera, Cristina Artículo
openAccess21-may-2015Alternative and efficient extraction methods for marine-derived compoundsGrosso, Clara; Valentão, Patricia; Ferreres, Federico ; Andrade, Paula B.Artículo
closedAccessfeb-2005Analysis and quantification of flavonoidic compounds from Portuguese olive ( Olea Europaea L.) leaf cultivarsMeirinhos, Julieta; Silva, Branca M.; Valentão, Patricia; Seabra, Rosa M.; Pereira, José Alberto; Dias, Alberto C. P.; Andrade, Paula B.; Ferreres, Federico Artículo
closedAccess4-may-2001Analysis of phenolic compounds in Spanish Albrariño and Portuguese Alvarinho and Loureiro wines by capillary zone electrophoresis and high-performance liquid chromatographyAndrade, Paula B.; Oliveira, M. Beatriz; Seabra, Rosa M.; Ferreira, Margarida A.; Ferreres, Federico ; García-Viguera, Cristina Artículo
closedAccess15-ago-2005Antioxidative properties of tronchuda cabbage (Brassica oleracea L. var. costata DC) external leaves against DPPH, superoxide radical, hydroxyl radical and hypochlorous acidSousa, Carla; Vrchovská, Vendula; Valentão, Patricia; Ferreres, Federico ; Pereira, José Alberto; Seabra, Rosa M.; Andrade, Paula B.Artículo
closedAccessmar-2011Approach to the study of C-glycosyl flavones acylated with aliphatic and aromatic acids from Spergularia rubra by high-performance liquid chromatography-photodiode array detection/electrospray ionization multi-stage mass spectrometryFerreres, Federico ; Gil-Izquierdo, Ángel ; Vinholes, Juliana; Grosso, Clara; Valentão, Patricia; Andrade, Paula B.Artículo
closedAccess19-nov-2003Approach to the study of C-glycosyl flavones by ion trap HPLC-PAD-ESI/MS/MS: application to seeds of quince (Cydonia oblonga)Ferreres, Federico ; Silva, Branca M.; Andrade, Paula B.; Seabra, Rosa M.; Ferreira, Margarida A.Artículo
openAccessjul-2003Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la saludLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, Federico Artículo
closedAccess2-may-2002Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos ; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, Federico Artículo
openAccessBioactive_marine_drugs_Grosso.pdf.jpg2-may-2014Bioactive Marine Drugs and Marine Biomaterials for Brain DiseasesGrosso, Clara; Valentão, Patricia; Ferreres, Federico ; Andrade, Paula B.Artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-sep-2013Carotenoid and flavonoid composition of a low alcoholic novel orange drink obtained by fermentation and pasteurization of orange juiceEscudero-López, Blanca; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Gil-Izquierdo, Ángel ; Medina Escudero, Sonia ; Ferreres, Federico ; Cerrillo, I.; Berná, Genoveva; Martín, Franz ; Fernández-Pachón, M. SoledadPóster
closedAccess29-oct-2004Characterisation of flavonols in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) by liquid chromatography–UV diode-array detection–electrospray ionisation mass spectrometryVallejo, Fernando ; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, Federico Artículo
closedAccessjun-2008Characterisation of polyphenols and antioxidant properties of five lettuce varieties and escaroleLlorach, Rafael; Martínez-Sánchez, Ascensión ; Tomás Barberán, Francisco; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, Federico Artículo
closedAccess16-sep-2005Characterisation of the phenolic profile of Boerhaavia diffusa L. by HPLC-PAD-MS/MS as a tool for quality controlFerreres, Federico ; Sousa, Carla; Justin, Mulangu; Valentão, Patricia; Andrade, Paula B.; Llorach, Rafael; Rodrigues, Alírio; Seabra, Rosa M.; Leitão, AnabelaArtículo
closedAccess21-may-2004Characterization and Quantitation of Antioxidant Constituents of Sweet Pepper (Capsicum annuum L.)Marín Fernández, Alicia ; Ferreres, Federico ; Tomás Barberán, Francisco; Gil Muñoz, M.ª IsabelArtículo
closedAccess17-ago-2007Characterization of C-glycosyl flavones O-glycosylated by liquid chromatography–tandem mass spectrometryFerreres, Federico ; Gil-Izquierdo, Ángel ; Andrade, Paula B.; Valentão, Patricia; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
closedAccess3-feb-2004Characterization of the interglycosidic linkage in di-, tri-, tetra- and pentaglycosylated flavonoids and differentiation of positional isomers by liquid chromatography/electrospray ionization tandem mass spectrometryFerreres, Federico ; Llorach, Rafael; Gil-Izquierdo, Ángel Artículo
closedAccess2010Chemical Assessment and in Vitro Antioxidant Capacity of Ficus carica LatexOliveira, Andreia P.; Silva, Luis R.; Ferreres, Federico ; Guedes de Pinho, Paula; Valentão, Patricia; Silva, Branca M.; Pereira, José Alberto; Andrade, Paula B.Artículo
closedAccess13-oct-2005Chemical composition and antioxidant activity of tronchuda cabbage internal leavesFerreres, Federico ; Sousa, Carla; Pereira, José Alberto; Vrchovská, Vendula; Valentão, Patricia; Seabra, Rosa M.; Andrade, Paula B.Artículo