English   español  

Browsing by Author Fernández-Zurbano, Purificación

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
RightsIssue DateTitleAuthor(s)
closedAccess2010An assessment of the effects of winevolatiles on the perception of taste and astringency in wineSáenz-Navajas, María-Pilar; Fernández-Zurbano, Purificación; Gobierno de La Rioja; Ministerio de Educación y Ciencia (España); European Commission; Universidad de La Rioja; Instituto de Estudios Riojanos
closedAccess2010Characterization of taste-active fractions in red wine combining HPLC fractionation, sensory analysis and ultra performance liquid chromatography coupled with mass spectrometry detectionSáenz-Navajas, María-Pilar; Ferreira, Vicente; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación; Instituto de Estudios Riojanos; Universidad de La Rioja; Gobierno de La Rioja; Ministerio de Educación y Ciencia (España); European Commission
closedAccess2012Contribution of Nonvolatile Composition to Wine FlavorSáenz-Navajas, María-Pilar; Fernández-Zurbano, Purificación; Ferreira, Vicente
closedAccess2009Development of a liquid-liquid extraction method for the determination of pyrimethanil, metalaxyl, dichlofluanid and penconazol during the fermentative process of must by GC-NPDVaquero-Fernández, L.; Sanz-Asensio, J.; Fernández-Zurbano, Purificación; Sainz-Ramírez, M.; López-Alonso, M.; Epifanio-Fernández, S. I.; Martínez-Soria, M. T.; Gobierno de La Rioja; Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (España); Universidad de La Rioja
closedAccess7-Apr-2010Effects of the Nonvolatile Matrix on the Aroma Perception of WineSáenz-Navajas, María-Pilar; Fernández-Zurbano, Purificación; Instituto de Estudios Riojanos; Gobierno de La Rioja; Ministerio de Educación y Ciencia (España); European Commission; Universidad de La Rioja
closedAccess2012Insights on the chemical basis of the astringency of Spanish red winesSáenz-Navajas, María-Pilar; Avizcuri, J. M.; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación; Instituto de Estudios Riojanos; Ministerio de Educación y Ciencia (España)
closedAccess2011Pigment composition and color parameters of commercial Spanish red wine samples: Linkage to quality perceptionSáenz-Navajas, María-Pilar; Echavarri, F.; Ferreira, Vicente; Fernández-Zurbano, Purificación; Instituto de Estudios Riojanos; Gobierno de La Rioja; Ministerio de Educación y Ciencia (España); European Commission; Universidad de La Rioja
closedAccess2013Pressurization and cold storage of strawberry purée: Colour, anthocyanins, ascorbic acid and pectin methylesteraseBodelón, Oscar G.; Avizcuri, J. M.; Fernández-Zurbano, Purificación; Dizy, Marta; Préstamo, Guadalupe
closedAccess2012Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine GrapesGonzalo-Diago, A.; Avizcuri, J. M.; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echavarri, F.; Fernández-Zurbano, Purificación
openAccess2011PRUEBAS COMPARATIVAS SOBRE LA FERMENTACIÓN CON DOS CEPAS DE LEVADURAS EN UVAS VARIEDAD TEMPRANILLO Y VIURA TRATADAS CON PIRIMETANIL.Fernández-Zurbano, Purificación; Gobierno de La Rioja; Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (España); European Commission; Universidad de La Rioja; BASF Española; Bodegas Dinastía Vivanco
closedAccess2010Relationship between Nonvolatile Composition and Sensory Properties of Premium Spanish Red Wines and Their Correlation to Quality PerceptionSáenz-Navajas, María-Pilar; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación; Instituto de Estudios Riojanos; Gobierno de La Rioja; European Commission; Ministerio de Educación y Ciencia (España); Universidad de La Rioja; China Scholarship Council
closedAccess2011Sensory properties of extra-premium Spanish red wines and their implication in wine quality perception.Sáenz-Navajas, María-Pilar; Martín-López, V.; Ferreira, P.; Fernández-Zurbano, Purificación