DSpace

Digital.CSIC >

Browsing by Author Espín de Gea, Juan Carlos

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Showing results 1 to 20 of 60
Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Alimentos saludables y de diseño específico. Alimentos funcionalesEspín de Gea, Juan Carlos; Fontecha, F. Javier; Hernández-Ledesma, Blanca; Juárez, Manuela; Ramón Vidal, Daniel; Recio, Isidra; Saura Calixto, Fulgencio D.; Tomás Barberán, FranciscoLibro
12-Apr-2000Anthocyanin-based natural colorants: A new source of antiradical activity for foodstuffEspín de Gea, Juan Carlos; Soler-Rivas, Cristina; Wichers, Harry J.; García-Viguera, CristinaArtículo
15-Apr-2003Antioxidant capacity of tomato juice functionalised with enzymatically synthesised hydroxytyrosolLarrosa, Mar; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
Jul-2003Aprovechamiento y gestión de subproductos de e industrialización de hortalizas. Posible uso como compuestos de interés para la saludLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, FedericoArtículo
2-May-2002Artichoke (Cynara scolymus L.) Byproducts as a Potential Source of Health-Promoting Antioxidant PhenolicsLlorach, Rafael; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, Francisco; Ferreres, FedericoArtículo
29-Feb-2000Characterization of the total free radical scavenger capacity of vegetable oils and oil fractions using 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl radicalEspín de Gea, Juan Carlos; Soler-Rivas, Cristina; Wichers, Harry J.Artículo
13-May-2006Comparison of Ozone and UV-C Treatments on the Postharvest Stilbenoid Monomer, Dimer, and Trimer Induction in Var. ‘Superior' White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío; Beltrán, David; Cantos Villar, Emma; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
23-Jun-2011Compounds having anti-inflammatory activityEspín de Gea, Juan Carlos; Morales, Juan C.; Medina Méndez, IsabelSolicitud de patente
28-Jun-2011Compuestos con actividad antiinflamatoriaMorales, Juan C.; Espín de Gea, Juan Carlos; Medina, IsabelSolicitud de patente
Mar-2005Constituyentes Anticancerígenos de la Dieta MediterráneaEspín de Gea, Juan CarlosArtículo
11-Oct-2005The dietary hydrolysable tannin punicalagin releases ellagic acid that induces apoptosis in human colon adenocarcinoma Caco-2 cells by using the mitochondrial pathwayLarrosa, Mar; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
19-Feb-2004Differential stilbene induction susceptibility of seven red wine grape varieties upon post-harvest UV-C irradiationCantos Villar, Emma; Tomás Barberán, Francisco; Martínez, Adrián; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
7-Sep-2000An easy and fast test to compare total free radical scavenger capacity of foodstuffsSoler-Rivas, Cristina; Espín de Gea, Juan Carlos; Wichers, Harry J.Artículo
12-Jan-2001Effect of captopril on mushroom tyrosinase activity in vitroEspín de Gea, Juan Carlos; Wichers, Harry J.Artículo
Apr-2009Effect of low inulin doses with different polymerisation degree on lipid metabolism, mineral absorption, and intestinal microbiota in rats with fat-supplemented dietAzorín-Ortuño, María; Urbán, Cristina; Cerón, José J.; Tecles, Fernando; Allende, Ana; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
Jun-2007Effect of mediterranean forest parasite with Curculio sp. on nutritional value of acorn for Iberian pig feeding and fat characteristicsDaza, A.; López-Bote, Clemente; Tomás Barberán, Francisco; Espín de Gea, Juan Carlos; López Carrasco, C.; Olivares, A.; Rey, Ana I.Artículo
2001Effect of Wounding on Phenolic Enzymes in Six Minimally Processed Lettuce Cultivars upon StorageCantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, FranciscoArtículo
28-Feb-2002Enzymatic synthesis of antioxidant hydroxytyrosol.Espín de Gea, Juan Carlos; Tomás Barberán, Francisco; García, M. C.; Ferreres, Federico; Soler-Rivas, Cristina; Wichers, Harry J.Patente
25-Jun-2005Etiology of UV-C-Induced Browning in Var. Superior White Table GrapesGonzález-Barrio, Rocío; Salmenkallio-Marttila, Marjatta; Tomás Barberán, Francisco; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan CarlosArtículo
Jul-2008Eubacterium limosum Activates Isoxanthohumol from Hops (Humulus lupulus L.) into the Potent Phytoestrogen 8-Prenylnaringenin In Vitro and in Rat Intestine1–3Possemiers, Sam; Rabot, Sylvie; Espín de Gea, Juan Carlos; Bruneau, Aurélia; Philippe, Catherine; González-Sarrías, Antonio; Heyerick, Arne; Tomás Barberán, Francisco; de Keukeleire, Denis; Verstraete, WillyArtículo

Showing results 1 to 20 of 60