DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Estrella, Isabel

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2012Antioxidant activity of phenolic compounds identified in sunflower seedsKaramać , M.; Kosińska, A.; Estrella, Isabel; Hernández, M. Teresa; Dueñas, M.Artículo
Apr-2011Bioactive phenolic compounds and functional properties of dehydrated bean floursAguilera, Yolanda; Estrella, Isabel; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
2005Bioactive phenolic compounds of cowpeas (Vigna sinensis L.). Modifications by fermentations with natural microflora and with Lactobacillus plantarum ATCC 14917Dueñas, Montserrat; Fernández, Dolores; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel; Muñoz, RosarioArtículo
2012Bioactive Phenolic Compounds of Soybean (Glycine max cv. Merit): Modifications by Different Microbiological FermentationsDueñas, M.; Hernández, M. Teresa; Robredo, S.; Lamparski, G.; Estrella, Isabel; Muñoz, R.; Muñoz, RosarioArtículo
2011Effect of Toasting Intensity at Cooperage on Phenolic Compounds in Acacia (Robinia pseudoacacia) Heartwood.Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, Teresa; Estrella, Isabel; Pinto, ErnaniArtículo
2010Evaluation of phenolic profile and antioxidant properties of Pardina lentil As affected by industrial dehydrationAguilera, Yolanda; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, Teresa; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
2013Industrial clarification of anthocyanin-rich grape pomace extracts by crossflow membrane filtrationProdanov, M.; Vacas, V.; Sánchez, A.M.; Alonso, G. L.; Elorza, A.; Lucendo, C.; Hernández, M. Teresa; Estrella, IsabelArtículo
21-May-2012LC-DAD/ESI-MS/MS study of phenolic compounds in ash (Fraxinus excelsior L. and F. americana L.) heartwood. Effect of toasting intensity at cooperageSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa; Estrella, Isabel; Pinto, ErnaniArtículo
2012Multifunctional properties of soy milk fermented by enterococcus faecium strains isolated from raw soy milkMartínez Villaluenga, Cristina; Torino, M.I.; Martín, V.; Arroyo, R.; Garcia-Mora, P.; Estrella, Isabel; Vidal-Valverde, Carmen; Rodriguez, J.M.; Rodriguez, J.M.; Frías, JuanaArtículo
2013Phenolic compound composition in immature seeds of fava bean (Vicia faba L.) varieties cultivated in ChileBaginsky, C.; Peña-Neira, T.; Cáceres, A.; Hernández, M. Teresa; Estrella, Isabel; Morales, H.; Pertuzé, R.Artículo
2011Phenolic profile and antioxidant capacity of chickpeas (Cicer arietinum L.) as affected by a dehydration processAguilera, Yolanda; Dueñas, Montserrat; Estrella, Isabel; Hernández, Teresa; Benitez, Vanesa; Esteban, Rosa M.; Martín-Cabrejas, María A.Artículo
Dec-2011Polyphenolic profile as a useful tool to identify the wood used in wine agingSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Hernández, M. Teresa; Estrella, IsabelArtículo
Feb-2012Polyphenols in red wine aged in acacia (Robinia pseudoacacia) and oak (Quercus petraea) wood barrelsSanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa; Estrella, Isabel; Martinez, JuanaArtículo
2011Relationship between the sensory quality of lentil (Lens culinaris) sprouts and their phenolic constituents.Troszynska, A.; Estrella, Isabel; Lamparski, G.; Hernández, M. Teresa; Amarowicz, R.; Pegg, R. B.Artículo

Showing results 1 to 14 of 14