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Navegación por Autor Escribano-Viana, Rocío

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openAccess1-s2.0-S0023643820314973-main.pdf.jpgmar-2021Application of atmospheric pressure cold plasma to sanitize oak wine barrelsSainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Alba Elías, Fernando; Sainz-García, Elisaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-mar-2019Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae yeasts in spontaneous alcoholic fermentations: typical cellar or zone strains?Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessfermentation-08-00337.pdf.jpg17-jul-2022Bioprotective Effect of a Torulaspora delbrueckii/Lachancea thermotolerans-Mixed Inoculum in Red WinemakingEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Fernández, Laura CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-jun-2021Bioprotective effect of non-Saccharomyces yeasts in wines made without SO2Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-feb-2021Cold plasma at atmospheric pressure for eliminating Brettanomyces from oak woodGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Sainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Alba Elías, Fernandocomunicación de congreso
openAccessfermentation-08-00027-v2.pdf.jpg10-ene-2022Difficulties Associated with Small-Scale Production of Carbonic Maceration WinesSantamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
openAccessNon_Saccharomyces_Escribano_Art2019.pdf.jpg2019Do Non-Saccharomyces Yeasts Work Equally with Three Different Red Grape Varieties?Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López, Rosa CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-may-2021Efecto de la inoculación con levaduras no-Saccharomyces en el desarrollo de las fermentaciones y en la calidad de los vinos tintosEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessEffect_atmospheric.pdf.jpg5-ago-2019Effect of the atmospheric pressure cold plasma treatment on Tempranillo Red wine quality in batch and flow systemsSainz-García, Elisa; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Múgica-Vidal, Rodolfo; López, Rosa CSIC ORCID ; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Alba Elías, Fernando; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
openAccessEffect of the Atmospheric Pressure Cold Plasma Treatment on Tempranillo Red Wine Quality in Batch and Flow Systems.pdf.jpgfeb-2022Effect of the Atmospheric Pressure Cold Plasma Treatment on Tempranillo Red Wine Quality in Batch and Flow SystemsSainz-García, Elisa; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Múgica-Vidal, Rodolfo; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Alba Elías, Fernando; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessEffect_sequential.pdf.jpg9-abr-2019Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo winesEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2018Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemakingEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
openAccessImpact_chemical.pdf.jpg2-feb-2018Impact of chemical and biological fungicides applied to grapevine on grape biofilm, must, and wine microbial diversityEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-jun-2017Impacto de la aplicación foliar de nitrógeno en la comunidad de bacterias lácticas de mostos y vinosGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-jun-2021Influence of the carbonic maceration winemaking method on the colour features of Tempranillo red winesGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessINFLUENCE OF THE CARBONIC MACERATION.pdf.jpg30-jul-2020Influence of the carbonic maceration winemaking method on the physicochemical, colour, aromatic and microbiological features of tempranillo red winesGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Rosario; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
openAccessJ Sci Food Agric - 2022 - Santamar a - Influence of the temperature and the origin of CO2  anaerobiosis methodology  on the.pdf.jpgoct-2022Influence of the temperature and the origin of CO2 (anaerobiosis methodology) on the intracellular fermentation of wines made by carbonic macerationSantamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccess5-jun-2023Organoleptic quality of wines in contact with oak wood fragments immersed in plasma activated water (PAW)González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Larreina, Beatriz CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Alba Elías, Fernando; González-Marcos, Ana; Sainz-García, Elisa; Sainz-García, Ana; López-Alfaro, Isabelcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Screening of enzymatic activities within different enological non-Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccess3-may-2023Selección de levaduras no-Saccharomyces para la elaboración de vinos tintosEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDcomunicación de congreso